Port Royal (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Port Royal (chat)
koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:tortica bila u pitanju?frakcija wrote:nisam mogla ni zaspat :(
Guest- Guest
prikrada se frizu ko mačak plijenu a onda ga zaskoči i kaže: da vidimo ko je sretan dobitnikprckov wrote:ustaje nocu I ide do frizidera kad niko ne viditre911 wrote:tortica bila u pitanju?frakcija wrote:nisam mogla ni zaspat :(
Guest- Guest
Tu smo, nagovaramo frakciju da nam oda što je skupusila noćas u frizuNoor wrote:Di ste đezeri ? ;)
Guest- Guest
a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:tortica bila u pitanju?frakcija wrote:nisam mogla ni zaspat :(
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nijeti ješkadobra bilafrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:tortica bila u pitanju?frakcija wrote:nisam mogla ni zaspat :(
Guest- Guest
Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:tortica bila u pitanju?frakcija wrote:nisam mogla ni zaspat :(
Guest- Guest
Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:
tortica bila u pitanju?
Guest- Guest
A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:
slavonski veseljak
Guest- Guest
tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:
slavonski veseljak
2016-03-09
a sad si me skroz razoružala.. dođi pile..cmok cmok..dđdtNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:
koji to?
2016-03-09
Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:
koji to?
Guest- Guest
Vruće postalo a mene kupus zove :DD
Čitamo se curke poslje, moram gibati
Čitamo se curke poslje, moram gibati
Guest- Guest
hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:
a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsu
Ja sam klasicarka ;P
Guest- Guest
I ja ali kažu da je i ovako dobroNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:
Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :D
Ja sam klasicarka ;P
Guest- Guest
sjecam se tako I ja ustanem u australiji do frizidera, uzmem pivu I izadem ispred kuce. Ono...tek svice a ja kazem u sebi..come on punk, make my day... izvadim pistolj I popisam susjedovo cvijece s njim
2014-04-19
Noor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:slavonski veseljaktre911 wrote:
tortica bila u pitanju?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to ti dođe ko agape bezgrešno..let's come together in sweet harmony ..viš kako smo mi katolici openmindedNoor wrote:hm...grupno jastucenjetre911 wrote:Kad ne možeš protiv onda se pridružiš veseljuNoor wrote:A sta cu, ne mogu spriječiti :)tre911 wrote:Ko kaže da emančipačija nije dobraNoor wrote:
Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :D
Ja sam klasicarka ;P
2016-03-09
Prcko....gori ti pod petama, a tebi smiješnoprckov wrote:Noor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:koji to?frakcija wrote:
slavonski veseljak
Guest- Guest
a sta cu kad sam osjetljiv na humorNoor wrote:Prcko....gori ti pod petama, a tebi smiješnoprckov wrote:Noor wrote:Neću ja dugo...pecaj al vrati u vodu :Dfrakcija wrote:a nije tebilopa sam nabrzaka bacilaparangal..sad se dostojanstveno povlačim dok imam šamsuNoor wrote:
koji to?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Rijeka - Titin port of diversity
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
» Predsjednica posjetila ribarsko mjesto Port Lincoln
» Royal Navy pod uzbunom: Iranska flota prolazi Engleskim kanalom.
» Alt. za Njemačku - Južne Europske države(fr.gr,sp, port) treba izbaciti iz EuZone jer ne provode mjere štednje
» BREAKING: NYPD named Bangladesh national Akayed Ullah as the Port Authority attacker in Manhattan
Page 29 of 50