Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
NATPORUČNIK HV-a Prebio suprugu u svađi oko njezine rastrošnosti
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/zivotni-pad-odlikovanog-natporucnika-hv-a-prebio-suprugu-u-svadi-oko-njezine-rastrosnosti/4594391/
Natporučnik Zlatko M. (45), službenik Doma Glavnog stožera Oružanih snaga (DGSOS), uhićen je prije desetak dana u svojoj kući na području Novog Zagreba zbog sumnji da je teško premlatio svoju suprugu, a u pretresu kuće istražitelji su otkrili pravi mali arsenal ilegalnog oružja - automatsku pušku, tromblonske mine i veliku količinu streljiva.
Kako doznajemo, obiteljske nesuglasice bračnog para traju već najmanje godinu dana, a sve je eskaliralo i pretočilo se u nasilje kad mu je kobnog dana oko 20.30 sati, nakon povratka kući, supruga prigovorila zašto nije platio neki račun. Prema neslužbenim informacijama, Zlatko M. je supruginu navodnu rastrošnost odlučio prekinuti na drastičan način, što njoj nikako nije sjelo pa je počela prepirka popraćena psovkama i udarcima.
Natporučnik je ženi nanio ozljede, hematome po glavi i tijelu, a navodno ju je gurno i niz stepenice pa je kratko bila i u nesvijesti. Kad se smirio, pozvao je Hitnu pomoć koja je nesretnu ženu odvela u bolnicu, a u njegovu su kuću brzo došli i vojni policajci koji su pretražili imanje te pronašli kalašnjikov s nekoliko okvira, i oko tisuću metaka od kojih je 850 baš za tu automatsku pušku. Našli su mu i dvije tromblonske mine.
Nakon dovršetka kriminalističke obrade kazneno je prijavljen za nanošenje tjelesnih ozljeda, obiteljsko nasilje i nedozvoljeno držanje oružja, a istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio mu je jednomjesečni pritvor u Remetincu.
Dodajmo da se uhićeni natporučnik u lipnju ove godine našao među 240 osoba koje je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odlikovala Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/zivotni-pad-odlikovanog-natporucnika-hv-a-prebio-suprugu-u-svadi-oko-njezine-rastrosnosti/4594391/
Natporučnik Zlatko M. (45), službenik Doma Glavnog stožera Oružanih snaga (DGSOS), uhićen je prije desetak dana u svojoj kući na području Novog Zagreba zbog sumnji da je teško premlatio svoju suprugu, a u pretresu kuće istražitelji su otkrili pravi mali arsenal ilegalnog oružja - automatsku pušku, tromblonske mine i veliku količinu streljiva.
Kako doznajemo, obiteljske nesuglasice bračnog para traju već najmanje godinu dana, a sve je eskaliralo i pretočilo se u nasilje kad mu je kobnog dana oko 20.30 sati, nakon povratka kući, supruga prigovorila zašto nije platio neki račun. Prema neslužbenim informacijama, Zlatko M. je supruginu navodnu rastrošnost odlučio prekinuti na drastičan način, što njoj nikako nije sjelo pa je počela prepirka popraćena psovkama i udarcima.
Natporučnik je ženi nanio ozljede, hematome po glavi i tijelu, a navodno ju je gurno i niz stepenice pa je kratko bila i u nesvijesti. Kad se smirio, pozvao je Hitnu pomoć koja je nesretnu ženu odvela u bolnicu, a u njegovu su kuću brzo došli i vojni policajci koji su pretražili imanje te pronašli kalašnjikov s nekoliko okvira, i oko tisuću metaka od kojih je 850 baš za tu automatsku pušku. Našli su mu i dvije tromblonske mine.
Nakon dovršetka kriminalističke obrade kazneno je prijavljen za nanošenje tjelesnih ozljeda, obiteljsko nasilje i nedozvoljeno držanje oružja, a istražni sudac Županijskog suda u Velikoj Gorici odredio mu je jednomjesečni pritvor u Remetincu.
Dodajmo da se uhićeni natporučnik u lipnju ove godine našao među 240 osoba koje je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović odlikovala Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
Počelo je, Raymabus je odaslao misaone nevidljive signale koje pokreću ustanak muškardina i emančiwpačija piše svoje zadnje retke u knjigu povijesne zbiljnosti.udba wrote:Zlatko M. je supruginu navodnu rastrošnost odlučio prekinuti na drastičan način, što njoj nikako nije sjelo pa je počela prepirka popraćena psovkama i udarcima.
Nećeš ti meni kupovat najskuplji Ariel, a ima tamo Faks Helizim, sapun baš mora biti "Dove", a ima "29. Novembar" u po cijene, ulje mora biti ono Omega 6 i Alfa 7, ništa od toga, imaš brate "Standard" ili "K-Plus" malo je rijeđe ali se zato može i popit ako si žedan. Toaletni papir onaj u tri sloja Zewa, jebo te to, 26 kuna za šteku, ima onaj "Borac" ili "Kosta Nađ" em briše, em možeš išmirglat hrđu na blatobranu stojadina.
