Kriza muškosti
Page 44 of 48
Page 44 of 48 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Re: Kriza muškosti
Samo hebi.bogomdani wrote:volim onaj pacenicki izraz vidjeti u cure kad joj ga tjuris do balcaka,pa je jos tako po skoro sat vremena,i bar dva puta...a kuku...knjaca,dernja se,vriska,njiska..!!
Ovdje ljudi ne kuže da su meni takvi saveznici jer ovakvi napumpaju jednu pa drugu pa trecu a sve ostanu praznih rukava.
TKO VAS HEBE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
filam ja filam Longi,a dripci kao Weber to formalno sponzoriraju...ja onako iskosa neobavezno podrzavam financijski..
Guest- Guest
Onaj lik iz Karlovca šta je poheba onu ANitu LOvren su moji strateški saveznici.
Prvo je poheba neku sponzorušu pa njoj napravija klinca dakle sad ima dite nije više ono sad će ona nešto glumit , zasidrija joj se za cili život a lik je neki kriminalac tko zna jel ta dobija alimentaciju , aj se ca kurvat.
I onda pohebe ovu i to snimi i stavi u novine.
LIk je kralj.
Ja bi mu platija piče.
Prvo je poheba neku sponzorušu pa njoj napravija klinca dakle sad ima dite nije više ono sad će ona nešto glumit , zasidrija joj se za cili život a lik je neki kriminalac tko zna jel ta dobija alimentaciju , aj se ca kurvat.
I onda pohebe ovu i to snimi i stavi u novine.
LIk je kralj.
Ja bi mu platija piče.
2014-04-11
a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
Guest- Guest
E sad sam ja zloco kad sam otkrija da sam ja i ti likovi šta hebu jednu , drugu , trecu i sve ih ostavljaju i nemaju para moji saveznici u ovom ratu.bogomdani wrote:a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
E moja frakcija a ti si mislila šta ?
Da sam ja ljubomoran na to i šta ih ovi pohebu naprave dite i onda odhebu.
JOK.
SAMO HEBI.
On je glumac , para nema , zna dijelit komplimente i lako skuva komade a one naivne padaju.
ŠARAJ.
2014-04-11
norki nisi papak a to se jedino pika, ostali nek zavidetre911 wrote:Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DDprckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:
Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganini
jasam te izvuko
2014-04-19
RayMabus wrote:E sad sam ja zloco kad sam otkrija da sam ja i ti likovi šta hebu jednu , drugu , trecu i sve ih ostavljaju i nemaju para moji saveznici u ovom ratu.bogomdani wrote:a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
JOk.
SAMO HEBI.
On je glumac , para nema , zna dijelit komplimente i lako skuva koamde a one naivne padaju.
ŠARAJ.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ja sam takvima otvorio vrata upravo tom taktikom da ne želim ništa sa tim ženama i sad njima ostaje to šta ostaje.RayMabus wrote:E sad sam ja zloco kad sam otkrija da sam ja i ti likovi šta hebu jednu , drugu , trecu i sve ih ostavljaju i nemaju para moji saveznici u ovom ratu.bogomdani wrote:a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
JOK.
SAMO HEBI.
On je glumac , para nema , zna dijelit komplimente i lako skuva komade a one naivne padaju.
ŠARAJ.
Lijepo ti padaj na komplimente i dalje.
To ti je taktika : one bi se hebale al glume pa onda eto mene nema pa ćeš dobit to šta se oce hebavat a ti obicno hebu sve šta stignu pa lijepo uleti spermic i eto ti ga.
PA PA
2014-04-11
bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
2014-04-14
pa hajd..nemas bas cesto prilike uhvatiti pod svoje prste mladca od 2 metra,onako ojakog...
Guest- Guest
Ajde zapamtiću to pa kad upadneš u gabulu računaj na meneprckov wrote:norki nisi papak a to se jedino pika, ostali nek zavidetre911 wrote:Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DDprckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:
ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnica
jasam te izvuko
Guest- Guest
I to vi vidite kao kriza muških dok u suštini otkrit će se da je to ratna strategija.RayMabus wrote:Ja sam takvima otvorio vrata upravo tom taktikom da ne želim ništa sa tim ženama i sad njima ostaje to šta ostaje.RayMabus wrote:E sad sam ja zloco kad sam otkrija da sam ja i ti likovi šta hebu jednu , drugu , trecu i sve ih ostavljaju i nemaju para moji saveznici u ovom ratu.bogomdani wrote:a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
JOK.
SAMO HEBI.
ŠARAJ.
To ti je taktika : one bi se hebale al glume pa onda eto mene nema pa ćeš dobit to šta se oce hebavat a ti obicno hebu sve šta stignu pa lijepo uleti spermic i eto ti ga.
PA PA
PA PA GLUPAČE.
2014-04-11
a gušti su gušti.. ne mora sve bit racionalno i pametno.. zamisli kompliment iz longijevi just.. mm..šta ti više na svitu triba? šta?RayMabus wrote:I to vi vidite kao kriza muških dok u suštini otkrit će se da je to ratna strategija.RayMabus wrote:Ja sam takvima otvorio vrata upravo tom taktikom da ne želim ništa sa tim ženama i sad njima ostaje to šta ostaje.RayMabus wrote:E sad sam ja zloco kad sam otkrija da sam ja i ti likovi šta hebu jednu , drugu , trecu i sve ih ostavljaju i nemaju para moji saveznici u ovom ratu.bogomdani wrote:a vidi je vidi je... ..samo ti njega slobodno preko koljena..jest da je okrupan i kabast,ali mozda uspije..frakcija wrote:longi je zloćo..treba dobit po guzi
JOK.
SAMO HEBI.
ŠARAJ.
PA PA
PA PA GLUPAČE.
2016-03-09
Frakcija ne dajem komplimente jer osobe koje na to padaju smatram glupima.
2014-04-11
prckov wrote:norki nisi papak a to se jedino pika, ostali nek zavidetre911 wrote:Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DDprckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:
ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnica
jasam te izvuko
prci, pa šta mu fali? nemoj mi na njega, jes da smo si dobri, al oči ću ti povadit, jes čuo?
Guest- Guest
Tj dajem komplimente al ne osobama koje kuvam.RayMabus wrote:Frakcija ne dajem komplimente jer osobe koje na to padaju smatram glupima.
Svi mogu dobiti komplimente od mene osim osobe koju namjeravam kuvat.
2014-04-11
ja sve selektivno čitam..izvukla sam komplimente iz stihova..ajme gule.daj zavrti taj ringišpil u mojoj glaviRayMabus wrote:Frakcija ne dajem komplimente jer osobe koje na to padaju smatram glupima.
Ti si kako i svit, tebi nis ne rabi
..
ti si kako i grojze, svaki bi te stija
..ja bin te pozoba
Ti si kako med, slatke su ti suze
ja bih vrga ruku, spoda tvoje bluze
ti si kako grojze, svaki bi te stija
ja bin te pozoba,
2016-03-09
Page 44 of 48 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Similar topics