Kriza muškosti
Page 45 of 48
Page 45 of 48 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48
Re: Kriza muškosti
ja sve selektivno čitam..izvukla sam komplimente iz stihova..ajme gule.daj zavrti taj ringišpil u mojoj glaviRayMabus wrote:Frakcija ne dajem komplimente jer osobe koje na to padaju smatram glupima.
Ti si kako i svit, tebi nis ne rabi
..
ti si kako i grojze, svaki bi te stija
..ja bin te pozoba
Ti si kako med, slatke su ti suze
ja bih vrga ruku, spoda tvoje bluze
ti si kako grojze, svaki bi te stija
ja bin te pozoba,
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
Lakše je živit sa ženama kad im daš kompliment tj malo staneš u njihove vode šta one oce i šta ih zanima al to ne radim sa potencijalnom ženkom.
I to je sve.
Lakše je živit sa ženama kad im daš kompliment tj malo staneš u njihove vode šta one oce i šta ih zanima al to ne radim sa potencijalnom ženkom.
I to je sve.
Last edited by RayMabus on 9/8/2016, 14:53; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa nisam ja nista, malo pofalio druga u nevolji, vidis da se bio zabrino, jos bi mu trebo nesto pricat kad dode na chatNoor wrote:prckov wrote:norki nisi papak a to se jedino pika, ostali nek zavidetre911 wrote:Bolje je kad samom sebi priznaš da si papak, manje boli :DDprckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:
Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :D
jasam te izvuko
prci, pa šta mu fali? nemoj mi na njega, jes da smo si dobri, al oči ću ti povadit, jes čuo?
2014-04-19
sto, malo ih zezas, ne mogu ti nistaRayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
I to je sve.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ne zezam. Jednostavno mi nisu potencijalna ženka pa se mogu opustit tj nema opasnosti. Stvar je u tome šta ja mislim da svaka koja pada na komplimente kad je partnerstvo u pitanju je naivna a takvu žensku za sebe ne želim nego neku cvrsto na nogama a ovo šta sam nabroja mi nisu potencijalne ženke.prckov wrote:sto, malo ih zezas, ne mogu ti nistaRayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
I to je sve.
Imam neka pravila kod psihologije citanja partnera tako da ako oće komplimente da bi dala pichke : ne hvala i adio. Traži dalje.
2014-04-11
onda da uzmem ko kompliment, to što nedaš kompliment?RayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
I to je sve.
2016-03-09
Ja cu prije dat tj dajem ovi ženama koje sam nabroja komplimente jer ta to neče shwatit kao kuwanje i počet umišljat tko zna šta.
SLobodna ženska kad joj daš kompliment umisli tko zna šta.
U prewodu swaka budala koja joj da kompliment je može zawaljat
Ne hwala moju dječu če odgajat skeptična ženka kojoj kad dođe kriminalač na wrata a taj kriminalač je lijepo obučen i slatkoriječiw neče padat na šarm i ugrozit moje potostwo.
KRAJ PRIČE
SLobodna ženska kad joj daš kompliment umisli tko zna šta.
U prewodu swaka budala koja joj da kompliment je može zawaljat
Ne hwala moju dječu če odgajat skeptična ženka kojoj kad dođe kriminalač na wrata a taj kriminalač je lijepo obučen i slatkoriječiw neče padat na šarm i ugrozit moje potostwo.
KRAJ PRIČE
2014-04-11
NE.frakcija wrote:onda da uzmem ko kompliment, to što nedaš kompliment?RayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
I to je sve.
Srećo u relačijama u kojima smo ja i ti ja tebi mogu dat miljon komplimenata a i ne moram al ne riskiram ništa jer mi nisi potenčijalni partner.
Kompliment me ne košta ništa , može samo poprawit naš odnos i komunikačiju i to je ok i pozitiwno.
Mene ne košta , tebi godi i swe je ok.
2014-04-11
pretvorila se u okoRayMabus wrote:NE.frakcija wrote:onda da uzmem ko kompliment, to što nedaš kompliment?RayMabus wrote:Ja dajem ženama svako malo komplimente al ono iskrene ne sad presheravanje samo te žene su ; moja rodbina , susjede , oženje , starije , kolegice na poslu ....uglavnom svaka koja mi ne može bit ništa po pitanju seksa.
I to je sve.
Srećo u relačijama u kojima smo ja i ti ja tebi mogu dat miljon komplimenata a i ne moram al ne riskiram ništa jer mi nisi potenčijalni partner.
Kompliment me ne košta ništa , može samo poprawit naš odnos i komunikačiju i to je ok i pozitiwno.
