Kriza muškosti
Page 40 of 48
Page 40 of 48 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 44 ... 48
Re: Kriza muškosti
Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
Nego, da...misice nabaci, stas tako mlitav ...
Lako za tetovažu...
Guest- Guest
kako lako, imas i znas da je lako? :)Noor wrote:Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
Lako za tetovažu...
dijagram-
2015-08-09
neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;Pdijagram wrote:nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nistamaggie13 wrote:haha,zacarao nas ; Pdijagram wrote:ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)maggie13 wrote:vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))dijagram wrote:daniel day lewis...;)
znao sam da ce ti se svidjeti makar ne cujes:)
2014-04-12
Nemam...al cu imat ;Pdijagram wrote:kako lako, imas i znas da je lako? :)Noor wrote:Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
Lako za tetovažu...
Guest- Guest
tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvarimaggie13 wrote:neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;Pdijagram wrote:nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nistamaggie13 wrote:haha,zacarao nas ; Pdijagram wrote:ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)maggie13 wrote:
vizualiziram ja brzo..ipak sam vizualni tip;))
dijagram-
2015-08-09
uzalud, neces postati musko:)Noor wrote:Nemam...al cu imat ;Pdijagram wrote:kako lako, imas i znas da je lako? :)Noor wrote:Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:tko o cemu cure o njemu:)Noor wrote:Ne skidate se s muškosti, a? ;)
Lako za tetovažu...
dijagram-
2015-08-09
samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvarimaggie13 wrote:neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;Pdijagram wrote:nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nistamaggie13 wrote:haha,zacarao nas ; Pdijagram wrote:
ako ne vidis, ovo ti je masteryoda:)
2014-04-12
dijagram wrote:uzalud, neces postati musko:)Noor wrote:Nemam...al cu imat ;Pdijagram wrote:kako lako, imas i znas da je lako? :)Noor wrote:Pa o temi pričam...;)dijagram wrote:
tko o cemu cure o njemu:)
Lako za tetovažu...
Ni ti :D
Guest- Guest
hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvarimaggie13 wrote:neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;Pdijagram wrote:nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nistamaggie13 wrote:
haha,zacarao nas ; P
dijagram-
2015-08-09
Onda cemo ko dvi lezbace, nista nam drugo ne preostajeNoor wrote:dijagram wrote:uzalud, neces postati musko:)Noor wrote:Nemam...al cu imat ;Pdijagram wrote:kako lako, imas i znas da je lako? :)Noor wrote:
Pa o temi pričam...;)
Lako za tetovažu...
Ni ti :D
dijagram-
2015-08-09
A jok..jos bolje kad servisiras dvije-tri i to otvoreno kazes svakoj..naravno,nakon sto si im pokazao da si Bog u seksu,iskocile bi iz svoje koze od muke,trude se da te odhebu,ali kad se pojavis,malo ih pamilkiš po glavici udijel pusu njeznu i brutalno joj strgas tangice..uvijek pali..RayMabus wrote:Kad seksualni žiwot swedeš na dhrkiču onda su pišulje neurozne i žiwčane jer njima ne pridodaješ pažnju,
A jbga.
Guest- Guest
znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvarimaggie13 wrote:neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;Pdijagram wrote:
nego sve se mislim, da krenem i ja u teretanu,...i stavim kakvu tetovazu, a ne ovako ko seljacina, nista
Onda mozes sto hoces 8-)
2014-04-12
pravi sam kameleon:)maggie13 wrote:znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvarimaggie13 wrote:
neeee tetovazu,prosirit ce se glas brzo ...ovako pricaju o duhu...;P
Onda mozes sto hoces 8-)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:pravi sam kameleon:)maggie13 wrote:znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:
tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvari
Onda mozes sto hoces 8-)
...i potpuno nepredvidiv
Last edited by Noor on 8/8/2016, 23:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne mogu čitat, oči mi bižu u križ od ovih rotirajućih višćica po ekranu..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ratne navike, zbunis protivnika i tvoj jeNoor wrote:dijagram wrote:pravi sam kameleon:)maggie13 wrote:znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:
samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√
Onda mozes sto hoces 8-)
...i potpuno nepredvidiv :toll:
dijagram-
2015-08-09
znam..lako se skrivas,lako istaknes B-)dijagram wrote:pravi sam kameleon:)maggie13 wrote:znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√dijagram wrote:
tko prica,sto prica,zar me se ogovara, kazuj sto je na stvari
Onda mozes sto hoces 8-)
2014-04-12
ako ne vidis, ovo je onaj moj omiljeni bubnjarmaggie13 wrote:znam..lako se skrivas,lako istaknes B-)dijagram wrote:pravi sam kameleon:)maggie13 wrote:znas onu'hvala sto me ne primjecujes' ; Ddijagram wrote:hvala na savjetu, utopit cu se u masi, to je najboljemaggie13 wrote:
samo hipotetski pricam...nije dobrobit lako prepoznatljiv;√
Onda mozes sto hoces 8-)
dijagram-
2015-08-09
oće li se i ova tema resetirat kad prevalimo 50-tu stranicu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nece..frakcija wrote:oće li se i ova tema resetirat kad prevalimo 50-tu stranicu?
Guest- Guest
naravno,kriza muskosti, tezi u beskonacnostfrakcija wrote:oće li se i ova tema resetirat kad prevalimo 50-tu stranicu?
dijagram-
2015-08-09
Page 40 of 48 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 44 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je