Na današnji dan rijeka vraćena Hrvatskoj...
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Na današnji dan rijeka vraćena Hrvatskoj...
Super. Znaci, ti priznajes Kosovo i Metohiju kao deo Srbije?Eroo wrote:Mape pohranjene u UN(za sada), a sve ostalo je gola sila agresora.Stanojko wrote:A koje drugo pravo ima vecu tezinu? "Etnicko", srednjovekovno...cije ovce njemu i planina?Eroo wrote:"Istorijsko pravo" ne postoji - nije ugrađeno u "međunarodno pravo"."Istorijsko pravo" potežu isključivo agresori, kad raspolažu sa većom silom.Kad Srbi potežu "istorijsko pravo" na Kosovo, nikad ne kažu dal' bez 2 mio Albanaca ili s 2 mio Albancima...kofein wrote:Stanojko wrote:
Jebi ga... I siptara na kosovu ima 99% pa istorijski nije njihovo...
Čiča, i ti si samo "istorijski" mlad, vrijeme teče a vi ne poduzimate ništa. Kosmet se zapeko u šiptarskim rukama, nestaste ko Vizantija sa "istoriske" pozornice. De pobogu poduzmite nešto da vam konačno pomognemo . :) Koju notu barem ....mislim prema "belokapićima"
"Istorijsko pravo" na Srbiju i Kosovo mogli bi uskoro povući i Turci....Silu imaju, agresivni jesu...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Joj, Pižone idealistu, sila Boga ne moli pa ne moli ni Vieće sigurnosti. Tko vas (ili nas, svejedno) odluči satrti stvorit će uvjete da se to dogodi. Vjerujem da ćeš se iznenaditi kad doznaš da Srbija (ili Hrvatska, svejedno) ima oružje za masovno uništenje te da razvija vojni nuklearni program.pizzon wrote:sad je 21. vek a ne kraj 14.
sad ni nato ne bi smeo da udari na srbiju,
svakako ne bez odluke SB,
a kamoli da se pojave turci.
rusija svakako stiti balkan od turske !
a za ove domace, mi smo dovoljni da se sami zastitimo.
na kraju, ni zapad vise ne bi prihvatio da se turska pojavi.
a ne bas..ali da bi vam mogli doturiti,ili njima,nes takvo,pa tko prvi koga,ebi ga..sve je mogutjeRegoč wrote:Joj, Pižone idealistu, sila Boga ne moli pa ne moli ni Vieće sigurnosti. Tko vas (ili nas, svejedno) odluči satrti stvorit će uvjete da se to dogodi. Vjerujem da ćeš se iznenaditi kad doznaš da Srbija (ili Hrvatska, svejedno) ima oružje za masovno uništenje te da razvija vojni nuklearni program.pizzon wrote:sad je 21. vek a ne kraj 14.
sad ni nato ne bi smeo da udari na srbiju,
svakako ne bez odluke SB,
a kamoli da se pojave turci.
rusija svakako stiti balkan od turske !
a za ove domace, mi smo dovoljni da se sami zastitimo.
na kraju, ni zapad vise ne bi prihvatio da se turska pojavi.
Guest- Guest
Po sjećanju, iz dokumenata u knjizi "Pakao 41.-e", jednog slovenskog autora(veoma relevantnog!!!).pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
bor. sastava. skoro da nema kucr
u srbiji koja nije 44 dala borca za bih
I hrvatsku, sve do trsta. samo vi
pevajte I slavite ustase I ter.
nose ustake kape, a borci
vs nacizma.
Po završetku ww2, Ranković, kao etničku ravnotežu između Srba i Hrvata, predlaže mjeru "skraćivanja"
hrvatske nacije za cca 200,000 lica. Nato ga Kardelj pita, kako to misli učiniti ako Hrvati predstavljaju
50% partizanske vojske.
Eroo- Posts : 78968
2016-07-22
Znači četnika ni za lijeka, sve sami partizani. Jbote logika...pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
bor. sastava. skoro da nema kuceo
I hrvatsku
2016-07-22
Ajde, Bogi, Boga ti tvoga, prestani glumiti da nisi balkanski krkan, jasno je to iz svakoga tvoga upisa: žderat, lokat i jebavat.
Ero,ebem ti u guzlu Kraljicu...sva je onako fina i napete guzle..malo prebujna,ali hej..dok god puni sake Moškiji svojim oblinama,dobra je..
