Port Royal (chat)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Port Royal (chat)
i gledao sam, preko tvojih okica:)Noor wrote:dijagram wrote:dobro, mozda mi je samo izgledalo tako,ili sam tek okicama pokusavao zamisliti nesto visu liniju poruba:)Noor wrote:dijagram wrote:da, jedno pola metra , tako nesto:)Noor wrote:
kako nemoguće, pa haljetak mi je bio malo iznad koljena
ispada da imam noge od 2,5 metra
idući put ću doć u trenirci...da mi više gledaš u dušu
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:i gledao sam, preko tvojih okica:)Noor wrote:dijagram wrote:dobro, mozda mi je samo izgledalo tako,ili sam tek okicama pokusavao zamisliti nesto visu liniju poruba:)Noor wrote:dijagram wrote:
da, jedno pola metra , tako nesto:)
Guest- Guest
gušta prasac...dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:dijagram wrote:pusa za seku i njene frendice:)
hej Mister Fitt
javi mi kad dobiješ datoteku u ruke i kad bude na sigurnom
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
traži vebera nek ti ih pokaže
pisemo svasta, jos ce ljudi pomisliti da smo ne znam kakvi, a mi ozbiljniNoor wrote:dijagram wrote:i gledao sam, preko tvojih okica:)Noor wrote:dijagram wrote:dobro, mozda mi je samo izgledalo tako,ili sam tek okicama pokusavao zamisliti nesto visu liniju poruba:)Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
u svom bazenu, hedonist∞ wrote:gušta prasac...dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:onu sa tangicama?Noor wrote:
hej Mister Fitt
javi mi kad dobiješ datoteku u ruke i kad bude na sigurnom
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:pisemo svasta, jos ce ljudi pomisliti da smo ne znam kakvi, a mi ozbiljniNoor wrote:dijagram wrote:i gledao sam, preko tvojih okica:)Noor wrote:dijagram wrote:
dobro, mozda mi je samo izgledalo tako,ili sam tek okicama pokusavao zamisliti nesto visu liniju poruba:)
ljudi koji trebaju znati, znaju...za ostale me briga
Guest- Guest
dijagram wrote:u svom bazenu, hedonist∞ wrote:gušta prasac...dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:dijagram wrote:
onu sa tangicama?
pazit cu ko oci u glavi
a to bi ti, a?
hm
nijesam znao da je ovaj forum date forum, e jesam shaban u pm
Noor wrote:maggie13 wrote:hahahaha,nadam se da nije bilo i s prcijem i treom tako ;Ddijagram wrote:a tako, a da norka me izljubilamaggie13 wrote:naravno..zezam frakciju,norku i decke ;Pdijagram wrote:
neee, 1:1 je zakon
pokusao sam izmigoljiti no snazna je i lako me svladala
nisam ih još srela...za prcija znam da ni neću, a za trea znam da hoću
Guest- Guest
Ti ionako nemaš šanse sa tom škanju na avu :DLeviathan2 wrote:hm
Guest- Guest
haha, dobro je, prilicno realan prikaz∞ wrote:dijagram wrote:u svom bazenu, hedonist∞ wrote:gušta prasac...dijagram wrote:nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobroNoor wrote:
a to bi ti, a?
ne vidi se tek gajba ladnog piva
dijagram-
2015-08-09
al veber nije mister fitt ko i ti? obojica ste navodno sportivo dedeki.dijagram wrote:haha, dobro je, prilicno realan prikaz∞ wrote:dijagram wrote:u svom bazenu, hedonist∞ wrote:gušta prasac...dijagram wrote:
nestao je, valjalo bi provjeriti jel dobro
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kakav fit, ja sam ti nesto ko vladimir seksfrakcija wrote:al veber nije mister fitt ko i ti? obojica ste navodno sportivo dedeki.dijagram wrote:haha, dobro je, prilicno realan prikaz∞™ wrote:dijagram wrote:u svom bazenu, hedonist∞™ wrote:
gušta prasac...
dijagram-
2015-08-09
ionako sam gadan ko poreznik pa i bolje da nijesam znao ni pokusao barit koju, zamisli sramote da se sretnem s nekom i dobijem pedalu, odmah bi morao mjenjat nick,tre911 wrote:Ti ionako nemaš šanse sa tom škanju na avu :DLeviathan2 wrote:hm
hahaha ;DLeviathan2 wrote:ionako sam gadan ko poreznik pa i bolje da nijesam znao ni pokusao barit koju, zamisli sramote da se sretnem s nekom i dobijem pedalu, odmah bi morao mjenjat nick,tre911 wrote:Ti ionako nemaš šanse sa tom škanju na avu :DLeviathan2 wrote:hm
2014-04-12
ovaj slici na delboya 8-)dijagram wrote:kakav fit, ja sam ti nesto ko vladimir seksfrakcija wrote:al veber nije mister fitt ko i ti? obojica ste navodno sportivo dedeki.dijagram wrote:haha, dobro je, prilicno realan prikaz∞™ wrote:dijagram wrote:
u svom bazenu, hedonist
2014-04-12
ja sam se osvrnuo na opustenost, tip bas gusta nesto ko veber u svom bazenu:)maggie13 wrote:ovaj slici na delboya 8-)dijagram wrote:kakav fit, ja sam ti nesto ko vladimir seksfrakcija wrote:al veber nije mister fitt ko i ti? obojica ste navodno sportivo dedeki.dijagram wrote:haha, dobro je, prilicno realan prikaz∞™ wrote:
nisam komentirao fizicku slicnost
dijagram-
2015-08-09
a pri takvim susretima svak je više opsjednut dojmom koji ostavlja i reputacijom koju će to povući u društvenom mediju..dok seugodno iuljudno smiješe nit ne primjećuju da si došao npr gol. kad se opet sretnete online slijede salve komplimenata u nadi da ćeš i sam slijediti parolu ruka ruku mije..nadalje nema više zajebancije nego stalno komunicirate s tobožnjim poštovanjem s odmakom.Leviathan2 wrote:ionako sam gadan ko poreznik pa i bolje da nijesam znao ni pokusao barit koju, zamisli sramote da se sretnem s nekom i dobijem pedalu, odmah bi morao mjenjat nick,tre911 wrote:Ti ionako nemaš šanse sa tom škanju na avu :DLeviathan2 wrote:hm
2016-03-09
eto šta me snađe kadsam tebi pokušala imputirati površnost..tako mi i treba.dijagram wrote:ja sam se osvrnuo na opustenost, tip bas gusta nesto ko veber u svom bazenu:)maggie13 wrote:ovaj slici na delboya 8-)dijagram wrote:kakav fit, ja sam ti nesto ko vladimir seksfrakcija wrote:al veber nije mister fitt ko i ti? obojica ste navodno sportivo dedeki.dijagram wrote:
haha, dobro je, prilicno realan prikaz
nisam komentirao fizicku slicnost
2016-03-09
tre911 wrote:Noor wrote:maggie13 wrote:hahahaha,nadam se da nije bilo i s prcijem i treom tako ;Ddijagram wrote:a tako, a da norka me izljubilamaggie13 wrote:
naravno..zezam frakciju,norku i decke ;P
pokusao sam izmigoljiti no snazna je i lako me svladala
nisam ih još srela...za prcija znam da ni neću, a za trea znam da hoću
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 46 of 50