Kriza muškosti
Page 43 of 48
Page 43 of 48 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48
Re: Kriza muškosti
vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ma kakva kriza. Da je njima kriza stopirale bi uz autoput.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Da je njima kriza same bi trčale okolo tražit muške. Ima doma čaču i mater i pun frižider. Nema tu krize al ima puno linosti i glume a kad prođe vrime onda bi i muškog na gotovo. Ahaha evo ti kuraz al onaj zamotani rukama. Goni.
2014-04-11
E nema u svabiji toga prenemaganja..hajd ti šćeri vanka,pa zaradi za papicu i stan,pride rezije,pa kad ti ostane sitnis,i ne mos ga spizditi na krpice i sminkeraj,nego izgledas onako..prosjecno i nezapažljivo,da vis sto ce se bedaki vrtjeti oko tebe...RayMabus wrote:Da je njima kriza same bi trčale okolo tražit muške. Ima doma čaču i mater i pun frižider. Nema tu krize al ima puno linosti i glume a kad prođe vrime onda bi i muškog na gotovo. Ahaha evo ti kuraz al onaj zamotani rukama. Goni.
Guest- Guest
u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
Guest- Guest
tre911 wrote:Naravno, ima i dobrog vinca posljeNoor wrote:
jel se mogu prikrpiti na taj ručak?
to ne brinem
Guest- Guest
Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
2014-04-11
Od mene hoce,ali ce bogumi vrijedno odraditi..vako ..ili nako...RayMabus wrote:Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
Guest- Guest
prckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
jebeš muškarca koji ne zna kuhati i nema ženu na forumu
Guest- Guest
Od mene nece ne brini se.bogomdani wrote:Od mene hoce,ali ce bogumi vrijedno odraditi..vako ..ili nako...RayMabus wrote:Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
2014-04-11
I ne da nece dobit nego cu im još uzet jer krah nataliteta je i krah ekonomije , smanjenje penzija , nema posla , otkazi iz državnih firmi itd itd itd šira katastrofa , nema više koga must.RayMabus wrote:Od mene nece ne brini se.bogomdani wrote:Od mene hoce,ali ce bogumi vrijedno odraditi..vako ..ili nako...RayMabus wrote:Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
Aj ća prat skale.
2014-04-11
vis..dobro ulozen novac mnogostruko na vise nacina ti se vrati..ne treba biti iskljuciv..ja volim primjer ove kobajagi cestite i moralne cure obrlatiti,i svesti na onaj nivo na kojem u sustini jesu,ono sto je doista,bez poruznjivanja ili uljepsavanja,a sve na kraju se svede na to,da su isto kao i mi,narajcani ćukovi i quje..sve ostalo je samo samodopadnost i maska..RayMabus wrote:Od mene nece ne brini se.bogomdani wrote:Od mene hoce,ali ce bogumi vrijedno odraditi..vako ..ili nako...RayMabus wrote:Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
Guest- Guest
NI ZRNO ŽITA NEPRIJATELJU.bogomdani wrote:vis..dobro ulozen novac mnogostruko na vise nacina ti se vrati..ne treba biti iskljuciv..ja volim primjer ove kobajagi cestite i moralne cure obrlatiti,i svesti na onaj nivo na kojem u sustini jesu,ono sto je doista,bez poruznjivanja ili uljepsavanja,a sve na kraju se svede na to,da su isto kao i mi,narajcani ćukovi i quje..sve ostalo je samo samodopadnost i maska..RayMabus wrote:Od mene nece ne brini se.bogomdani wrote:Od mene hoce,ali ce bogumi vrijedno odraditi..vako ..ili nako...RayMabus wrote:Pa nek placaju. Od mene nece dobit ni kune.bogomdani wrote:u pravilu cure na balkanu svoje platje spickaju na sebe da bi bolje izgledale,,,Tele musko placa sve ostalo,onako ponosno i nadmocno..
KRAJ PRIČE.
2014-04-11
Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DDprckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganinifrakcija wrote:ovo skroz nekako postala muževna rasprava..ničim ne mogu doprinijeti..ništa me ne zanima
Guest- Guest
Neka rade. Volim ih vidit u pet ujutro cile obišene kad moraju ić na posao. Šta je nisi se dobro udala ? TKO TE HEBE.bogomdani wrote:i tu vrijedi investirati neki sitnis..
2014-04-11
cuj..kad je razrujem,rastepem i svedem na zajednicki nazivnik,nije bas previse da je naranim,napojim,i turim neku pinku da joj pomognem..RayMabus wrote:Neka rade. Volim ih vidit u pet ujutro cile obišene kad moraju ić na posao. Šta je nisi se dobro udala ? TKO TE HEBE.bogomdani wrote:i tu vrijedi investirati neki sitnis..
Guest- Guest
Samo ti hebi. Ništa ti ja ne branim. Dapaće. Volim vidit zgodnu žensku i nekog krmelja. Hbga nema likova kakve bi ona tila pa je salijetaju ti krmelji pa da pichke njima.bogomdani wrote:cuj..kad je razrujem,rastepem i svedem na zajednicki nazivnik,nije bas previse da je naranim,napojim,i turim neku pinku da joj pomognem..RayMabus wrote:Neka rade. Volim ih vidit u pet ujutro cile obišene kad moraju ić na posao. Šta je nisi se dobro udala ? TKO TE HEBE.bogomdani wrote:i tu vrijedi investirati neki sitnis..
Hbga da nisi sjedila i čekala da ti netko priđe i patila od komplimenata da raširiš noge možda si mogla šta i uvatit a ovako eto ti krmelj za cili život pa ga gledaj
2014-04-11
To im je najveća kazna.RayMabus wrote:Samo ti hebi. Ništa ti ja ne branim. Dapaće. Volim vidit zgodnu žensku i nekog krmelja. Hbga nema likova kakve bi ona tila pa je salijetaju ti krmelji pa da pichke njima.bogomdani wrote:cuj..kad je razrujem,rastepem i svedem na zajednicki nazivnik,nije bas previse da je naranim,napojim,i turim neku pinku da joj pomognem..RayMabus wrote:Neka rade. Volim ih vidit u pet ujutro cile obišene kad moraju ić na posao. Šta je nisi se dobro udala ? TKO TE HEBE.bogomdani wrote:i tu vrijedi investirati neki sitnis..
Hbga da nisi sjedila i čekala da ti netko priđe i patila od komplimenata da raširiš noge možda si mogla šta i uvatit a ovako eto ti krmelj za cili život pa ga gledaj
Njima je to bitno , jednom rađaju tj jednom kad rode više nisu nikome zanimljive previše pa onda previše kalkuliraju a na kraju ih dopadne ovako šta : em krmelj em nema para.
Eto ti ga sad za cijeli život.
Uživaj.
2014-04-11
volim onaj pacenicki izraz vidjeti u cure kad joj ga tjuris do balcaka,pa je jos tako po skoro sat vremena,i bar dva puta...a kuku...knjaca,dernja se,vriska,njiska..!!
Guest- Guest
Samo hebi.bogomdani wrote:volim onaj pacenicki izraz vidjeti u cure kad joj ga tjuris do balcaka,pa je jos tako po skoro sat vremena,i bar dva puta...a kuku...knjaca,dernja se,vriska,njiska..!!
Ovdje ljudi ne kuže da su meni takvi saveznici jer ovakvi napumpaju jednu pa drugu pa trecu a sve ostanu praznih rukava.
TKO VAS HEBE.
2014-04-11
Page 43 of 48 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA