Turska kupelj (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:umjesto da je na strazimaggie13 wrote:
Ne boj se..nece te..dosao te i regoc branit 8-)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Daj,vec sam zaboravila..ti se stVarno razbudio;Pdijagram wrote:Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:
umjesto da je na strazi
2014-04-12
to neka partizanka prijahala sa mitraljezom?dijagram wrote:ona je nasla nasprckov wrote:di nju nadostedijagram wrote:neka navodno bumbarka iz vodnjana , klice se spasenijaprckov wrote:ko je hoolidijagram wrote:
ja liepo i sa hooli, i crvenkom, i mativkom, sa svima:)
lako je svima sa mnom kad sam vaki
detektirala silnu ustasiju na forumu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
e pogresnoooo, upravo mi se pocelo drijematimaggie13 wrote:Daj,vec sam zaboravila..ti se stVarno razbudio;Pdijagram wrote:Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:
Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;D
lijepi pozdrav, laku noc svima
dijagram-
2015-08-09
haha I ne trebasfrakcija wrote:srića da megi intervenira..da čet ne dođe na zao glas..ja se nemrem skontrolirat.
2014-04-19
šta me huškaš pa da budem gora otebe..da čestiti hamam postane pariški crazy horse?prckov wrote:haha I ne trebasfrakcija wrote:srića da megi intervenira..da čet ne dođe na zao glas..ja se nemrem skontrolirat.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Mudro..taman htjela predlozit da ih ostavimo same..laku noc svima...:))))dijagram wrote:e pogresnoooo, upravo mi se pocelo drijematimaggie13 wrote:Daj,vec sam zaboravila..ti se stVarno razbudio;Pdijagram wrote:Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:
nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopi
lijepi pozdrav, laku noc svima
Frakciji Cmok :*
2014-04-12
ima imafrakcija wrote:šta ću ja sad? Nema nikoga.
2014-04-19
eno nestalaprckov wrote:ima imafrakcija wrote:šta ću ja sad? Nema nikoga.
2014-04-19
Neka bude partizanka s kikama, ali čista. Pa makar me, zlica jedna, šmajserom tjerala da se skinem.dijagram wrote:Sad ce u carstvu morfeja vuci za kikice zlu prljavu partizancurumaggie13 wrote:Nema odmora dok traje obnova ;Ddijagram wrote:nastavit ce on sutra, samo da malo oci sklopimaggie13 wrote:Pobjegao,al'ne zamjeram mu ;Ddijagram wrote:
umjesto da je na strazi
Regoč-
2015-08-21
Kako je bilo u Istri? Jesi li Gnječu namaknula europsku lovu za koju će kasnije tvrditi da je samo njegova i da Hrvatska nema ništa s njom?
Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
nemam, al ih časkom ispletem
Guest- Guest
Regoč wrote:Kako je bilo u Istri? Jesi li Gnječu namaknula europsku lovu za koju će kasnije tvrditi da je samo njegova i da Hrvatska nema ništa s njom?
bilo je prekrasno...kao i uvijek, prelijepa je ta naša istra
namakla im love ko blata, nema da fali
Guest- Guest
Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
Regoč wrote:Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
ni nemoj...ono bi ti bila noćna mora
Guest- Guest
Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:Regoč wrote:Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
Regoč wrote:Zato su tu tvoje kike.Noor wrote:Regoč wrote:Izvrsno, eto onim pakosnicima. Oni bi da ja sanjam onu huligansku budalu, ali znam ja da si ti bolja protagonistica.Noor wrote:Regoč wrote:Dobrojtro, partizanko. Imaš li ti kikice?
imaš četr' konja?
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Hot-el Lo~ve (chat)
Page 26 of 50