Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Nadam se da slijedi promaknuce u visi cin.
Ipak je ovo bila akcija od nacionalne vaznosti.
Ipak je ovo bila akcija od nacionalne vaznosti.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ja sam protiw nasilja generalno. Wiše sam onaj tip priče žiwi i pusti druge da žiwe a onda ja sjedim u kafiču i dođe kreten pa me uznemirawa. Onda se ja prebačim na drugi stol i on za menom i onda se ja dignem i oču otič a on me zgrabi da me zaustawi.
Greška sine greška.
Greška sine greška.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slična stwar je i u kuči : ona maltretira psihički ja u drugu prostoriju ona za menom ja u drugu prostoriju opet , ona za menom ja wanka , ja dođem izwanka ona me čeka na wratima da me maltretira psihički ......ja unutra ona za mnom .....greška čerče greška.RayMabus wrote:Ja sam protiw nasilja generalno. Wiše sam onaj tip priče žiwi i pusti druge da žiwe a onda ja sjedim u kafiču i dođe kreten pa me uznemirawa. Onda se ja prebačim na drugi stol i on za menom i onda se ja dignem i oču otič a on me zgrabi da me zaustawi.
Greška sine greška.
2014-04-11
A onda ide bum tres naglawačke iz kuče , roba i njene stwari za njom.RayMabus wrote:Slična stwar je i u kuči : ona maltretira psihički ja u drugu prostoriju ona za menom ja u drugu prostoriju opet , ona za menom ja wanka , ja dođem izwanka ona me čeka na wratima da me maltretira psihički ......ja unutra ona za mnom .....greška čerče greška.RayMabus wrote:Ja sam protiw nasilja generalno. Wiše sam onaj tip priče žiwi i pusti druge da žiwe a onda ja sjedim u kafiču i dođe kreten pa me uznemirawa. Onda se ja prebačim na drugi stol i on za menom i onda se ja dignem i oču otič a on me zgrabi da me zaustawi.
Greška sine greška.
AJ BOG.
2014-04-11
Najbolje ne imat danas sa niti jednom posla. One imaju prewelika očekiwanja , 90% nije razumno , misle da im u žiwotu mora teč mlijed i mlijeko pa ako nije tako ide ključanje u zdraw mozak i nikad joj ništa nije po wolji.
Šta wiše ti uzmičeš onda to čita kao : meni su otworena wrata da nastawi pa ide za tobom i neda ti mira.
Jbga il češ puknit owako il onako a onda to štaš joj polomit swe koštiče na tijelu manja je šteta od toga da ti pukneš psihički ka čwrčak jer očeš pored takwe ( emaničipirane kenje ).
Šta wiše ti uzmičeš onda to čita kao : meni su otworena wrata da nastawi pa ide za tobom i neda ti mira.
Jbga il češ puknit owako il onako a onda to štaš joj polomit swe koštiče na tijelu manja je šteta od toga da ti pukneš psihički ka čwrčak jer očeš pored takwe ( emaničipirane kenje ).
2014-04-11
Ja kad sam posta punoljetan wozija sam karapane , dwi kune u đepu sa ima i to bi zaradija negdi .....one danas čača mater kupe nowi auto a ona nema niti 22 godine ono , plačaju im fakultete , doma ima sobu i najnowiji iphone ......pa ta nije u žiwotu sendwič naprawila a kad se uda a to mora bit netko tko njoj paše kako ona je zamislila onda ako nije kako je naučila doma od malih nogu moš se hebat.
To ti je to. Neš s takwom na zelenu granu.
2014-04-11
Sve tocno.RayMabus wrote:Ja kad sam posta punoljetan wozija sam karapane , dwi kune u đepu sa ima i to bi zaradija negdi .....one danas čača mater kupe nowi auto a ona nema niti 22 godine ono , plačaju im fakultete , doma ima sobu i najnowiji iphone ......pa ta nije u žiwotu sendwič naprawila a kad se uda a to mora bit netko tko njoj paše kako ona je zamislila onda ako nije kako je naučila doma od malih nogu moš se hebat.
dijagram-
2015-08-09
I šta ti je najgore to čak nisu ni u wečini slučajewa čure iz nekih ekstra bogatih obitelji nego neki srednji sloj ( ono ja imam par stanowa ja spadam u taj bogati sloj ) al ono kčerkiča kupit če mama tata motor , auto swe šta treba , fakultet platit neka nam dijete studira , frižider je tu , ima swoju sobu . to tako od malih nogu , ta sendwič u žiwotu sebi nije naprawila , iphone je ono plafon njenog swijeta , wisoka ljestwiča , hwata doktore , lowaše , glumata nešto ....to oženi i ako nije po njenome i nisi ispunija njena očekiwanja sine moš se hebat.dijagram wrote:Sve tocno.RayMabus wrote:Ja kad sam posta punoljetan wozija sam karapane , dwi kune u đepu sa ima i to bi zaradija negdi .....one danas čača mater kupe nowi auto a ona nema niti 22 godine ono , plačaju im fakultete , doma ima sobu i najnowiji iphone ......pa ta nije u žiwotu sendwič naprawila a kad se uda a to mora bit netko tko njoj paše kako ona je zamislila onda ako nije kako je naučila doma od malih nogu moš se hebat.
To sine sendwič u žiwotu sebi nije naprawilo a kamo li šta drugo ....ručak i to ..sendwič to sebi u žiwotu nije naprawilo.
2014-04-11
Takvima se nikada nisam svidjao, tko zna zasto:)RayMabus wrote:I šta ti je najgore to čak nisu ni u wečini slučajewa čure iz nekih ekstra bogatih obitelji nego neki srednji sloj ( ono ja imam par stanowa ja spadam u taj bogati sloj ) al ono kčerkiča kupit če mama tata motor , auto swe šta treba , fakultet platit neka nam dijete studira , frižider je tu , ima swoju sobu . to tako od malih nogu , ta sendwič u žiwotu sebi nije naprawila , iphone je ono plafon njenog swijeta , wisoka ljestwiča , hwata doktore , lowaše , glumata nešto ....to oženi i ako nije po njenome i nisi ispunija njena očekiwanja sine oš se hebat.dijagram wrote:Sve tocno.RayMabus wrote:Ja kad sam posta punoljetan wozija sam karapane , dwi kune u đepu sa ima i to bi zaradija negdi .....one danas čača mater kupe nowi auto a ona nema niti 22 godine ono , plačaju im fakultete , doma ima sobu i najnowiji iphone ......pa ta nije u žiwotu sendwič naprawila a kad se uda a to mora bit netko tko njoj paše kako ona je zamislila onda ako nije kako je naučila doma od malih nogu moš se hebat.
To sine sendwič u žiwotu sebi nije naprawilo a kamo li šta drugo ....ručak i to ..sendwič to sebi u žiwotu nije naprawilo.
dijagram-
2015-08-09
Ma sine mili da to bar ima para pa bi ja rekao ima ženska neku logistiku na osnowu koje glumi to .....ti nju rastawiš na dijelowe kad je njena imowina u pitanju dobiješ : auto koje su joj kupili roditelji , sobu u roditeljskoj kuči koja opet nije njena nego ide bratu tj ona tu ima sao swoju sobu al to joj i je dowoljno , ewentualno neki liwi fakultet i ..........ogromna očekiwanja da joj žiwot bude kakwi je naučila od malih nogu.
A znaš šta je naučila kad sebi sendwič nije u žiwotu naprawila nego su joj ga radili drugi ( tata , mama , baka , djed ).
Ajde moj čoiče uwali se ti nekome drugome u kuču i nek te neko drugi ženi i naprawi djete jer owo ti je siguran rečept za shranja ako nisi doktor , lowaš i ne misliš trpit njene mušiče.
A znaš šta je naučila kad sebi sendwič nije u žiwotu naprawila nego su joj ga radili drugi ( tata , mama , baka , djed ).
Ajde moj čoiče uwali se ti nekome drugome u kuču i nek te neko drugi ženi i naprawi djete jer owo ti je siguran rečept za shranja ako nisi doktor , lowaš i ne misliš trpit njene mušiče.
2014-04-11
I to su wam te ženke a kad krahira natalitet onda če uprawo roditelji istih nahebat jer če ostat bez pemzija a owu če muž škartat pa če se wratit u tu sobiču čači i materi na grbači jer jedino to i zna.
2014-04-11
onda se ti zbilja nemaš čega bojatiRayMabus wrote:pa ako nije tako ide ključanje u zdraw mozak
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Prijetnja je na tijelu.Neve wrote:onda se ti zbilja nemaš čega bojatiRayMabus wrote:pa ako nije tako ide ključanje u zdraw mozak
Briši.
2014-04-11
Prijetnja je na tijelu.
Briši.
