Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
http://www.jutarnji.hr/izbori2016/izborne-vijesti-2016/pupovac-najavio-dogovor-s-plenkovicem-hdz-ce-trebati-mandate-nacionalnih-manjina-a-mi-ne-zelimo-izgubiti-jos-cetiri-godine-da-sudjelujemo-u-vlasti/4688651/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Pupovac rekao zbogom Zokiju odo ja Plenkiju dosta mu je pola godine oporbe
kamo se guras nisi vise tako odlucujuci faktor......vidi ga kako se laktari..sram ga bilo..
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
Guest- Guest
Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
Guest- Guest
A cuj onda se nemoj žalit na Pupovca jbga. Šuti onda.tre911 wrote:Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
2014-04-11
tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
njega ili božu ne znaš što je veće zlo
Pa i nisu. Neki su dali glas Glasnoviću. I dobio je jedan mandat.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nešto nisi dobro pročitao jebiga i to što bi neko dao HSPu glas automatski znači glas manje HDZu pa se ništa ne bi dobil čak i da HSP uđe u sabor, potpuno si dakle promašio poantu u svemu ovome što pišeš.RayMabus wrote:A cuj onda se nemoj žalit na Pupovca jbga. Šuti onda.tre911 wrote:Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
Guest- Guest
Ok al srpska manjina ima tri glasa tj mandata kao nacionalna manjina i onda ako misliš vrijediti barem ko i oni moraš imat tri predstavnika desnice koji nisu HDZ.jastreb wrote:Pa i nisu. Neki su dali glas Glasnoviću. I dobio je jedan mandat.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
IZBORNI INŽINJERING press
2014-04-11
Ne ti si taj koji je promašio poantu al očito nemate ni dva zrna soli u glavi da skužite izbornu matematiku.tre911 wrote:Nešto nisi dobro pročitao jebiga i to što bi neko dao HSPu glas automatski znači glas manje HDZu pa se ništa ne bi dobil čak i da HSP uđe u sabor, potpuno si dakle promašio poantu u svemu ovome što pišeš.RayMabus wrote:A cuj onda se nemoj žalit na Pupovca jbga. Šuti onda.tre911 wrote:Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.RayMabus wrote:Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
2014-04-11
To je tek gnom, ko šatro su nešto pošteni a smutljivci i ucjenjivači da nema većih. radije bi da HDZ bude u oporbi nego da ga vidim na vlasti sa ovom kreaturom.marcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
Guest- Guest
Longi ajde prošetaj, pišeš gluposti od ranog jutra.RayMabus wrote:Ne ti si taj koji je promašio poantu al očito nemate ni dva zrna soli u glavi da skužite izbornu matematiku.tre911 wrote:Nešto nisi dobro pročitao jebiga i to što bi neko dao HSPu glas automatski znači glas manje HDZu pa se ništa ne bi dobil čak i da HSP uđe u sabor, potpuno si dakle promašio poantu u svemu ovome što pišeš.RayMabus wrote:A cuj onda se nemoj žalit na Pupovca jbga. Šuti onda.tre911 wrote:Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.RayMabus wrote:
Pa sami ste krivi. Među onim mandatima a ima ih 61 koliko je dobio HDZ ima bar tri mandata od ljudi koji su desno desno nastrojeni i umjesto da glasate za HSP vi glasate direkt za HDZ,.
Guest- Guest
Pa tek sam se sad diga. Diga sam se u deset sati ....to mi ne izgleda baš kao rano jutro.tre911 wrote:Longi ajde prošetaj, pišeš gluposti od ranog jutra.RayMabus wrote:Ne ti si taj koji je promašio poantu al očito nemate ni dva zrna soli u glavi da skužite izbornu matematiku.tre911 wrote:Nešto nisi dobro pročitao jebiga i to što bi neko dao HSPu glas automatski znači glas manje HDZu pa se ništa ne bi dobil čak i da HSP uđe u sabor, potpuno si dakle promašio poantu u svemu ovome što pišeš.RayMabus wrote:A cuj onda se nemoj žalit na Pupovca jbga. Šuti onda.tre911 wrote:
Glas razjedinjenom HSPu je bačen glas.
Ne pišem gluposti nego istinu a zove se izborni inžinjering al ste vi svi preglupi da to shvatite a onda kukate na Pupowca.
AJ POKLOPITE SE UŠIMA I DA VAS NE ČUJEM VIŠE.
2014-04-11
oba su posastmarcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
veber-
2014-12-30
veber wrote:oba su posastmarcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
Guest- Guest
tre911 wrote:veber wrote:oba su posastmarcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
četnik i smetalo
Eto vama sad taj vaš rvacki kradeze u koaliciji s Pupovcem.
Neka vam ga patite. Dajte opet glas kradezeu.
Neka vam ga patite. Dajte opet glas kradezeu.
2014-04-11
Ne znam što je ovo,ali malo sam danas prebacio na RTS i vidim da su Srbi zadovoljni rezultatima izbora u Hrvatskoj.
Tu nekaj ne štima.
Tu nekaj ne štima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To ja isto kažem za kradeze ...dakle fifity fifity.veber wrote:oba su posastmarcellus wrote:tre911 wrote:Jebo ga onaj ko ga uzme u koaliciju
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grba se drznuo odgovorit Zokiju i Plenkiju:'Dosta nam je vaseg cirkusa'
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
» Plenkiju puno vise smeta majica HOS-a nego Zokiju
» Odlikovani natporučnik je rekao "Dosta"!
» Dujmovic o 'djeci komunizma' Plenkiju i Zokiju:'Kunu se u Tudjmana a on nista ne bi radio sto rade njih dvojica'
» Predsjednik Vaterpolo Saveza Srbije rekao da mu je dosta Hrvatske
Page 1 of 2