Pozdrav komandiru.
Ni zrno žita emančipačiji!
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Longi širi svoj utjecaj i izvan foruma..udba wrote:Počelo je, Raymabus je odaslao misaone nevidljive signale koje pokreću ustanak muškardina i emančiwpačija piše svoje zadnje retke u knjigu povijesne zbiljnosti.udba wrote:Zlatko M. je supruginu navodnu rastrošnost odlučio prekinuti na drastičan način, što njoj nikako nije sjelo pa je počela prepirka popraćena psovkama i udarcima.
Nećeš ti meni kupovat najskuplji Ariel, a ima tamo Faks Helizim, sapun baš mora biti "Dove", a ima "29. Novembar" u po cijene, ulje mora biti ono Omega 6 i Alfa 7, ništa od toga, imaš brate "Standard" ili "K-Plus" malo je rijeđe ali se zato može i popit ako si žedan. Toaletni papir onaj u tri sloja Zewa, jebo te to, 26 kuna za šteku, ima onaj "Borac" ili "Kosta Nađ" em briše, em možeš išmirglat hrđu na blatobranu stojadina.
Pozdrav komandiru.
Ni zrno žita emančipačiji!
2014-04-12
kakve dezinformacije,pise da su zene rastrosne
2014-04-14
Lik radi, a ona pegla. Doduše ne pegla gaće, ali pegla samo tako....
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Postoje i drugi načini rješavanja nepremostivih razlika u pristupu životu i obitelji..kao rastava, npr..
2014-04-12
provocator-
2015-08-11
Znate li vi šta je bojeva gotovost? Bojeva gotovost je spremnost vojnika da se u čim kraćem roku pojavi na zbornom mjestu u punoj ratnoj spremi potpuno psihofizički pripremljen za najgore napore i ako treba bez premišljanja pogine u prvoj sekundi borbe sretan što je bio lopata cementa u temeljima obranjene domovine.
E sad, dušmanin napadne, predsjednica zazvoni uzbunu, njemu zazvoni mobitel i dobije naputke kako i čime krenuti u rat, a s druge strane mu kucka poziv di ga ova pita "eej, blokiran je ameriken, ja u kurac-palac šopu na blagajni, imam u kolicima pazara za 4000 kuna i sad zadržavam red jer mi je POS uređaj pljunuo tvoju karticu u čelo, pa jesi l ti normalan? Sutra ću otić mami, samo da znaš".
I sad se ti bori? Možeš s takvim moralom samo prijeći na drugu stranu.
E sad, dušmanin napadne, predsjednica zazvoni uzbunu, njemu zazvoni mobitel i dobije naputke kako i čime krenuti u rat, a s druge strane mu kucka poziv di ga ova pita "eej, blokiran je ameriken, ja u kurac-palac šopu na blagajni, imam u kolicima pazara za 4000 kuna i sad zadržavam red jer mi je POS uređaj pljunuo tvoju karticu u čelo, pa jesi l ti normalan? Sutra ću otić mami, samo da znaš".
I sad se ti bori? Možeš s takvim moralom samo prijeći na drugu stranu.
trebao je posjesti zenu,skufati fini koffi,milo je pogledati,poljubiti u celo,i reci:Zeno,idemo razgovaratoi o tome,malo pošerati fillinge,pokazati emocionalnost...
ebi ga..ipak je Zena zakonita u pitanju a ne neka usputna Flundra..
Neki dan susretnem Zenu jednog tipa koji je bijo u Specijalnoj,i zena oako sva ozarena,kad me vidjela..inace jako lijepa i zgodna,ova bosanska volina ju prebijao jos dok se i nisu uzeli..i tako,stali izljubili se u obraze,i malo popricali..Cura je nacisto procvala otakd se rjesila bolesnika..malo sa zakasnjenjem kojih 20 godina,ali Bogumdani bude malo pobro voce u rajskom vrtu....
ebi ga..ipak je Zena zakonita u pitanju a ne neka usputna Flundra..
Neki dan susretnem Zenu jednog tipa koji je bijo u Specijalnoj,i zena oako sva ozarena,kad me vidjela..inace jako lijepa i zgodna,ova bosanska volina ju prebijao jos dok se i nisu uzeli..i tako,stali izljubili se u obraze,i malo popricali..Cura je nacisto procvala otakd se rjesila bolesnika..malo sa zakasnjenjem kojih 20 godina,ali Bogumdani bude malo pobro voce u rajskom vrtu....
Guest- Guest
neke zene vole da ih se mlavi izgleda,inace ne vidim razloga da bi se udala za nekog ko je mlati
2014-04-14
cura je ono bas prao bila zaljubljena,i vjerovatno je naucila onu bosansku,i da kad dobije po picki od muza,mora znati zasto je dobila..Winter is coming wrote:neke zene vole da ih se mlavi izgleda,inace ne vidim razloga da bi se udala za nekog ko je mlati
Enivej,jako je njezna i onako,nimalo Emančipirana..stvarno podatna cura..kazem prije 20 godina sam se nes vrzmao,ali sam se predugo mislio,...dotle doso onai konjina i pobrao je..ebi ga..sad bar nece biti stisnuta u aktima nećudoređa..
Guest- Guest
u americi i ako tebe mlatne zena ti si kriv,znam neke slucajeve balkanskih krakana koji su tako nagrabusili kad su doslu u ameriku..nastavili mlaviti zene pa zavrsili u prdekani haha
2014-04-14
neke stvari se ne mogu platit, a za sve drugo je MasterCard i dozvoljeni minus do 30.000 kuna,Winter is coming wrote:neke zene vole da ih se mlavi izgleda,inace ne vidim razloga da bi se udala za nekog ko je mlati
Pajdo ima siguran poso, nije on skladištar kod Keruma ili šef HDZ-a, pa danas jesi sutra nisi. Za sugurnost se isplati i malo pretrpit.
tako im i treba..Winter is coming wrote:u americi i ako tebe mlatne zena ti si kriv,znam neke slucajeve balkanskih krakana koji su tako nagrabusili kad su doslu u ameriku..nastavili mlaviti zene pa zavrsili u prdekani haha
2014-04-12
I sad recimo Stanojko i Đango dogovore napad i povrat izgubljenih zemalja potpomognuti petom kolonom Crvenkastim i samnom. Kako će ovaj čovjek u kritičnim momentima obrane donosit ispravne odluke?
Nikako..najbolje da se osamostali i plaća alimentaciju,...udba wrote:I sad recimo Stanojko i Đango dogovore napad i povrat izgubljenih zemalja potpomognuti petom kolonom Crvenkastim i samnom. Kako će ovaj čovjek u kritičnim momentima obrane donosit ispravne odluke?
2014-04-12
ja kad me cura stvarno naljuti,iako Rujka jos to nije napravila,brutalno joj se osvetim u krevetu..
Guest- Guest
pa da,definitivno,protiv sam mlacenja zena ali i muskaraca,mada je to rijedje ali ima i toga,tamo kod nas je policija mlitava po tom pitanju,covjek namlati zenu i ako neko prijavi oni dodju naprave izvjestaj,uvidjaj i odu i onda zena dobije jos vise batina jer je mrcina ljuta,u americi je to regulisano drugacije,zeni i djeci plate smjestaj dok se ne snadje (ako nema gdje) i onda joj se nudi opcija da tuzi nasilnika,znam za slucaj gdje je neki balkanski krkan zavrsio u zatvoru na par godina pa su ga po odsluzenju kazne jos deportovalimaggie13 wrote:tako im i treba..Winter is coming wrote:u americi i ako tebe mlatne zena ti si kriv,znam neke slucajeve balkanskih krakana koji su tako nagrabusili kad su doslu u ameriku..nastavili mlaviti zene pa zavrsili u prdekani haha
2014-04-14
tako bi i ovdje trebalo biti, no nije..inače, slažem se s tobom u svezi nasilja, na obje strane..to bi trebalo strogo kažnjavat.Winter is coming wrote:pa da,definitivno,protiv sam mlacenja zena ali i muskaraca,mada je to rijedje ali ima i toga,tamo kod nas je policija mlitava po tom pitanju,covjek namlati zenu i ako neko prijavi oni dodju naprave izvjestaj,uvidjaj i odu i onda zena dobije jos vise batina jer je mrcina ljuta,u americi je to regulisano drugacije,zeni i djeci plate smjestaj dok se ne snadje (ako nema gdje) i onda joj se nudi opcija da tuzi nasilnika,znam za slucaj gdje je neki balkanski krkan zavrsio u zatvoru na par godina pa su ga po odsluzenju kazne jos deportovalimaggie13 wrote:tako im i treba..Winter is coming wrote:u americi i ako tebe mlatne zena ti si kriv,znam neke slucajeve balkanskih krakana koji su tako nagrabusili kad su doslu u ameriku..nastavili mlaviti zene pa zavrsili u prdekani haha
2014-04-12
bogomdani wrote:ja kad me cura stvarno naljuti,iako Rujka jos to nije napravila,brutalno joj se osvetim u krevetu..
ne opereš noge i onda ona ima vizije konclogora ili Gavrilovičke kafilerije.
Similar topics
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
» Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» rekao je da nije rekao , ponovo
Page 1 of 5