Kriza muškosti
Page 46 of 48
Page 46 of 48 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48
Re: Kriza muškosti
Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Treba ti samo psiho profil koji ja glumim.
Kad to znaš swe je ostalo jednostawno i ništa ne treba učiti.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tek tada ce pasti na komplimente jer ih ne dobiva doma. Ti se zbilja u žene kužiš ko ja u motore od auta.RayMabus wrote:
Ne hwala moju dječu če odgajat skeptična ženka kojoj kad dođe kriminalač na wrata a taj kriminalač je lijepo obučen i slatkoriječiw neče padat na šarm i ugrozit moje potostwo.
KRAJ PRIČE
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; Pfrakcija wrote:pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
2014-04-12
ljubav čini čuda.maggie13 wrote:pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; Pfrakcija wrote:pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
all you need is love.
2016-03-09
no,to kod longija ne pali...on je jak 8-)frakcija wrote:ljubav čini čuda.maggie13 wrote:pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; Pfrakcija wrote:pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
all you need is love.
2014-04-12
a ti si kao probala? najveći gorostasi se savladavaju skromnim oružjem.maggie13 wrote:no,to kod longija ne pali...on je jak 8-)frakcija wrote:ljubav čini čuda.maggie13 wrote:pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; Pfrakcija wrote:pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:
Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.
all you need is love.
2016-03-09
ne daj se longi, muskarci su uz tebe!
2014-04-19
Izlaziš zato šta ih imaš al nemaju one a upravo to ih čeka : jedno il više nezrelih derišta.frakcija wrote:pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj baziRayMabus wrote:Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
Kupi mi sladoled kme kmeee kmeeeeee
2014-04-11
Kupi mi sladoled.kaja_333 wrote:Tek tada ce pasti na komplimente jer ih ne dobiva doma. Ti se zbilja u žene kužiš ko ja u motore od auta.RayMabus wrote:
Ne hwala moju dječu če odgajat skeptična ženka kojoj kad dođe kriminalač na wrata a taj kriminalač je lijepo obučen i slatkoriječiw neče padat na šarm i ugrozit moje potostwo.
KRAJ PRIČE
2014-04-11
:Dfrakcija wrote:a ti si kao probala? najveći gorostasi se savladavaju skromnim oružjem.maggie13 wrote:no,to kod longija ne pali...on je jak 8-)frakcija wrote:ljubav čini čuda.maggie13 wrote:pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; Pfrakcija wrote:
pa ja izlazim na kraj sa krdom nestašnih muških adolescenata na dnevnoj bazi
all you need is love.
Sve smo mi probale..
2014-04-12
evo..sav se topi..ja malo probala putem..neće ti smetat?RayMabus wrote:Kupi mi sladoled.kaja_333 wrote:Tek tada ce pasti na komplimente jer ih ne dobiva doma. Ti se zbilja u žene kužiš ko ja u motore od auta.RayMabus wrote:
KRAJ PRIČE
2016-03-09
oće slaju..kako to niste skužile do sad?maggie13 wrote::Dfrakcija wrote:a ti si kao probala? najveći gorostasi se savladavaju skromnim oružjem.maggie13 wrote:no,to kod longija ne pali...on je jak 8-)frakcija wrote:ljubav čini čuda.maggie13 wrote:
pa pokusavas i longija preodgojit,profesionalna deformacija..e,nece ti uspjeti ; P
all you need is love.
Sve smo mi probale..
2016-03-09
sad vidim da smo samo komplicirale 8-)frakcija wrote:oće slaju..kako to niste skužile do sad?maggie13 wrote::Dfrakcija wrote:a ti si kao probala? najveći gorostasi se savladavaju skromnim oružjem.maggie13 wrote:no,to kod longija ne pali...on je jak 8-)frakcija wrote:
ljubav čini čuda.
all you need is love.
Sve smo mi probale..
2014-04-12
To je bolje od neču ti kupit sladoled.frakcija wrote:evo..sav se topi..ja malo probala putem..neće ti smetat?RayMabus wrote:Kupi mi sladoled.kaja_333 wrote:Tek tada ce pasti na komplimente jer ih ne dobiva doma. Ti se zbilja u žene kužiš ko ja u motore od auta.RayMabus wrote:
KRAJ PRIČE
2014-04-11
pa branila bi ti nešto samo kad bi mi se činilo da bi tebi bilo zabavno da ti branim.RayMabus wrote:To je bolje od neču ti kupit sladoled.
2016-03-09
frakcija wrote:pa branila bi ti nešto samo kad bi mi se činilo da bi tebi bilo zabavno da ti branim.RayMabus wrote:To je bolje od neču ti kupit sladoled.
2014-04-11
jel se to predaješ?RayMabus wrote:frakcija wrote:pa branila bi ti nešto samo kad bi mi se činilo da bi tebi bilo zabavno da ti branim.RayMabus wrote:To je bolje od neču ti kupit sladoled.
2016-03-09
Da.frakcija wrote:jel se to predaješ?RayMabus wrote:frakcija wrote:pa branila bi ti nešto samo kad bi mi se činilo da bi tebi bilo zabavno da ti branim.RayMabus wrote:To je bolje od neču ti kupit sladoled.
2014-04-11
RayMabus wrote:Da.frakcija wrote:jel se to predaješ?RayMabus wrote:frakcija wrote:pa branila bi ti nešto samo kad bi mi se činilo da bi tebi bilo zabavno da ti branim.RayMabus wrote:To je bolje od neču ti kupit sladoled.
Last edited by frakcija on 9/8/2016, 17:13; edited 1 time in total
2016-03-09
e jebiga
2014-04-19
Page 46 of 48 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je