Kriza muškosti
Page 38 of 48
Page 38 of 48 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43 ... 48
Re: Kriza muškosti
Samo navali, ionako je zivot kratak:)melkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
budi opet neozbiljan :Dmelkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
2014-04-12
pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugomaggie13 wrote:budi opet neozbiljan :Dmelkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
dijagram-
2015-08-09
mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
'vječnost' je postala dosta kratkotrajna, a 'slava' iskvarena
neva- Posts : 4367
2014-04-12
sve me koci,braco moj....kako si ti? :)dijagram wrote:pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugomaggie13 wrote:budi opet neozbiljan :Dmelkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
2014-04-12
super, znas menemaggie13 wrote:sve me koci,braco moj....kako si ti? :)dijagram wrote:pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugomaggie13 wrote:budi opet neozbiljan :Dmelkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
nema krize pa ni ove o kojoj se u temi raspravlja:)
dijagram-
2015-08-09
ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@dijagram wrote:super, znas menemaggie13 wrote:sve me koci,braco moj....kako si ti? :)dijagram wrote:pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugomaggie13 wrote:budi opet neozbiljan :Dmelkior wrote:
Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danas
2014-04-12
mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicimamaggie13 wrote:ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@dijagram wrote:super, znas menemaggie13 wrote:sve me koci,braco moj....kako si ti? :)dijagram wrote:pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugomaggie13 wrote:
budi opet neozbiljan :D
dijagram-
2015-08-09
takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)dijagram wrote:mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicimamaggie13 wrote:ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@dijagram wrote:super, znas menemaggie13 wrote:sve me koci,braco moj....kako si ti? :)dijagram wrote:
pa gdje si sestrice draga, tehnika te koci il stogod drugo
2014-04-12
haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)maggie13 wrote:takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)dijagram wrote:mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicimamaggie13 wrote:ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@dijagram wrote:super, znas menemaggie13 wrote:
sve me koci,braco moj....kako si ti? :)
dijagram-
2015-08-09
nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;Ddijagram wrote:haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)maggie13 wrote:takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)dijagram wrote:mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicimamaggie13 wrote:ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@dijagram wrote:
super, znas mene
2014-04-12
Mah, ostarit ću preko redadijagram wrote:Samo navali, ionako je zivot kratak:)melkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
Ne isplati se
Tražim već pola sata neku glupu pjesmu tipa: mala daj kolu, nekog slavonskog reppera, ne mogu se sjetit kako se zove...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
sve bi razbucalamaggie13 wrote:nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;Ddijagram wrote:haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)maggie13 wrote:takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)dijagram wrote:mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicimamaggie13 wrote:
ti tu samo mozes ucitelj biti...duhovni guru...veliki mag ;@
srecom si moja draga sestrica, a kako sam ja dobar, lijep i pametan onda ne mozes ni ti biti nista drugo
dijagram-
2015-08-09
ako nije shorty ne znam,ostali su bezveznimelkior wrote:Mah, ostarit ću preko redadijagram wrote:Samo navali, ionako je zivot kratak:)melkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
Ne isplati se
Tražim već pola sata neku glupu pjesmu tipa: mala daj kolu, nekog slavonskog reppera, ne mogu se sjetit kako se zove...
dijagram-
2015-08-09
Neve wrote:mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
A baš si neka... A ja skoro u juriš krenuo... :donquijote:
darth_vader-
2014-04-17
melkior je malo bio gadljiv danas, a onda priča o 'glory' xD
human life is limited, I want to live forever - posljednje napisane riječi Yukia Mishime prije pokušaja vojnug puča ..
human life is limited, I want to live forever - posljednje napisane riječi Yukia Mishime prije pokušaja vojnug puča ..
Ma čini mi se da je neki bezvezni, ali nema veze Uglavnom, mala daj koludijagram wrote:ako nije shorty ne znam,ostali su bezveznimelkior wrote:Mah, ostarit ću preko redadijagram wrote:Samo navali, ionako je zivot kratak:)melkior wrote:Ispucao sam svoju normu ozbiljnosti za danasdijagram wrote:Bravo melkiore, ponesto si i pogodio.
Ne isplati se
2015-08-09
jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)dijagram wrote:sve bi razbucalamaggie13 wrote:nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;Ddijagram wrote:haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)maggie13 wrote:takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)dijagram wrote:
mda, i jeftino bih poducavao,nije sve u novcicima
srecom si moja draga sestrica, a kako sam ja dobar, lijep i pametan onda ne mozes ni ti biti nista drugo
2014-04-12
Pa, za svoju vječnost, ne ovu vječnost Andy-a Warhola "svačijih 5 minuta".Neve wrote:mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
2015-08-09
bit ce da si u konzuna uzela novi mob, ide ti dobro:)maggie13 wrote:jooj,raznjezi me sad...ovo je prava bratsko-sestrinska ljubav...nepatvorena...kissi-kissi..8-)dijagram wrote:sve bi razbucalamaggie13 wrote:nasrecu sam dobra...inace,uz ove moci...;Ddijagram wrote:haha, a lako tebi, lako tebi kad znas, sve vidis ko vjestica:)maggie13 wrote:
takvim uciteljima je nagrada najveca preneseno znanje 8-)
dijagram-
2015-08-09
pa svejedno ti kreni, što ima veze, ne bi bio jedini :Pjasambrend wrote:Neve wrote:mislim da su ta vremena prošla, Ahilemelkior wrote:Znači usuditi se riskirati. Za slavu, za vječnost.
A baš si neka... A ja skoro u juriš krenuo... :donquijote:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Page 38 of 48 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti