Port Royal (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Port Royal (chat)
vi niste ni konfete ni muziku još odabrali..maggie13 wrote:tek sam zarucnica,a i to mi previse:Dfrakcija wrote:svatovi već na rubu od nervoze, kako je tek mladoj?maggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:
haha...
Ma ne drzi me dugo obicno...nisam bas romanticni tip B-)
Dobro da sam previse busy,pa ne stignem razmisljat..bit ce on trazi kucicu koju je spominjao 8-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:haha...frakcija wrote:
nije vljda da planiraš skoro izići iz romantičnog mooda? gdje je ona bitanga?
2014-04-12
ma joj, ima da ne kasne na poso kolko smo tocni...samo, ja tebe cekam citav zivotfrakcija wrote:viš kako sam te čekala..čitav forum zna da čekam..počet će po nama navijat sat.
2014-04-19
znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!maggie13 wrote:
haha...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
I onda ce mi dijagram uzet frakcijuprckov wrote:znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:
bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!
2014-04-19
jel ja to sam sa sobom pricam
2014-04-19
ja ti milujem avatar kursorom.prckov wrote:jel ja to sam sa sobom pricam
2016-03-09
vidim ja mene nesto skaklji po tabanimafrakcija wrote:ja ti milujem avatar kursorom.prckov wrote:jel ja to sam sa sobom pricam
2014-04-19
uh..to tabani..ciljala uvoprckov wrote:vidim ja mene nesto skaklji po tabanimafrakcija wrote:ja ti milujem avatar kursorom.prckov wrote:jel ja to sam sa sobom pricam
2016-03-09
mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:Dprckov wrote:znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:vama se festaje,vidim ja..hahafrakcija wrote:
bome se ova prosidba odužila..ja sam za dramatične tradicionalne mjere..s puškom po ženika!
A,i vas dvoje ste mi dio ove price,tako da je sve jasno;))
Odoh spavat,sad kad ste se nasli.vi se uhvatite planiranja..to bi bilo bas lijepo od vas ;@
2014-04-12
sledeci put pazi ko zna di ce zavrsitfrakcija wrote:uh..to tabani..ciljala uvoprckov wrote:vidim ja mene nesto skaklji po tabanimafrakcija wrote:ja ti milujem avatar kursorom.prckov wrote:jel ja to sam sa sobom pricam
2014-04-19
ajmo prcko planirat.oće li bit ceremonija na plaži, na rijeci, na neretvanskoj lađi..iz paraglajdera, padobrana..
2016-03-09
ti guscon uza zid.prckov wrote:sledeci put pazi ko zna di ce zavrsitfrakcija wrote:uh..to tabani..ciljala uvoprckov wrote:vidim ja mene nesto skaklji po tabanimafrakcija wrote:ja ti milujem avatar kursorom.prckov wrote:jel ja to sam sa sobom pricam
2016-03-09
cekaj da se dogovorimo, di si navalila spavat...evo frakcija ce pivat a ja svirat tako da ti je muzika muktemaggie13 wrote:mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:Dprckov wrote:znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:evo ja cu bit kum a frakcija kumamaggie13 wrote:
vama se festaje,vidim ja..haha
Odoh spavat,sad kad ste se nasli.vi se uhvatite planiranja..to bi bilo bas lijepo od vas ;@
2014-04-19
oćemo joj pustit reklamni materijal?..ona je pravo svadbena.prckov wrote:cekaj da se dogovorimo, di si navalila spavat...evo frakcija ce pivat a ja svirat tako da ti je muzika muktemaggie13 wrote:mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:Dprckov wrote:znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :Pprckov wrote:
evo ja cu bit kum a frakcija kuma
2016-03-09
na hvaru brate a di drugo u nekoj maloj romanticnoj Katolickoj crkvi a poslije ide voznja padobranomfrakcija wrote:ajmo prcko planirat.oće li bit ceremonija na plaži, na rijeci, na neretvanskoj lađi..iz paraglajdera, padobrana..
2014-04-19
mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebancijifrakcija wrote:ti guscon uza zid.prckov wrote:sledeci put pazi ko zna di ce zavrsitfrakcija wrote:uh..to tabani..ciljala uvoprckov wrote:vidim ja mene nesto skaklji po tabanimafrakcija wrote:
ja ti milujem avatar kursorom.
2014-04-19
je je, kad ona dode moras joj malo zapjevat samo treba sklonit ptice okolo da ti ne udaraju konkurenciju i da ne umru...pjevajucifrakcija wrote:oćemo joj pustit reklamni materijal?..ona je pravo svadbena.prckov wrote:cekaj da se dogovorimo, di si navalila spavat...evo frakcija ce pivat a ja svirat tako da ti je muzika muktemaggie13 wrote:mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:Dprckov wrote:znam, tis odabrat dijagramamaggie13 wrote:
haha,on ionako nikoga nema..frakcija bi svakako bila :P
2014-04-19
prckov wrote:mora li tvoja bit zadnja, ja mislio da sam pobjedio u toj zajebancijifrakcija wrote:ti guscon uza zid.prckov wrote:sledeci put pazi ko zna di ce zavrsitfrakcija wrote:uh..to tabani..ciljala uvoprckov wrote:
vidim ja mene nesto skaklji po tabanima
2016-03-09
i stakleno posuđeprckov wrote:je je, kad ona dode moras joj malo zapjevat samo treba sklonit ptice okolo da ti ne udaraju konkurenciju i da ne umru...pjevajucifrakcija wrote:oćemo joj pustit reklamni materijal?..ona je pravo svadbena.prckov wrote:cekaj da se dogovorimo, di si navalila spavat...evo frakcija ce pivat a ja svirat tako da ti je muzika muktemaggie13 wrote:mislim da braco nije odusevljen potencijalnim mladozenjom:Dprckov wrote:
znam, tis odabrat dijagrama
2016-03-09
hhahaha..nego..'odande si odakle ti je zena' ;@prckov wrote:na hvaru brate a di drugo u nekoj maloj romanticnoj Katolickoj crkvi a poslije ide voznja padobranomfrakcija wrote:ajmo prcko planirat.oće li bit ceremonija na plaži, na rijeci, na neretvanskoj lađi..iz paraglajdera, padobrana..
Samo vi pisite,sutra cu vas citat..oci mi se sklapaju..nisam dvije noci spavala bas..gud najt ;))))
Puseeee :*
2014-04-12
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 36 of 50