Guest- Guest
Tako je. Rvati 50%, "bosnjaci" 20%, slovenci 15%, makedonci 10%, srbi i crnogorci 5%! BuahahahaahahahahaEroo wrote:Po sjećanju, iz dokumenata u knjizi "Pakao 41.-e", jednog slovenskog autora(veoma relevantnog!!!).pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
vs nacizma.
Po završetku ww2, Ranković, kao etničku ravnotežu između Srba i Hrvata, predlaže mjeru "skraćivanja"
hrvatske nacije za cca 200,000 lica. Nato ga Kardelj pita, kako to misli učiniti ako Hrvati predstavljaju
50% partizanske vojske.
Evo,majke mi moje,koja mi je jedina istinska Svetinja,mogu reci da nemam Krvi Srba,Hrvata i drugog naroda sa Balkana..sad,hoš ovo uvaziti ili ne.ebi ga..do tebe je..istina jest da sam predugo izmedju vvas i da sam pokupio vase obicaje i navike..Regoč wrote:Ajde, Bogi, Boga ti tvoga, prestani glumiti da nisi balkanski krkan, jasno je to iz svakoga tvoga upisa: žderat, lokat i jebavat.
Guest- Guest
U svakom slučaju Gplda Meir joj u tom smislu nije bila ni do gležnja, a u smislu sposobnosti - će da još vidime.bogomdani wrote:Ero,ebem ti u guzlu Kraljicu...sva je onako fina i napete guzle..malo prebujna,ali hej..dok god puni sake Moškiji svojim oblinama,dobra je..
2016-07-22
Ero,ebe me se za sposobnosti zene osim onijah u krevetu,ti uzivaj u onim birokrackim i intelektualnim,meni ostaje njena guzla i dudlovi..Eroo wrote:U svakom slučaju Gplda Meir joj u tom smislu nije bila ni do gležnja, a u smislu sposobnosti - će da još vidime.bogomdani wrote:Ero,ebem ti u guzlu Kraljicu...sva je onako fina i napete guzle..malo prebujna,ali hej..dok god puni sake Moškiji svojim oblinama,dobra je..
Guest- Guest
Taman kad ti se dokaže da si glup, ti se svim silama potrudiš da si još daleko gluplji. Čestitam, jer nije lako, ali ipak ti je uspjelo!Stanojko wrote:Naravno, paralaju engleski, a ne "americki"... Dakle, stvarno ste neuki do bola...Of.Fender wrote:Je, i Ameri parlaju English sve u 19, pa su im Englezi ipak kujica na lancu. Dakle što si time dokazao? Goli kurac, kakav si i sam.Stanojko wrote:Piglet wrote:Ako je nešto ogledni primjer defektnog i nestandardiziranog jezika, onda je to srpski. Prepun turcizama, bez jasnih pravila, sa velikim manjkom grafema koji bi označavali glasove koje srpski ne poznaje.pizzon wrote:
msm da je to visi nivo civ. razvoja jednog naroda
da jezik jednog naroda bude sto ujednaceniji,
da se sto vise priblizi knjizevnom, po svim standardima.
Danas sve srpske novine i portali pišu po svome, bez ikakvih pravila, a nijedan Srbin ne zna kako točno napisati primjerice ovih par riječi: papa Franjo, srBstvo, Elvis Presley, Indianapolis, Jose Mourinho, centimetar.
Zato vi parlate srpski sve u 16...
I uopće, time što insinuiraš da Hrvati tobože nemaju svoj jezik, nego navodno govore srpski, ti želiš dokazati da šta?
Mislim ono, tko zna kakve ti uopće kuršluse imaš u svojoj šupljoj, neuronima neispunjenoj glavetini. A čak i da uspiješ smisliti nekakvu konzekvencu tvoje neutemeljene tvrdnje (jer ne uspijevaš), dajem ti primjer Amera koji pričaju engleski pa su opet gospodari Engleza koji su taj jezik izmislili. Na što ti jedino što znaš je: ponoviti ono što sam ja već rekao, kao dijete koje svoju pasivnu agresivnost izražava neinteligentnim ponavljanjem onog što je upravo čulo (ima dapače i ime za takav mentalni poremećaj kad je u tolikoj mjeri izražen kao kod tebe: eholalija).
Evo ti onda još jedan primjer: Irci, koji mrze Engleze 10 puta više nego ti mrziš Albance, također pričaju istim tim engleskim. Iako imaju svoj vlastiti, irski galski jezik, njime se služe vrlo rijetko i većina ga ni ne zna. I opet su Engleze odjebali kao i mi što smo odjebali vas četnike.
Mogao bih sad dalje s Australcima, koji također ne govore australski itd..., itd..., međutim, znam da bi to bio jalov trud. Jer jedino što si ti u svom kabastom kefalu glavi sposoban čuti je tupo odjekivanje posvemašnje praznine.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Srbi su bli četnici, nisu mogli biti na obje strane...Stanojko wrote:Tako je. Rvati 50%, "bosnjaci" 20%, slovenci 15%, makedonci 10%, srbi i crnogorci 5%! BuahahahaahahahahaEroo wrote:Po sjećanju, iz dokumenata u knjizi "Pakao 41.-e", jednog slovenskog autora(veoma relevantnog!!!).pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
vs nacizma.
50% partizanske vojske.
2016-07-22
Decko, ti si izrazito...spor (da se ne izrazavam ko ti). Da, moja teza i cinjenica je da svi vi govorite srpskim jezikom. Dakle, ne postoji "hrvatski", "bosnjacki", "crnogorski" jezik, isto kao sto ne postoji "americki", "irski", "kanadski" i "australijski"...Of.Fender wrote:Taman kad ti se dokaže da si glup, ti se svim silama potrudiš da si još daleko gluplji. Čestitam, jer nije lako, ali ipak ti je uspjelo!Stanojko wrote:Naravno, paralaju engleski, a ne "americki"... Dakle, stvarno ste neuki do bola...Of.Fender wrote:Je, i Ameri parlaju English sve u 19, pa su im Englezi ipak kujica na lancu. Dakle što si time dokazao? Goli kurac, kakav si i sam.Stanojko wrote:Piglet wrote:
Ako je nešto ogledni primjer defektnog i nestandardiziranog jezika, onda je to srpski. Prepun turcizama, bez jasnih pravila, sa velikim manjkom grafema koji bi označavali glasove koje srpski ne poznaje.
Danas sve srpske novine i portali pišu po svome, bez ikakvih pravila, a nijedan Srbin ne zna kako točno napisati primjerice ovih par riječi: papa Franjo, srBstvo, Elvis Presley, Indianapolis, Jose Mourinho, centimetar.
Zato vi parlate srpski sve u 16...
I uopće, time što insinuiraš da Hrvati tobože nemaju svoj jezik, nego navodno govore srpski, ti želiš dokazati da šta?
Mislim ono, tko zna kakve ti uopće kuršluse imaš u svojoj šupljoj, neuronima neispunjenoj glavetini. A čak i da uspiješ smisliti nekakvu konzekvencu tvoje neutemeljene tvrdnje (jer ne uspijevaš), dajem ti primjer Amera koji pričaju engleski pa su opet gospodari Engleza koji su taj jezik izmislili. Na što ti jedino što znaš je: ponoviti ono što sam ja već rekao, kao dijete koje svoju pasivnu agresivnost izražava neinteligentnim ponavljanjem onog što je upravo čulo (ima dapače i ime za takav mentalni poremećaj kad je u tolikoj mjeri izražen kao kod tebe: eholalija).
Evo ti onda još jedan primjer: Irci, koji mrze Engleze 10 puta više nego ti mrziš Albance, također pričaju istim tim engleskim. Iako imaju svoj vlastiti, irski galski jezik, njime se služe vrlo rijetko i većina ga ni ne zna. I opet su Engleze odjebali kao i mi što smo odjebali vas četnike.
Mogao bih sad dalje s Australcima, koji također ne govore australski itd..., itd..., međutim, znam da bi to bio jalov trud. Jer jedino što si ti u svom kabastom kefalu glavi sposoban čuti je tupo odjekivanje posvemašnje praznine.
To, ko je kome gospodar (a to sto mislis da su ameri gospodari engleza, govori samo koliko se plitak, kao plitak potok) ne vidim da ima ikakve veze sa ovom pricom.
Ili je tvoja teza "jeste govorimo srpski, ali mi smo za vas tate..." , u kom slucaju si pogodio 50%, sto je za tebe kvantni skok...
