Kriza muškosti
Page 39 of 48
Page 39 of 48 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 43 ... 48
Re: Kriza muškosti
pa svejedno ti kreni, što ima veze, ne bi bio jedini :Pjasambrend wrote:Neve wrote:mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
'vječnost' je postala dosta kratkotrajna, a 'slava' iskvarena
A baš si neka... A ja skoro u juriš krenuo... :donquijote:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;Pdijagram wrote:bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)maggie13 wrote:jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)dijagram wrote:sve bi razbucalamaggie13 wrote:nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;Ddijagram wrote:
haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)
srecom si moja draga sestrica, a kako sam ja dobar, lijep i pametan onda ne mozes ni ti biti nista drugo
2014-04-12
samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci tekumaggie13 wrote:haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;Pdijagram wrote:bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)maggie13 wrote:jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)dijagram wrote:sve bi razbucalamaggie13 wrote:
nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;D
srecom si moja draga sestrica, a kako sam ja dobar, lijep i pametan onda ne mozes ni ti biti nista drugo
dijagram-
2015-08-09
znaci,preporucas spontanost..savrsenost je ionako nepostojeca kategorija ;@dijagram wrote:samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci tekumaggie13 wrote:haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;Pdijagram wrote:bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)maggie13 wrote:jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)dijagram wrote:
sve bi razbucala
2014-04-12
ne znam koja je to, ali možda će ti ova biti dovoljno glupamelkior wrote:Tražim već pola sata neku glupu pjesmu tipa: mala daj kolu, nekog slavonskog reppera, ne mogu se sjetit kako se zove...
2014-04-12
tako nekako, evo malo glazbe iz filma gdje su svi muski, muski:)maggie13 wrote:znaci,preporucas spontanost..savrsenost je ionako nepostojeca kategorija ;@dijagram wrote:samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci tekumaggie13 wrote:haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;Pdijagram wrote:bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)maggie13 wrote:
jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)
bas slusam
dijagram-
2015-08-09
Pa tu i izbjegavam čitavo vrijemeNeve wrote:ne znam koja je to, ali možda će ti ova biti dovoljno glupamelkior wrote:Tražim već pola sata neku glupu pjesmu tipa: mala daj kolu, nekog slavonskog reppera, ne mogu se sjetit kako se zove...
Pa kad je bal:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
koja je pjesmica?:)dijagram wrote:tako nekako, evo malo glazbe iz filma gdje su svi muski, muski:)maggie13 wrote:znaci,preporucas spontanost..savrsenost je ionako nepostojeca kategorija ;@dijagram wrote:samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci tekumaggie13 wrote:haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;Pdijagram wrote:
bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)
bas slusam
2014-04-12
haha, a ne vidis,...posljednji mohikanacmaggie13 wrote:koja je pjesmica?:)dijagram wrote:tako nekako, evo malo glazbe iz filma gdje su svi muski, muski:)maggie13 wrote:znaci,preporucas spontanost..savrsenost je ionako nepostojeca kategorija ;@dijagram wrote:samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci tekumaggie13 wrote:
haha,ovo jos imam zivaca ispravljat..;P
bas slusam
dijagram-
2015-08-09
Neve wrote:pa svejedno ti kreni, što ima veze, ne bi bio jedini :Pjasambrend wrote:Neve wrote:mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
'vječnost' je postala dosta kratkotrajna, a 'slava' iskvarena
A baš si neka... A ja skoro u juriš krenuo... :donquijote:
Nema vjetrenjača, a najbliža vjetroelektrana mi 30km daleko...A i strah me zaginut na A1...jbga. kad Don Quijote izgleda kao nedostižan ideal za nas današnje papke...:)
darth_vader-
2014-04-17
daniel day lewis...;)dijagram wrote:haha, a ne vidis,...posljednji mohikanacmaggie13 wrote:koja je pjesmica?:)dijagram wrote:tako nekako, evo malo glazbe iz filma gdje su svi muski, muski:)maggie13 wrote:znaci,preporucas spontanost..savrsenost je ionako nepostojeca kategorija ;@dijagram wrote:
samo ti daj, moze i s onim velikim slovima,pogreskama , pusti neka rijeci teku
bas slusam
2014-04-12
uff izazivaš najgore u meni , pa evo i ove:melkior wrote:Pa tu i izbjegavam čitavo vrijeme
Pa kad je bal:
2014-04-12
daniel day lewis...;)
znao sam da ce ti se svidjeti makar ne cujes:)
dijagram-
2015-08-09
vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))dijagram wrote:daniel day lewis...;)
2014-04-12
mda, a za neke čak i Sancho Pansajasambrend wrote:Nema vjetrenjača, a najbliža vjetroelektrana mi 30km daleko...A i strah me zaginut na A1...jbga. kad Don Quijote izgleda kao nedostižan ideal za nas današnje papke...:)
2014-04-12
ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)maggie13 wrote:vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))dijagram wrote:daniel day lewis...;)
dijagram-
2015-08-09
haha,zacarao nas ; Pdijagram wrote:ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)maggie13 wrote:vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))dijagram wrote:daniel day lewis...;)
2014-04-12
nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nistamaggie13 wrote:haha,zacarao nas ; Pdijagram wrote:ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)maggie13 wrote:vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))dijagram wrote:daniel day lewis...;)
dijagram-
2015-08-09
tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
dijagram-
2015-08-09
Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
Nego, da...misice nabaci, stas tako mlitav ...
Lako za tetovažu...
Guest- Guest
Page 39 of 48 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 43 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je