Na današnji dan rijeka vraćena Hrvatskoj...
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: Na današnji dan rijeka vraćena Hrvatskoj...
Nema veze, zato ima hrvtski...Regoč wrote:Ne postoji hercegovački jezik, čak ni u prošlosti nisu objavljivani hercegovački rječnici ni gramatike, iako je bilo slavonskih, bosanskih, dalmatinskih, horvatskih i ilirskih. Nema hercegovačkog, baš čudno.Eroo wrote:O kojem jeziku pričate? Hercegovačkom? E, jebiga sad...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...Regoč wrote:Što su ti Veliku Srbiju razbili partizani i to s 95 % boracah Srbah. Ironično, jel?Stanojko wrote:Sto da patim, pobogu?Regoč wrote:Svi ga rabimo, kako u govoru, tako i u pismu, ovisno o situaciji služimo se fazličitim funkcijskim stilovima. A ti pati i slobodno piši svoje budalaštine!Stanojko wrote:
Ne koristi se u svakodnevnom govoru, pripazite vi to ipak malo...
Onda su ih, veliš, vaši...
Misliš da je to kagebeovac Putin zaboravio?
Last edited by Eroo on 10/8/2016, 13:13; edited 1 time in total
2016-07-22
Iz Srbije daEroo wrote:Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...Regoč wrote:Što su ti Veliku Srbiju razbili partizani i to s 95 % boracah Srbah. Ironično, jel?Stanojko wrote:Sto da patim, pobogu?Regoč wrote:
Svi ga rabimo, kako u govoru, tako i u pismu, ovisno o situaciji služimo se fazličitim funkcijskim stilovima. A ti pati i slobodno piši svoje budalaštine!
Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:Iz Srbije daEroo wrote:Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...Regoč wrote:Što su ti Veliku Srbiju razbili partizani i to s 95 % boracah Srbah. Ironično, jel?Stanojko wrote:
Sto da patim, pobogu?
Nismo mi , majkemi, to su uradili Hrvati, mi smo bili četnici, jelda...
2016-07-22
Zna Putin vrlo dobro ko je sta bio, ne brini...Eroo wrote:Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:Iz Srbije daEroo wrote:Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...Regoč wrote:
Što su ti Veliku Srbiju razbili partizani i to s 95 % boracah Srbah. Ironično, jel?
Eroo wrote:Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:Iz Srbije daEroo wrote:Stanojko wrote:Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...Regoč wrote:
Što su ti Veliku Srbiju razbili partizani i to s 95 % boracah Srbah. Ironično, jel?
jebiga, vi kao njegove nove kuckice cete morati objasnjavati da niste ustase...
Guest- Guest
Nego. Zna on kome je i zašto slao S-300.Stanojko wrote:Zna Putin vrlo dobro ko je sta bio, ne brini...Eroo wrote:Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:Iz Srbije daEroo wrote:Stanojko wrote:
Ne znam kako da ti kazem, ali crvendace su doveli rusi nakon prodaje Srbije od strane engleza... Komunci nisu bili cimbenici...
2016-07-22
Eroo wrote:Nego. Zna on kome je i zašto slao S-300.Stanojko wrote:Zna Putin vrlo dobro ko je sta bio, ne brini...Eroo wrote:Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:Iz Srbije daEroo wrote:
ne mesati ga sa pijanim jeljcinom...
Guest- Guest
Misliš da ga je "pijani Jeljcin" slučajno našo na ulici i hajd mali 'vamo, ti ćeš da bidneš ruski car?Braćala wrote:Eroo wrote:Nego. Zna on kome je i zašto slao S-300.Stanojko wrote:Zna Putin vrlo dobro ko je sta bio, ne brini...Eroo wrote:Kako sad objašnjavate Putinu?Stanojko wrote:
Iz Srbije da
ne mesati ga sa pijanim jeljcinom...
2016-07-22
Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.Eroo wrote:Nema veze, zato ima hrvtski...Regoč wrote:Ne postoji hercegovački jezik, čak ni u prošlosti nisu objavljivani hercegovački rječnici ni gramatike, iako je bilo slavonskih, bosanskih, dalmatinskih, horvatskih i ilirskih. Nema hercegovačkog, baš čudno.Eroo wrote:O kojem jeziku pričate? Hercegovačkom? E, jebiga sad...
Ne zaebaji, nisam ti ja Stanojko.Regoč wrote:Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.Eroo wrote:Nema veze, zato ima hrvtski...Regoč wrote:Ne postoji hercegovački jezik, čak ni u prošlosti nisu objavljivani hercegovački rječnici ni gramatike, iako je bilo slavonskih, bosanskih, dalmatinskih, horvatskih i ilirskih. Nema hercegovačkog, baš čudno.Eroo wrote:O kojem jeziku pričate? Hercegovačkom? E, jebiga sad...
2016-07-22
Ja? Pa Stanojko je pisao o 95 % partizanah kao o Srbima. Budući da je nakon sloma Užičke republike u Srbiji bio sve sam gô četnik, ispada da su hrvatski i bosherski Srbi pod vodstvom onih 5 % Hrvatah u ljeto 44. došli u Srbiju i satrli četnike. Ili Stanojko nudi neko drugo objašnjenje, ali da bude konzistentno s teorijom o 95 % partizanah srbske narodnosti.Braćala wrote:Regoč wrote:Da ne spominjemo da su Srbiju oslobodile hrvatske i bosherske postrojbe razbivši četnike.
ala se ti nalupavas, boze gospode...
Jebi ga, Ero, čuo sam da ljudi gutaju samoglasnike kad govore, ali da gutaju samoglasnike kad pišu, e, to je već fenomen. Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4, kako li.Eroo wrote:Ne zaebaji, nisam ti ja Stanojko.Regoč wrote:Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.Eroo wrote:Nema veze, zato ima hrvtski...Regoč wrote:Ne postoji hercegovački jezik, čak ni u prošlosti nisu objavljivani hercegovački rječnici ni gramatike, iako je bilo slavonskih, bosanskih, dalmatinskih, horvatskih i ilirskih. Nema hercegovačkog, baš čudno.Eroo wrote:O kojem jeziku pričate? Hercegovačkom? E, jebiga sad...
vidi ga, "Z4"Regoč wrote: Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4,
:)
i onda bi ja trebo pisat scenarije.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pa naravno, ovi tvoji upisi su bolji od ikoje komedije. Možda se time i profesionalno baviš, ne znam, ali ako se na baviš, navali, piši scenarij, za tako dobre tekstove naći će se financijeri.udba wrote:vidi ga, "Z4"Regoč wrote: Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4,
:)
i onda bi ja trebo pisat scenarije.
Proguta ti cilu rič i ne samo samoglasnik.... I1b* te ubija, da te ubija, daboda.Regoč wrote:Jebi ga, Ero, čuo sam da ljudi gutaju samoglasnike kad govore, ali da gutaju samoglasnike kad pišu, e, to je već fenomen. Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4, kako li.Eroo wrote:Ne zaebaji, nisam ti ja Stanojko.Regoč wrote:Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.Eroo wrote:Nema veze, zato ima hrvtski...Regoč wrote:
Ne postoji hercegovački jezik, čak ni u prošlosti nisu objavljivani hercegovački rječnici ni gramatike, iako je bilo slavonskih, bosanskih, dalmatinskih, horvatskih i ilirskih. Nema hercegovačkog, baš čudno.
2016-07-22
Zaboga, Ero, sad gutaš i suglasnike. "Bog", dabogda.Eroo wrote:Proguta ti cilu rič i ne samo samoglasnik.... I1b* te ubija, da te ubija, daboda.Regoč wrote:Jebi ga, Ero, čuo sam da ljudi gutaju samoglasnike kad govore, ali da gutaju samoglasnike kad pišu, e, to je već fenomen. Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4, kako li.Eroo wrote:Ne zaebaji, nisam ti ja Stanojko.Regoč wrote:Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.Eroo wrote:
Nema veze, zato ima hrvtski...
Uvik pojednostavimo: Filip je Pilip, šofer je šover, Hrvat je 'Rvat,Hrvatska je 'Rvacka, daboGda je daboda itd.Regoč wrote:Zaboga, Ero, sad gutaš i suglasnike. "Bog", dabogda.Eroo wrote:Proguta ti cilu rič i ne samo samoglasnik.... I1b* te ubija, da te ubija, daboda.Regoč wrote:Jebi ga, Ero, čuo sam da ljudi gutaju samoglasnike kad govore, ali da gutaju samoglasnike kad pišu, e, to je već fenomen. Valjda je vezan za onaj tvoj gen, onaj Z4, kako li.Eroo wrote:Ne zaebaji, nisam ti ja Stanojko.Regoč wrote:
Hrvtski? Tko govori tim jezikom? Hrvti? Najsličnije tomu što sam ja čuo je hrvatski.
Malo vježbe ne škodi, jelda...Učite i vi, tribat će van...
2016-07-22
Sve što trebam znati, naučio sam još u vrtiću.
Koliko je k'liko, dva dana je "dvadni", ali ima i produljenja, puž je spuž.Eroo wrote:Uvik pojednostavimo: Filip je Pilip, šofer je šover, Hrvat je 'Rvat,Hrvatska je 'Rvacka, daboGda je daboda itd.
Malo vježbe ne škodi, jelda...Učite i vi, tribat će van...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ja sam glede toga uglavnom samouk...Sa svim dijalektima sam na "Ti".Regoč wrote:Sve što trebam znati, naučio sam još u vrtiću.
Balade Perice Kerempuha čitam s lakoćom, jednako kao Šimića, Marulića ili Gundulića....
2016-07-22
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Pada Rijeka, posljednji bastion komunizma u Hrvatskoj
» Na današnji dan 14.9.1991 počele blokade i oslobađanje vojarni JNa u Hrvatskoj
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
» Poplavljena Rijeka
» Na današnji dan 14.9.1991 počele blokade i oslobađanje vojarni JNa u Hrvatskoj
» Rusi traže od Turske "prijateljski gest" - da Aja Sofija bude vraćena
» Dinu Radji opet vracena klasifikacija-ustasa naime slusao je Thompsona 1992 u Barceloni
» Poplavljena Rijeka
Page 12 of 13