Mene ne košta , tebi godi i swe je ok.
2016-03-09
Oko , uho grlo nos.
Dajem komplimente samo ne slobodnim potenčijalnim ženkama. Napisao sam zašto. Zaštita potomstwa.
Swima ostalima brez problema.
Dajem komplimente samo ne slobodnim potenčijalnim ženkama. Napisao sam zašto. Zaštita potomstwa.
Swima ostalima brez problema.
2014-04-11
Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.
Kad se oženim onda ja wiše nisam slobodan pa prestaje opasnost od potenijalne ženke tj toga wiše nema.....znači boli me wiše kuraz jer se mogu opustit jer sa našao ono šta sam tražio i wiše ne testiram potenčijalne udawače.
Kad se oženim onda ja wiše nisam slobodan pa prestaje opasnost od potenijalne ženke tj toga wiše nema.....znači boli me wiše kuraz jer se mogu opustit jer sa našao ono šta sam tražio i wiše ne testiram potenčijalne udawače.
2014-04-11
ja bi te tvoje testove sve za tren položila..strusila ko panta pitu.RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.
2016-03-09
frakcija wrote:ja bi te tvoje testove sve za tren položila..strusila ko panta pitu.RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.
Ahaaaafrakcija wrote:ja bi te tvoje testove sve za tren položila..strusila ko panta pitu.RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.
Lako je bit đeneral nakon bitke.
Ne bi zato jer ti to goworiš sad nakon owoga napisanoga. Treba owo znati prije.
2014-04-11
ja znam sve.. moš mi postavit hipotetske situacije..RayMabus wrote:Ahaaaafrakcija wrote:ja bi te tvoje testove sve za tren položila..strusila ko panta pitu.RayMabus wrote:Kad se oženim a to nece bit dok ne nađem neku koja prođe owe swe moje testowe koji su mi bitni onda če swe ženske bile slobodne ili ne dobiwat komplimente pa če me saljetat pa če žena bit ljubomorna al neka malo bolje če se seksat u krewetu da me drži tako na lanču.
Lako je bit đeneral nakon bitke.
Ne bi zato jer ti to goworiš sad nakon owoga napisanoga. Treba owo znati prije.
2016-03-09
ahahahahaha,ti si pojela frakciju ; FNoor wrote:prckov wrote:vid muskarcine jes ga sredio, eto vidite da nema krizetre911 wrote:Ja na plinu i tavi, evo sad ću napraviti upload pa staviti pa ocjeni što je bolje :Dfrakcija wrote:ja kelj sa krumpirom i kranjskim sa akcije i pancetom, plus zaprška-vegeta, brašno. češnjak, crvena paprika, peršin, panceta komadići..to moji vole..ništa ne pečem..riknula pečnicatre911 wrote:
Tako je, ajmo mi malo o tome ko što kuva! ja rastrnčiro pile pa ga marinirao pa krumpiriće onako malene skroz ucjelo pa kapule pa laganini vatrica, ulja, vode i kontrola laganini
jebeš muškarca koji ne zna kuhati i nema ženu na forumu
2014-04-12
Meni ne piše na celu kad neka naleti na mene : ženi treba swaki dan goworiti komplimente ako želiš dobar brak i dobar seks i da nema trzawica između vas dwoje.
Ne piše mi ništa na celu.
Ne piše mi ni da imam tri stana , kucu , vikendicu na otoku itd itd itd.
Baš mi ništa ne piše. Samo se smiuljim ko budala. Zbunjujem protivnika.
Nabacim owakwi osmijeh i odma se zbune :
2014-04-11
a da složiš tako provokativnu facu ko na avataru..nijednoj ne bi ni na pamet pala imovinska kartica..rekla bi nek me vrag nosiii.. ..nek je siromah, nek je hoštapler..ovo je viša sila, adio pameti..biće moj i gotovo!RayMabus wrote:Meni ne piše na celu kad neka naleti na mene : ženi treba swaki dan goworiti komplimente ako želiš dobar brak i dobar seks i da nema trzawica između vas dwoje.
2016-03-09
Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Treba ti samo psiho profil koji ja glumim.
Kad to znaš swe je ostalo jednostawno i ništa ne treba učiti.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
2014-04-11
Djeca su nezrela derišta pa ako znaš s ovim znat češ i sa njima.RayMabus wrote:Neće ti pomoč nikakwo učenje kad sam ja u pitanju.
Psiho profil je :
NEZRELO DERIŠTE.
2014-04-11
Page 45 of 48 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46, 47, 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti