Port Royal (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Port Royal (chat)
hhahaha..nego..'odande si odakle ti je zena' ;@prckov wrote:na hvaru brate a di drugo u nekoj maloj romanticnoj Katolickoj crkvi a poslije ide voznja padobranomfrakcija wrote:ajmo prcko planirat.oće li bit ceremonija na plaži, na rijeci, na neretvanskoj lađi..iz paraglajdera, padobrana..
Samo vi pisite,sutra cu vas citat..oci mi se sklapaju..nisam dvije noci spavala bas..gud najt ;))))
Puseeee :*
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:prckov wrote:mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebancijifrakcija wrote:ti guscon uza zid.prckov wrote:sledeci put pazi ko zna di ce zavrsitfrakcija wrote:
uh..to tabani..ciljala uvo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ni ti? koji je vragu zraku? niko ne može spavat.maggie13 wrote:hhahaha..nego..'odande si odakle ti je zena' ;@prckov wrote:na hvaru brate a di drugo u nekoj maloj romanticnoj Katolickoj crkvi a poslije ide voznja padobranomfrakcija wrote:ajmo prcko planirat.oće li bit ceremonija na plaži, na rijeci, na neretvanskoj lađi..iz paraglajdera, padobrana..
Samo vi pisite,sutra cu vas citat..oci mi se sklapaju..nisam dvije noci spavala bas..gud najt ;))))
Puseeee :*
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a kad ti iz mene izvučeš demoniće za koje nisamni znala da su tu.prckov wrote:znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:prckov wrote:mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebancijifrakcija wrote:ti guscon uza zid.prckov wrote:
sledeci put pazi ko zna di ce zavrsit
2016-03-09
jedno je sigurno...ja cu uzivat I gledat te vako ostali nek traze zaklonfrakcija wrote:i stakleno posuđeprckov wrote:je je, kad ona dode moras joj malo zapjevat samo treba sklonit ptice okolo da ti ne udaraju konkurenciju i da ne umru...pjevajucifrakcija wrote:oćemo joj pustit reklamni materijal?..ona je pravo svadbena.prckov wrote:cekaj da se dogovorimo, di si navalila spavat...evo frakcija ce pivat a ja svirat tako da ti je muzika muktemaggie13 wrote:
mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:D
A,i vas dvoje ste mi dio ove price,tako da je sve jasno;))
Odoh spavat,sad kad ste se nasli.vi se uhvatite planiranja..to bi bilo bas lijepo od vas ;@
2014-04-19
jesi slatkafrakcija wrote:a kad ti iz mene izvučeš demoniće za koje nisamni znala da su tu.prckov wrote:znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:prckov wrote:mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebancijifrakcija wrote:
ti guscon uza zid.
2014-04-19
ovo je nezgodan adut, odma sam pobjednik...instantliprckov wrote:jesi slatkafrakcija wrote:a kad ti iz mene izvučeš demoniće za koje nisamni znala da su tu.prckov wrote:znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:prckov wrote:
mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebanciji
2014-04-19
al sam iza staklaprckov wrote:jesi slatkafrakcija wrote:a kad ti iz mene izvučeš demoniće za koje nisamni znala da su tu.prckov wrote:znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:prckov wrote:
mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebanciji
2016-03-09
hahahaha ali si opet slatkafrakcija wrote:al sam iza staklaprckov wrote:jesi slatkafrakcija wrote:a kad ti iz mene izvučeš demoniće za koje nisamni znala da su tu.prckov wrote:znao sam ja da se s tobom ne moze na kraj izac I prije, al etofrakcija wrote:
2014-04-19
zaboravili smo na vjenčanje. Crvenkasti propušta tečaj za zaručnike.
2016-03-09
kad bi se samo staklo maklo..bilo bi sve te carolije
2014-04-19
sam si to sklepo?prckov wrote:kad bi se samo staklo maklo..bilo bi sve te carolije
2016-03-09
jebote aj ti ovoj reci necu predomislio sam se, cudne neke mlade danasfrakcija wrote:zaboravili smo na vjenčanje. Crvenkasti propušta tečaj za zaručnike.
2014-04-19
malo iz glave malo uzmes od drugih I etogafrakcija wrote:sam si to sklepo?prckov wrote:kad bi se samo staklo maklo..bilo bi sve te carolije
2014-04-19
Puno je godina proslo kad smo se opet sreli u maloj sapomosluzi ispod moje zgrade. Ja i Paja.
Cuo sam da mu je brat umro i vidim to na njemu, a vide se i godine. Drago mu sto me vidi ali nema osmjeha,
vidim mu u ocima. Drago i meni a ne znam zasto u tom trenutku se sjetim kako, u osnovnoj skoli kad bi nas pustili
vani da igramo lopte, Paja trci i skace vicuci "ljudi odnese Paju vjetar". Bio sitan a brz, kad bi dobio loptu
nikom je nije dao a ja bi ga ganjo da je uzmem. On se kliberi i bjezi prema groblju, posto nije bilo linija za aut, a
ja za njim. Svi ostali gledaju za nama i niko se ne smije bunit nego vicu e jebiga...daj bolan hej. Skoro mi stignemo
i do groblja dok ga ja stignem i oduzmem mu loptu, a onda ja bjezim nazad sa loptom medu ostale igrace, a vidim izdaleka oni svi posjedali I cekaju.
