Port Royal (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situacijifrakcija wrote:sad ću ja jednu šotovoće naricaljku acappella, a tre će na to jedan bećarac.
Guest- Guest
tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:
Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situaciji
dobar izgovor zlata vrijedi
Guest- Guest
hahahaha, fino si to udrobiotre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.tre911 wrote:
Ajde nećemo biti na kraj srca i mi se možemo naći u takoj tužnoj i delikatnoj situaciji
2014-04-19
jesi vidila sto ti je iskustvoNoor wrote:tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:
znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Noor wrote:tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružanfrakcija wrote:
znam, znam..zato i naglašavam sve delikatne komponente takve situacije..svakome se može desit.
Guest- Guest
tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:
Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružan
a gdje je ona žaruljica štedilica?
Guest- Guest
najsigurnije bi bilo da se nikad ne odlogiraju..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Nema samo tot masti na meniprckov wrote:jesi vidila sto ti je iskustvoNoor wrote:tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?tre911 wrote:
Može ali sad mi je norka tu i ja sam tre nutno razoružan
Guest- Guest
mreža preopterećena pa napon nije dobar :DDNoor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..Noor wrote:
znači, dok me nema bude u rusvaj, ha?
Guest- Guest
tre911 wrote:mreža preopterećena pa napon nije dobar :DDNoor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:
Ako fraki bude tužna jer nema prcka a ti zaprašiš negdje u potrazi za gnječom...možda fraki baci pravu ješku a ja onako tužan zagrizem od tuge i jada ni ne sluteći kakvu je paukovu mrežu morticija spremna isplesti za one slomljenoga srca jer je i sama shrvana od bola i tuge..
a dobro znaš da se sa strujom opasno igrati
Guest- Guest
Ih, ja i struja ko nokat i meso. Problem su mi drugi potrošači što preopterete mrežu :DNoor wrote:tre911 wrote:mreža preopterećena pa napon nije dobar :DDNoor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Ih, ja i struja ko nokat i meso. Problem su mi drugi potrošači što preopterete mrežu :DNoor wrote:tre911 wrote:mreža preopterećena pa napon nije dobar :DDNoor wrote:tre911 wrote:
izštekaj ih i amen
Guest- Guest
dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
javi mi kad dobiješ datoteku u ruke i kad bude na sigurnom
Guest- Guest
Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
dopisala sam post gore
Guest- Guest
onu sa tangicama?Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
pazit cu ko oci u glavi
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
traži vebera nek ti ih pokaže
Guest- Guest
nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
ili mu je toliko lijepo na go da se nas/vas ni ne sjeti...ili je duboko uvrijeđen zbog bana.
a možda ni crvenom ne može oprostiti što ga je badava čekao...tko će ga znat
Guest- Guest
mozda je jos u zasjedi i strpljivo cekaNoor wrote:dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:
hej Mister Fitt
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
ili mu je toliko lijepo na go da se nas/vas ni ne sjeti...ili je duboko uvrijeđen zbog bana.
a možda ni crvenom ne može oprostiti što ga je badava čekao...tko će ga znat
crveni je gotov kako god okrenes
dijagram-
2015-08-09
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 43 of 50