'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 1 of 1
'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
https://m.vecernji.hr/vijesti/svjedok-Suljo-je-kao-da-ga-sada-gledam-dosao-do-nas-i-govorio-koga-ce-ubiti-a-koga-zaklati-meni-je-rekao-da-sam-kao-srbin-izdao-srpski-narod-i-da-ce-me-zadnjeg-zaklati-1534813
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Imao 21 godinu
Bio mi je previse balav. A i nije mi neki tip za takve stvari on je vise neki salonski cetnik.
1995te se zna da je bio u Glini. Ali 1991ve ... to se do sada nikad nije spominjalo.
Mislim da je cijela prica budalastina.
Bio mi je previse balav. A i nije mi neki tip za takve stvari on je vise neki salonski cetnik.
1995te se zna da je bio u Glini. Ali 1991ve ... to se do sada nikad nije spominjalo.
Mislim da je cijela prica budalastina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» O tome si morao razmišljati prije nego šta si meni rekao da odjebem i da ćete vi Komšića i po četvrti put i radit meni islamski vilajet poviše glave
» Suljo se vratio u starom 'sjaju':'Ako Srbinu dozlogrdi,nema povratka'
» Suljo u egotripu:'Ja sam uspesan a ne Bakir,Milo i Milanovic..oni zavide meni i Srbiji'
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» U Srbiji nestasica secera a Suljo krivi koga drugoga nego komsije
» Suljo se vratio u starom 'sjaju':'Ako Srbinu dozlogrdi,nema povratka'
» Suljo u egotripu:'Ja sam uspesan a ne Bakir,Milo i Milanovic..oni zavide meni i Srbiji'
» Srbin došao u Njemačku i odmah na poslu u jednom danu rekao dobar dan i do viđenja
» U Srbiji nestasica secera a Suljo krivi koga drugoga nego komsije
Page 1 of 1