Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Sarajlija Damir Zolota (26) spada u samo 0,001 posto ljudi na kugli zemaljskoj kugli s prirođenom osobinom za "čitanje" drugih osoba. To mu je, uz diplomu psihologije na Američkom koledžu u Beču, omogućilo da se nađe u timu čuvenog Paula Ekmana, svjetski priznatog eksperta za proučavanja osjećanja i emocija.
Zolota danas radi u njegovom bečkom odjelu kao psihološki profiler, stručnjak za čitanje mikroekspresija lica i govora tijela, nešto kao humana verzija - detektora laži. Nakon što je profesionalno stasao pod Ekmanovim mentorstvom u stanju je u samo tri do pet sekundi pročitati bilo koga, a neznatno više da vrlo pouzdano ustanovi govorili li taj istinu ili laž.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/322276/damira-zolotu-traze-sve-policije-svijeta-terorista-cu-procitati-za-tri-sekunde
Meni treba pet minuta da svakoga od vas pročitam.
Zolota danas radi u njegovom bečkom odjelu kao psihološki profiler, stručnjak za čitanje mikroekspresija lica i govora tijela, nešto kao humana verzija - detektora laži. Nakon što je profesionalno stasao pod Ekmanovim mentorstvom u stanju je u samo tri do pet sekundi pročitati bilo koga, a neznatno više da vrlo pouzdano ustanovi govorili li taj istinu ili laž.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/322276/damira-zolotu-traze-sve-policije-svijeta-terorista-cu-procitati-za-tri-sekunde
Meni treba pet minuta da svakoga od vas pročitam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tako da Neve meni se s tobom ne raspravlja kako ću emanicpaciji razbit glavu , polomit ovom svijetu kičmu itd itd itd.
Prođi me se.
Prođi me se.
2014-04-11
Otkrivaju vas detalji na koje vi uopće ne obracate pažnju. Imam oko za detalje. Zato mogu ako hocu udijeliti miljone komplimenata ženama i ljudima opcenito svaki dan.
Otkrivaju vas vaše reakcije ....ono kad ja nešto namjerno ispustim nešto na pod ispred ženske a ona stoji tj ne reagira jer šta ce ona to pokupit dok druga automatski saginje se i to kupi i daje mi.
Jel znate šta ste mi rekli tj ova šta se nije sagela po to ?
Da to nisu tvoja posla tj gledaš samo sebe,.
Otkrivaju vas vaše reakcije ....ono kad ja nešto namjerno ispustim nešto na pod ispred ženske a ona stoji tj ne reagira jer šta ce ona to pokupit dok druga automatski saginje se i to kupi i daje mi.
Jel znate šta ste mi rekli tj ova šta se nije sagela po to ?
Da to nisu tvoja posla tj gledaš samo sebe,.
2014-04-11
I lijepo kraljice šta meni tko može fitnes trckaranje okolo joj vidi je mi dobra guza ja sam uspiješna i zgodna nitko mi ništa ne može.RayMabus wrote:Prijetnja je na tijelu.
Briši.
Menadžerku Gugla usmrtio SERIJSKI UBICA? Dve mlade Njujorčanke ubijene dok su džogirale
Daily mail , I.Z.K. , | 10. 08. 2016 - 14:09h
| Komentara: 1
U roku od nedelju dana ubijene su dve mlade, uspešne i atraktivne Njujorčanke dok su džogirale, zbog čega policija ispituje mogućnost da se radi o serijskom ubici.
http://www.blic.rs/vesti/svet/menadzerku-gugla-usmrtio-serijski-ubica-dve-mlade-njujorcanke-ubijene-dok-su/c64jcy2
I pazi kamo hodaš.
Dvije manje.
Aj dobro.
Dvije manje.
2014-04-11
Balkane. balkane, balkane moojjjjjjj. Budi mi silaannnnnn trataira drugariiiiiiiii
2014-04-14
Bit će Balkana sad kad imigranti navale.
A ove šta misle autom kroz zid tj da njima nitko ništa ne može .....a cuj ....naletit ceš i ti takva na svoj poklopac.
A ove šta misle autom kroz zid tj da njima nitko ništa ne može .....a cuj ....naletit ceš i ti takva na svoj poklopac.
2014-04-11
Mhhhhhmmm...Dobre Picije..Ebat..!!!RayMabus wrote:
Guest- Guest
Mrtve su Svetac.bogomdani wrote:Mhhhhhmmm...Dobre Picije..Ebat..!!!RayMabus wrote:
Imaj malo poštivanja prema mrtvima.
2014-04-11
nemam prema Zivima,i sam vidis,zasto bih prema Mrtvima..ebi ga..okasnio sam..RayMabus wrote:Mrtve su Svetac.bogomdani wrote:Mhhhhhmmm...Dobre Picije..Ebat..!!!RayMabus wrote:
Imaj malo poštivanja prema mrtvima.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
Page 5 of 5