Sjecam se da nisam mogo disat od smijeha. Paja trci zamnom kliberi se i vice jebem ti sunce sas vidit noge cu ti
polomit.
Nismo mi bili za te organizirane igre sa nekakvim pravilima jebiga, a nismo ni prilagodljivi.
Pogotovo Paja, hajd ja i nekako. Paji i mama i tata u njemackoj gastarbajteri, a
taj stariji brat i sestra brinuli o njemu. Ustvari rasto na ulici. Svu lovu je trosio sa rajom.
Moja zena ga nikad nije volila, od prvog dana kad sam ih upozno. Vidila u njemu svu onu divljinu sto je nekad
i u meni bila ali je izbriso ili pubertet ili okolnosti ili stagod. Sva ona neukrotivost i divljina mu se odma u ocima
prepozna i poziva na oprez.
Paja zenama ne vjeruje, samo prijateljima za koje ocjeni da su dobri.
Imo je on jednu, luda ko i on. Veca ga za glavu. Jednom prilikom je u kaficu razbila momku pivsku
flasu od glavu jer joj Paja reko zvekni ga.
Elem, meni zadnji dan u BiH sutra letim u AU, a Paja hoce da dodem do njega da se ispricamo. Mozda da mi se izjada, mozda
da se napijemo a mozda i napijemo i u belaj....da se sjetimo ili zaboravimo. Uglavnom nesto sto ce nas skrenut sa onog
normalnog koje boli. Ma da, vise da zaboravimo, kroz sjecanje da zaboravimo, to tek sad znam.
Ocima me moli da dodem i znam da mu je tesko, ponavlja dodi, ja obecavam i nisam otiso. Nisam otiso a moro sam, ne samo
radi njega nego i radi sebe.
Cuo sam da mu je brat umro i vidim to na njemu, a vide se i godine. Drago mu sto me vidi ali nema osmjeha,
vidim mu u ocima. Drago i meni a ne znam zasto u tom trenutku se sjetim kako, u osnovnoj skoli kad bi nas pustili
vani da igramo lopte, Paja trci i skace vicuci "ljudi odnese Paju vjetar". Bio sitan a brz, kad bi dobio loptu
nikom je nije dao a ja bi ga ganjo da je uzmem. On se kliberi i bjezi prema groblju, posto nije bilo linija za aut, a
ja za njim. Svi ostali gledaju za nama i niko se ne smije bunit nego vicu e jebiga...daj bolan hej. Skoro mi stignemo
i do groblja dok ga ja stignem i oduzmem mu loptu, a onda ja bjezim nazad sa loptom medu ostale igrace, a vidim izdaleka oni svi posjedali I cekaju.
Sjecam se da nisam mogo disat od smijeha. Paja trci zamnom kliberi se i vice jebem ti sunce sas vidit noge cu ti
polomit.
Nismo mi bili za te organizirane igre sa nekakvim pravilima jebiga, a nismo ni prilagodljivi.
Pogotovo Paja, hajd ja i nekako. Paji i mama i tata u njemackoj gastarbajteri, a
taj stariji brat i sestra brinuli o njemu. Ustvari rasto na ulici. Svu lovu je trosio sa rajom.
Moja zena ga nikad nije volila, od prvog dana kad sam ih upozno. Vidila u njemu svu onu divljinu sto je nekad
i u meni bila ali je izbriso ili pubertet ili okolnosti ili stagod. Sva ona neukrotivost i divljina mu se odma u ocima
prepozna i poziva na oprez.
Paja zenama ne vjeruje, samo prijateljima za koje ocjeni da su dobri.
Imo je on jednu, luda ko i on. Veca ga za glavu. Jednom prilikom je u kaficu razbila momku pivsku
flasu od glavu jer joj Paja reko zvekni ga.
Elem, meni zadnji dan u BiH sutra letim u AU, a Paja hoce da dodem do njega da se ispricamo. Mozda da mi se izjada, mozda
da se napijemo a mozda i napijemo i u belaj....da se sjetimo ili zaboravimo. Uglavnom nesto sto ce nas skrenut sa onog
normalnog koje boli. Ma da, vise da zaboravimo, kroz sjecanje da zaboravimo, to tek sad znam.
Ocima me moli da dodem i znam da mu je tesko, ponavlja dodi, ja obecavam i nisam otiso. Nisam otiso a moro sam, ne samo
radi njega nego i radi sebe.
2014-04-19
Proplakah skoro..kako prci pogadja strune..i srce...sve u sridu...cuvat sve ovo..:)
2014-04-12
Prci je najjaci..mene to njegovo pisanje bas dotakne..mozda bas zbog toga sto su mi najpotresniji trenuci odrastanja i mladosti uvijek vezani uz odnose sa prijateljima,rastanke s njima,a ne uz neke romanticne situacije sa suprotnim spolom..B-'
2014-04-12
Nikad nisam u pisanu formu prebacila nešto takvo....a materijala koliko hoćeš....da, lijepo je to
Guest- Guest
Jutarnje uživanje uz obalu je završilo....posao zove, čitamo se kasnije :)
Guest- Guest
Bome, Prče, ako je ovo tvoje autorsko djelo, svaka čast, emotivan tekst prepun sjete s dozom grizodušja.
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 37 of 50