ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kriza muškosti

Page 45 of 48 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48  Next

Go down

Kriza muškosti - Page 45 Empty Re: Kriza muškosti

Post by frakcija 9/8/2016, 14:50

RayMabus wrote:Frakcija ne dajem komplimente jer osobe koje na to padaju smatram glupima.
ja sve selektivno čitam..izvukla sam komplimente iz stihova..ajme gule.daj zavrti taj ringišpil u mojoj glavi

Ti si kako i svit, tebi nis ne rabi
..
ti si kako i grojze, svaki bi te stija
..ja bin te pozoba

Ti si kako med, slatke su ti suze
ja bih vrga ruku, spoda tvoje bluze
ti si kako grojze, svaki bi te stija
ja bin te pozoba,

frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 14:53

Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.

Lakše je živit sa ženama kad im daš kompliment tj malo staneš u njihove vode šta one oce i šta ih zanima al to ne radim sa potencijalnom ženkom.

I to je sve.

Last edited by RayMabus on 9/8/2016, 14:53; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 9/8/2016, 14:53

Noor wrote:
prckov wrote:
tre911 wrote:
prckov wrote:
tre911 wrote:
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :D

Kriza muškosti - Page 45 53049d94e3d24952b8656e6992f9bd9c
vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krize
Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DD
norki nisi papak a to se jedino pika, ostali nek zavide

jasam te izvuko :D

prci, pa šta mu fali? nemoj mi na njega, jes da smo si dobri, al oči ću ti povadit, jes čuo? jocolor
pa nisam ja nista, malo pofalio druga u nevolji, vidis da se bio zabrino, jos bi mu trebo nesto pricat kad dode na chat

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 9/8/2016, 14:54

RayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.

Lakše je živit sa ženama kad im daš kompliment tj malo staneš u njihove vode šta one oce i šta ih zanima al to ne radim sa potencijalnom ženkom.

I to je sve.
sto, malo ih zezas, ne mogu ti nista
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 14:57

prckov wrote:
RayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.

I to je sve.
sto, malo ih zezas, ne mogu ti nista
Ne zezam. Jednostavno mi nisu potencijalna ženka pa se mogu opustit tj nema opasnosti. Stvar je u tome šta ja mislim da svaka koja pada na komplimente kad je partnerstvo u pitanju je naivna a takvu žensku za sebe ne želim nego neku cvrsto na nogama a ovo šta sam nabroja mi nisu potencijalne ženke.

Imam neka pravila kod psihologije citanja partnera tako da ako oće komplimente da bi dala pichke : ne hvala i adio. Traži dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 9/8/2016, 15:00

I to je sve.
onda da uzmem ko kompliment, to što nedaš kompliment?
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 15:01

Ja cu prije dat tj dajem ovi ženama koje sam nabroja komplimente jer ta to neče shwatit kao kuwanje i počet umišljat tko zna šta.

SLobodna ženska kad joj daš kompliment umisli tko zna šta.

U prewodu swaka budala koja joj da kompliment je može zawaljat

Ne hwala moju dječu če odgajat skeptična ženka kojoj kad dođe kriminalač na wrata a taj kriminalač je lijepo obučen i slatkoriječiw neče padat na šarm i ugrozit moje potostwo.

KRAJ PRIČE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 15:06

frakcija wrote:

I to je sve.
NE.

Srećo u relačijama u kojima smo ja i ti ja tebi mogu dat miljon komplimenata a i ne moram al ne riskiram ništa jer mi nisi potenčijalni partner.

Kompliment me ne košta ništa , može samo poprawit naš odnos i komunikačiju i to je ok i pozitiwno.

Mene ne košta , tebi godi i swe je ok.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 9/8/2016, 15:08

RayMabus wrote:
frakcija wrote:

I to je sve.
NE.

Srećo u relačijama u kojima smo ja i ti ja tebi mogu dat miljon komplimenata a i ne moram al ne riskiram ništa jer mi nisi potenčijalni partner.

Kompliment me ne košta ništa , može samo poprawit naš odnos i komunikačiju i to je ok i pozitiwno.

Mene ne košta , tebi godi i swe je ok.
pretvorila se u oko
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 15:15

Oko , uho  grlo  nos.

lol!