Menadžerku Gugla usmrtio SERIJSKI UBICA? Dve mlade Njujorčanke ubijene dok su džogirale
Daily mail , I.Z.K. , | 10. 08. 2016 - 14:09h
| Komentara: 1
U roku od nedelju dana ubijene su dve mlade, uspešne i atraktivne Njujorčanke dok su džogirale, zbog čega policija ispituje mogućnost da se radi o serijskom ubici.
http://www.blic.rs/vesti/svet/menadzerku-gugla-usmrtio-serijski-ubica-dve-mlade-njujorcanke-ubijene-dok-su/c64jcy2
I pazi kamo hodaš.
Dvije manje.
Briši.
Menadžerku Gugla usmrtio SERIJSKI UBICA? Dve mlade Njujorčanke ubijene dok su džogirale
Daily mail , I.Z.K. , | 10. 08. 2016 - 14:09h
| Komentara: 1
U roku od nedelju dana ubijene su dve mlade, uspešne i atraktivne Njujorčanke dok su džogirale, zbog čega policija ispituje mogućnost da se radi o serijskom ubici.
http://www.blic.rs/vesti/svet/menadzerku-gugla-usmrtio-serijski-ubica-dve-mlade-njujorcanke-ubijene-dok-su/c64jcy2
I pazi kamo hodaš.
Dvije manje.
2014-04-11
Neceš daleko.Neve wrote:bježim.. zvizzz
Nađeno 67 migranata, moguće vraćanje u Tursku
Tanjug | 10. 08. 2016 - 10:24h
Grčka obalska straža otkrila grupu od 67 migranata koji su se krili u brodiću koji je plovio Egejskim morem, saopstile su danas grčke vlasti.
http://www.blic.rs/vesti/svet/nadeno-67-migranata-moguce-vracanje-u-tursku/1vpvxcq
2014-04-11
Slabo ste procijenile i podcijenile neprijatelja kojeg ste same izazvale i stvorile.
Prvo tu su dva lika ; jedan je nešto kao Sokrat a to sam ja a drugi je nešto kao Vlad Tepeš.
Taj dvojac u paru ce vas izbrisat sa lica zemlje.
Prvo tu su dva lika ; jedan je nešto kao Sokrat a to sam ja a drugi je nešto kao Vlad Tepeš.
Taj dvojac u paru ce vas izbrisat sa lica zemlje.
2014-04-11
joj nemoj me više plašit', već sam umrla od straha
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Akoš iskreno ja ne smatram da ti spadaš u owe emanicipirane kenje tako da mi se owakvi razgowori s tobom niti ne vode.Neve wrote:joj nemoj me više plašit', već sam umrla od straha
Ne generaliziram.
2014-04-11
Ja njušim ljude i ne generaliziram. AKo ja kod nekoga ne nanjušim smrad onda samo prođem pored te osobe. Ne zanima me.
Pet minuta je meni dovoljno za nušenje.
Bilo koga od vas pa makar vas ne vidio uživo.
Pet minuta je meni dovoljno za nušenje.
Bilo koga od vas pa makar vas ne vidio uživo.
2014-04-11
Sarajlija Damir Zolota (26) spada u samo 0,001 posto ljudi na kugli zemaljskoj kugli s prirođenom osobinom za "čitanje" drugih osoba. To mu je, uz diplomu psihologije na Američkom koledžu u Beču, omogućilo da se nađe u timu čuvenog Paula Ekmana, svjetski priznatog eksperta za proučavanja osjećanja i emocija.
Zolota danas radi u njegovom bečkom odjelu kao psihološki profiler, stručnjak za čitanje mikroekspresija lica i govora tijela, nešto kao humana verzija - detektora laži. Nakon što je profesionalno stasao pod Ekmanovim mentorstvom u stanju je u samo tri do pet sekundi pročitati bilo koga, a neznatno više da vrlo pouzdano ustanovi govorili li taj istinu ili laž.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/322276/damira-zolotu-traze-sve-policije-svijeta-terorista-cu-procitati-za-tri-sekunde
Meni treba pet minuta da svakoga od vas pročitam.
Zolota danas radi u njegovom bečkom odjelu kao psihološki profiler, stručnjak za čitanje mikroekspresija lica i govora tijela, nešto kao humana verzija - detektora laži. Nakon što je profesionalno stasao pod Ekmanovim mentorstvom u stanju je u samo tri do pet sekundi pročitati bilo koga, a neznatno više da vrlo pouzdano ustanovi govorili li taj istinu ili laž.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/bih/clanak/id/322276/damira-zolotu-traze-sve-policije-svijeta-terorista-cu-procitati-za-tri-sekunde
Meni treba pet minuta da svakoga od vas pročitam.
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
Page 4 of 5