Kriza muškosti
Page 23 of 48
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Re: Kriza muškosti
Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
darla- Admin
2015-10-22
Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.jasambrend wrote:Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
No uglavnom 70% ti je dvije trecine pa onda smatraj da je ona najodgovornija za rasulo u tim odnosima generalno gledano.
Last edited by RayMabus on 8/8/2016, 10:43; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
što ti je pametno muško
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.jasambrend wrote:Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
a sam stvoriš probleme...
Guest- Guest
Ćuj ja se samo postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:RayMabus wrote:Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.jasambrend wrote:Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
KAŠ TI MENE ZAHEBAVAT ONDA CU I JA TEBE.
AJ BOG.
Last edited by RayMabus on 8/8/2016, 10:46; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Ćuj ja se smao postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:RayMabus wrote:Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.jasambrend wrote:Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
AJ BOG.
pa ne možeš ženi smetat kad uči...štatije
Guest- Guest
Noor wrote:darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
što ti je pametno muško
Malo ga kastriralo, ali nema veze...barem ga povremeno prošeće na uzici...
darth_vader-
2014-04-17
ma dobro sad, ima nas raznihdarla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
2014-04-19
Vidi se da si frustriran i da ne razumeš baš najbolje kako to ide. Zato idi kod Longija pa zajedno sapunjajte mačore jedan drugom a meni papučaru prepusti ženski svet i nema spora.prckov wrote:aha, kad se dobro ponizis dobijes jedan iz sazaljenja pa se poslije osjecas jadniji nego sto si bio kad si poceo kukavcedzango wrote:Snošaje.prckov wrote:naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavcedzango wrote:Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.prckov wrote:
ma dobro, to je zato sto si bezmudic, a prisjesce ti kad tad
uostalom ne treba njima snosaj sa jos jednom pickom bez muda
Pa i nisam.Noor wrote:RayMabus wrote:Ćuj ja se smao postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:RayMabus wrote:Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.jasambrend wrote:Ona Longijeva ....kako se zove....cicinpacija je kriva za sve...
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
AJ BOG.
Samo sam joj vratio istom mjerom kad je dala ispite i počelo ljeto.
NEMAM VREMENA.
ODHEBI.
2014-04-11
I meni je to prvo palo na pamet ali se nisam odraziojasambrend wrote:Noor wrote:darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
što ti je pametno muško
2014-04-19
I kod nas u kući se zna ko nosi pantalone - žena.darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
Noor wrote:
što ti je pametno muško
Ma dobar i pametan, ja sam vjestica pa palucam cesto jezikom, ali naviko
darla- Admin
2015-10-22
RayMabus wrote:Pa i nisam.Noor wrote:RayMabus wrote:Ćuj ja se smao postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:RayMabus wrote:
Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
AJ BOG.
NEMAM VREMENA.
ODHEBI.
al, umjesto razumijevanja...ti tjeraš inat.
šta se čudiš onda?
Guest- Guest
ej, necu ja s tobom pricat na osobnoj razini kad si previse nizak, idi uvlaci se zeni u guzicu i trazi samilostidzango wrote:Vidi se da si frustriran i da ne razumeš baš najbolje kako to ide. Zato idi kod Longija pa zajedno sapunjajte mačore jedan drugom a meni papučaru prepusti ženski svet i nema spora.prckov wrote:aha, kad se dobro ponizis dobijes jedan iz sazaljenja pa se poslije osjecas jadniji nego sto si bio kad si poceo kukavcedzango wrote:Snošaje.prckov wrote:naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavcedzango wrote:
Šta tebe briga za moja muda ako ih one obožavaju? Meni neće. Može samo njemu da se smuči da sapunja moča, uzme sačmaru i najebe se majke nekima u nekom šoping molu.
2014-04-19
prckov wrote:I meni je to prvo palo na pamet ali se nisam odraziojasambrend wrote:Noor wrote:darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
što ti je pametno muško
Mene spašava što sam 50% iz Kikaslanda...pa tu i tamo smijem i zagalamit... čisto da se i moja čuje dok ne kapituliram...
darth_vader-
2014-04-17
Ostala malo paf jer je mislila da cu plazit za njom radi mice mace.RayMabus wrote:Pa i nisam.Noor wrote:RayMabus wrote:Ćuj ja se smao postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:RayMabus wrote:
Pa ono oko 70% jer ima i drugih problema u tim muško ženskim vezama a ne samo to.
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
AJ BOG.
NEMAM VREMENA.
ODHEBI.
JOK BATO.
PA PA
ISTI MENTALNI SKLOP vlada i kod autorice ovog teksta : muški moraju ....
JOK DRAGA NE MORAJU ONI NIŠTA.
PA PA
2014-04-11
jasambrend wrote:
Ima on slobodu kakvu hoce, vjeruj vise nego vi maacho frajeri
darla- Admin
2015-10-22
jasambrend wrote:prckov wrote:I meni je to prvo palo na pamet ali se nisam odraziojasambrend wrote:Noor wrote:darla wrote:Boze ovih nekih muskih. U mene ja zapovijedam da nego tko ce. Moj golub je odavno stavio deklaraciju na ulazna vrata: " U mene u kuci zena zapovijeda, ja sam odavno shvatio da mi je bitniji moj mir, nego da sam u pravu"
što ti je pametno muško
Mene spašava što sam 50% iz Kikaslanda...pa tu i tamo smijem i zagalamit... čisto da se i moja čuje dok ne kapituliram...
najbitnije je da je ipak tvoja zadnja: da, draga
Guest- Guest
DaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNoor wrote:RayMabus wrote:Pa i nisam.Noor wrote:RayMabus wrote:Ćuj ja se smao postavim onako kako i netko prema meni pa kad ona studira i zimi mora dat ispite iz matematike na faksu i nema vremena onda nemam ni ja ljeti.Noor wrote:
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB.
AJ BOG.
NEMAM VREMENA.
ODHEBI.
al, umjesto razumijevanja...ti tjeraš inat.
šta se čudiš onda?
A šta je po tebi razumjevanje ?
Samo ono šta tebi paše ?
AJ VOZI DA TE VIŠE NE VIDIM.
2014-04-11
Visok sam ja a žena daje široko i bez samilosti.prckov wrote:ej, necu ja s tobom pricat na osobnoj razini kad si previse nizak, idi uvlaci se zeni u guzicu i trazi samilostidzango wrote:Vidi se da si frustriran i da ne razumeš baš najbolje kako to ide. Zato idi kod Longija pa zajedno sapunjajte mačore jedan drugom a meni papučaru prepusti ženski svet i nema spora.prckov wrote:aha, kad se dobro ponizis dobijes jedan iz sazaljenja pa se poslije osjecas jadniji nego sto si bio kad si poceo kukavcedzango wrote:Snošaje.prckov wrote:
naglasak je na AKO, longi bar ima dostojanstvo a sta ti imas kukavce
Page 23 of 48 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 35 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je