E, sad, Ero. A drug Marko? Drug Peko? Da ne spominjemo masovan priljev od listopada 44., kad su ovi stari partizani nove pitali "druže, gdje ti je brada?".Eroo wrote:Srbi su bli četnici, nisu mogli biti na obje strane...Stanojko wrote:Tako je. Rvati 50%, "bosnjaci" 20%, slovenci 15%, makedonci 10%, srbi i crnogorci 5%! BuahahahaahahahahaEroo wrote:Po sjećanju, iz dokumenata u knjizi "Pakao 41.-e", jednog slovenskog autora(veoma relevantnog!!!).pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
vs nacizma.
50% partizanske vojske.
Svi partizani su do 1943 bili srbi (ili bar 95%)...Eroo wrote:Srbi su bli četnici, nisu mogli biti na obje strane...Stanojko wrote:Tako je. Rvati 50%, "bosnjaci" 20%, slovenci 15%, makedonci 10%, srbi i crnogorci 5%! BuahahahaahahahahaEroo wrote:Po sjećanju, iz dokumenata u knjizi "Pakao 41.-e", jednog slovenskog autora(veoma relevantnog!!!).pizzon wrote:Dalmatinske ? Sta to znaci u smislu
vs nacizma.
50% partizanske vojske.
je posve pogrješna.Stanojko wrote:moja teza
Tvoje je ljudsko pravo da mislis sta hoces.Regoč wrote:je posve pogrješna.Stanojko wrote:moja teza
Ma da, ceo svet govori srpski. Nisi vrijedan truda.Stanojko wrote:Decko, ti si izrazito...spor (da se ne izrazavam ko ti). Da, moja teza i cinjenica je da svi vi govorite srpskim jezikom. Dakle, ne postoji "hrvatski", "bosnjacki", "crnogorski" jezik, isto kao sto ne postoji "americki", "irski", "kanadski" i "australijski"...Of.Fender wrote:Taman kad ti se dokaže da si glup, ti se svim silama potrudiš da si još daleko gluplji. Čestitam, jer nije lako, ali ipak ti je uspjelo!Stanojko wrote:Naravno, paralaju engleski, a ne "americki"... Dakle, stvarno ste neuki do bola...Of.Fender wrote:Je, i Ameri parlaju English sve u 19, pa su im Englezi ipak kujica na lancu. Dakle što si time dokazao? Goli kurac, kakav si i sam.Stanojko wrote:
To, ko je kome gospodar (a to sto mislis da su ameri gospodari engleza, govori samo koliko se plitak, kao plitak potok) ne vidim da ima ikakve veze sa ovom pricom.
Ili je tvoja teza "jeste govorimo srpski, ali mi smo za vas tate..." , u kom slucaju si pogodio 50%, sto je za tebe kvantni skok...
Ništa više ne nauči
Stanojčica ta,
nego što je i pre znala
Ga, ga, ga, ga, ga!
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Bravo decko! Kao i svi koji zele da nauce srpski kako valja krenu sa cika Jovom...Of.Fender wrote:Ma da, ceo svet govori srpski. Nisi vrijedan truda.Stanojko wrote:Decko, ti si izrazito...spor (da se ne izrazavam ko ti). Da, moja teza i cinjenica je da svi vi govorite srpskim jezikom. Dakle, ne postoji "hrvatski", "bosnjacki", "crnogorski" jezik, isto kao sto ne postoji "americki", "irski", "kanadski" i "australijski"...Of.Fender wrote:Taman kad ti se dokaže da si glup, ti se svim silama potrudiš da si još daleko gluplji. Čestitam, jer nije lako, ali ipak ti je uspjelo!Stanojko wrote:Naravno, paralaju engleski, a ne "americki"... Dakle, stvarno ste neuki do bola...Of.Fender wrote:
Je, i Ameri parlaju English sve u 19, pa su im Englezi ipak kujica na lancu. Dakle što si time dokazao? Goli kurac, kakav si i sam.
Ništa više ne nauči
Stanojčica ta,
nego što je i pre znala
Ga, ga, ga, ga, ga!
A onih 5 % Hrvatah se rasporedilo na šefovska mjesta.Stanojko wrote:Svi partizani su do 1943 bili srbi (ili bar 95%)...
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Na današnji dan 14.9.1991 počele blokade i oslobađanje vojarni JNa u Hrvatskoj
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
» Poplavljena Rijeka
» Na današnji dan 14.9.1991 počele blokade i oslobađanje vojarni JNa u Hrvatskoj
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
» Poplavljena Rijeka
Page 9 of 13