Dajem komplimente samo ne slobodnim potenčijalnim ženkama. Napisao sam zašto. Zaštita potomstwa.

Swima ostalima brez problema.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 15:27

Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.

lol!

Kad se oženim onda ja wiše nisam slobodan pa prestaje opasnost od potenijalne ženke tj toga wiše nema.....znači boli me wiše kuraz jer se mogu opustit jer sa našao ono šta sam tražio i wiše ne testiram potenčijalne udawače.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/8/2016, 15:50

ajmoo, čagaaaaaaaaa    cheers  Kriza muškosti - Page 45 C075 Kriza muškosti - Page 45 K045

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by frakcija 9/8/2016, 16:16

RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.

lol!

Kad se oženim onda ja wiše nisam slobodan pa prestaje opasnost od potenijalne ženke tj toga wiše nema.....znači boli me wiše kuraz jer se mogu opustit jer sa našao ono šta sam tražio i wiše ne testiram potenčijalne udawače.
ja bi te tvoje testove sve za tren položila..strusila ko panta pitu.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by BB-8 9/8/2016, 16:20

frakcija wrote:
RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.

lol!

:^0

2016-01-25

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 16:20

frakcija wrote:

lol!

Ahaaaa

Lako je bit đeneral nakon bitke.

Ne bi zato jer ti to goworiš sad nakon owoga napisanoga. Treba owo znati prije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 9/8/2016, 16:21

RayMabus wrote:
frakcija wrote:

lol!

Ahaaaa

Lako je bit đeneral nakon bitke.

Ne bi zato jer ti to goworiš sad nakon owoga napisanoga. Treba owo znati prije.
ja znam sve.. moš mi postavit hipotetske situacije..
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by L'âme 9/8/2016, 16:23

Noor wrote:
prckov wrote:
tre911 wrote:
frakcija wrote:
tre911 wrote:
Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganini :)
ja kelj sa  krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnica
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :D

Kriza muškosti - Page 45 53049d94e3d24952b8656e6992f9bd9c
vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krize

jebeš muškarca koji ne zna kuhati i nema ženu na forumu lol!
ahahahahaha,ti si pojela frakciju ; F

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 16:25

Meni ne piše na celu kad neka naleti na mene : ženi treba swaki dan goworiti komplimente ako želiš dobar brak i dobar seks i da nema trzawica između vas dwoje.

Ne piše mi ništa na celu.

Ne piše mi ni da imam tri stana , kucu , vikendicu na otoku itd itd itd.

Baš mi ništa ne piše. Samo se smiuljim ko budala. Zbunjujem protivnika.

Nabacim owakwi osmijeh i odma se zbune :

Kriza muškosti - Page 45 Hollande_2661326b-large_trans++pJliwavx4coWFCaEkEsb3kvxIt-lGGWCWqwLa_RXJU8
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by frakcija 9/8/2016, 16:28

RayMabus wrote:Meni ne piše na celu kad neka naleti na mene : ženi treba swaki dan goworiti komplimente ako želiš dobar brak i dobar seks i da nema trzawica između vas dwoje.

Ne piše mi ništa na celu.

Ne piše mi ni da imam tri stana , kucu , vikendicu na otoku itd itd itd.

Baš mi ništa ne piše. Samo se smiuljim ko budala. Zbunjujem protivnika.

Nabacim owakwi osmijeh i odma se zbune :

Kriza muškosti - Page 45 Hollande_2661326b-large_trans++pJliwavx4coWFCaEkEsb3kvxIt-lGGWCWqwLa_RXJU8
a da složiš tako provokativnu facu ko na avataru..nijednoj ne bi ni na pamet pala imovinska kartica..rekla bi nek me vrag nosiii.. love ..nek je siromah, nek je hoštapler..ovo je viša sila, adio pameti..biće moj i gotovo!
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 16:29

Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.

Treba ti samo psiho profil koji ja glumim.

Kad to znaš swe je ostalo jednostawno i ništa ne treba učiti.

Psiho profil je :

NEZRELO DERIŠTE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/8/2016, 16:30

RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.

Treba ti samo psiho profil koji ja glumim.

Kad to znaš swe je ostalo jednostawno i ništa ne treba učiti.

Psiho profil je :

NEZRELO DERIŠTE.
Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 45 of 48 Previous  1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48  Next

Back to top

- Similar topics