Port Royal (chat)
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Port Royal (chat)
Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:
Di si ti,tre..norci te iskala ;D
Guest- Guest
I tre isto;DNoor wrote:maggie13 wrote:Misle da smo mi veslo sisale;@frakcija wrote:a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:
Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditi
O vještice male :D
Ja sam na mobu...to dobro znate
Sto si u kavu stavilaaaaa...
;)))
2014-04-11
O sudbo kleta, osjećam se skoro ko romeo u nekoj suvremenoj obradi poznatoga djelaNoor wrote:E..a sad se ti vratio, a ja opet idemtre911 wrote:mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.frakcija wrote:i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.tre911 wrote:Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditimaggie13 wrote:
Di si ti,tre..norci te iskala ;D
Guest- Guest
Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;Ptre911 wrote:
Ma malo putovao po istri a sa moba mi je užas pisati pa to nisam ni pokušao, sad ću ja to nadoknaditi
2014-04-11
A dobro, ništa neuobičajnoNoor wrote:tre911 wrote:E to me je sad baš rastužilofrakcija wrote:esko banirat.. mrze ga admini navodno.tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:
Aha,to vi nas zezate dok zajedno lumpujete po Istrii ;P
U..opet je divljao forumom :D
Guest- Guest
maggie13 wrote:I tre isto;DNoor wrote:maggie13 wrote:Misle da smo mi veslo sisale;@frakcija wrote:a i dugačke su im pauze međ tipkajima.. kroje scenarij za javnost..maggie13 wrote:
O vještice male :D
Ja sam na mobu...to dobro znate
Sto si u kavu stavilaaaaa...
;)))
Guest- Guest
Kad idući put ides...javi na vrijeme ;)tre911 wrote:O sudbo kleta, osjećam se skoro ko romeo u nekoj suvremenoj obradi poznatoga djelaNoor wrote:E..a sad se ti vratio, a ja opet idemtre911 wrote:mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.frakcija wrote:i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.tre911 wrote:
Guest- Guest
Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DDmaggie13 wrote:
Guest- Guest
E da sam znao i ja, došla samo direktiva o tome i nema tu trte mrteNoor wrote:Kad idući put ides...javi na vrijeme ;)tre911 wrote:O sudbo kleta, osjećam se skoro ko romeo u nekoj suvremenoj obradi poznatoga djelaNoor wrote:E..a sad se ti vratio, a ja opet idemtre911 wrote:mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.frakcija wrote:
i ona je bila u istri..trebao si pokušati s moba ipak.
Guest- Guest
Eh, to je drugo...ja kažem idem...i odem ;)tre911 wrote:E da sam znao i ja, došla samo direktiva o tome i nema tu trte mrteNoor wrote:Kad idući put ides...javi na vrijeme ;)tre911 wrote:O sudbo kleta, osjećam se skoro ko romeo u nekoj suvremenoj obradi poznatoga djelaNoor wrote:E..a sad se ti vratio, a ja opet idemtre911 wrote:
mimoišli smo se, kad se ona vrnula ja zaprašio. Što se tiče moba pokušao sam prije i htio sam ga razbiti pa je bolje vako.
Guest- Guest
Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:Di ste ga zakopali,priznajte 8-)tre911 wrote:
Tražimo eska naizmjence a vi tu neki lumperaj spominjete :DD
2014-04-11
Pa i trea i mene non stop pika...posebno u zadnjih par dana u sekundi mi se zakaci...maggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:
Di ste ga zakopali,priznajte 8-)
I sve je bezobrazniji...i vulgarniji, ne znam zašto ga ne opletem kao nekada...
Guest- Guest
jer si omekšala..Noor wrote:Pa i trea i mene non stop pika...posebno u zadnjih par dana u sekundi mi se zakaci...maggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:
Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolo
ranjiva si..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Rekuperat cu se ja...frakcija wrote:jer si omekšala..Noor wrote:Pa i trea i mene non stop pika...posebno u zadnjih par dana u sekundi mi se zakaci...maggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:
Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;D
ranjiva si..
Guest- Guest
Ma to stoji tamo dugo ali eska nema pa nema, možda nas je čekao na Učkoj a mi došli preko lovrana i opatije :DDmaggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolomaggie13 wrote:
Di ste ga zakopali,priznajte 8-)
Guest- Guest
Stop, dosta je tog ustaskog genocidisanja nejaci.tre911 wrote:Ma to stoji tamo dugo ali eska nema pa nema, možda nas je čekao na Učkoj a mi došli preko lovrana i opatije :DDmaggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:Prepao se opasnog dua..nije ni lud skroz,kako se cini;Dtre911 wrote:
Ma sam se negdje zakopo, ja snimo čak i grafit u puli "ubij srbina" i čekao ga u zasjedi ali ništa, ni da bi se šuljao okolo
dijagram-
2015-08-09
Samo su deda i longi neranjivi :))frakcija wrote:jer si omekšala..Noor wrote:Pa i trea i mene non stop pika...posebno u zadnjih par dana u sekundi mi se zakaci...maggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:
ranjiva si..
Guest- Guest
longi je pupoljaktre911 wrote:Samo su deda i longi neranjivi :))frakcija wrote:jer si omekšala..Noor wrote:Pa i trea i mene non stop pika...posebno u zadnjih par dana u sekundi mi se zakaci...maggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:
Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranima
ranjiva si..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a taman me krenilodijagram wrote:Stop, dosta je tog ustaskog genocidisanja nejaci.tre911 wrote:Ma to stoji tamo dugo ali eska nema pa nema, možda nas je čekao na Učkoj a mi došli preko lovrana i opatije :DDmaggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranimamaggie13 wrote:
Guest- Guest
vrijeme je da vucic, josipovic, seselj i ja ulozimo ostar prosvjedtre911 wrote:a taman me krenilodijagram wrote:Stop, dosta je tog ustaskog genocidisanja nejaci.tre911 wrote:Ma to stoji tamo dugo ali eska nema pa nema, možda nas je čekao na Učkoj a mi došli preko lovrana i opatije :DDmaggie13 wrote:Aha..dok niste javili da dolazite 8-@tre911 wrote:
Da ali mamac je bio savršen za takvog pravednika među istranima
ustaskazmija press
dijagram-
2015-08-09
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 22 of 50