Kriza muškosti
Page 21 of 48
Page 21 of 48 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 34 ... 48
Re: Kriza muškosti
pizzon wrote:ono juce je bilo za moju dusu, ono kako bih voleo, ali, nije uvek tako.
niti tako bilo, nekada sam kapirao a nekada ne.
postoje zene koje cin sexa, krivicu " u sebi svale na muskarca, da u sebi
razviju osecaj zavedene, eto, nisam htela, desilo se, necu drugi put,
necu vise. to su " francuskinje "kazem ne a msm da.
to je mucenje, tlacenje, koje covek mora da istrpi, ako zeli da trpi.
cesto zena pretera, preracuna se, i muskarac se povuce, ako ima imalo
snazniji ego. posebno ako zena nije vesta u toj igri, da uvek ostavi prostor
za jos. tako moze da potraje, nesto doze.
postoji teorija, da mukarac nacini prvi korak a zena drugi. toga sam se drzao
oduvek, ako nema drugog koraka, nisam i ne zelim da se namecem.
volim odnos koji tece kao reka, koji se preliva iz nizeg u visi nivo, bez natezanja.
imao sam nekoliko situacija kada su mi zene same prilazile, cisto i radi druzenja,
uvek mi je bilo super. obicno su zadovoljavale i fiz. kriterijume, ostale su trajno
kao prijatnost u mom secanju. pa im se zahvaljujem i pozdravljam !
ti si neki expert
Guest- Guest
deda gulenist wrote:Noor wrote:dzango wrote:Vidiš koliko imaš sreće što si odrastala sa ovakvima kao što smo mi a ne danas.Noor wrote:a vidi ga
jel se ni tebi ne sviđa taj današnji "muški" stil, a?
ovo bi samo cendralo i depiliralo se
baš je sladak
Guest- Guest
Ja ne ratujem protiv nikoga. Jedini koga sam mora istuc je onaj tko je bija u mom polju a nisu mogla biti dva na istom. Ta je izletila iz kuce na glavacke. Ja sam svoje polje očistija. Tuđa necu niti imam namjeru.
Isto tako ne dopuštam da mi netko prica price poput ti si muško ti moš jist ghovna.
To šta vama plus jednom dijelu muške populacije to najnormalnije da vi nama tako dođete i to govorite to je vaš problem al maknite se i to je to.
Šta bi bilo da ja kažem : Ti si žensko ti moš jist ghovna ?
Jel to lijepo ?
Isto tako ne dopuštam da mi netko prica price poput ti si muško ti moš jist ghovna.
To šta vama plus jednom dijelu muške populacije to najnormalnije da vi nama tako dođete i to govorite to je vaš problem al maknite se i to je to.
Jel to lijepo ?
Last edited by RayMabus on 8/8/2016, 10:20; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa u pravu je longi
2014-04-19
prckov wrote:pa u pravu je longi
taman posla..evo, ja to nikad, ali nikad nisam nikome rekla
Guest- Guest
ma nije, ali nekad nemas izborRayMabus wrote:Ja ne ratujem protiv nikoga. Jedini koga sam mora istuc je onaj tko je bija u mom polju a nisu mogla biti dva na istom. Ta je izletila iz kuce na glavacke. Ja sam svoje polje očistija. Tuđa necu niti imam namjeru.
Jel to lijepo ?
2014-04-19
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zamisli jbte ja dođem nekoj ženskoj i mrtav ladan kažem : ti si žensko ti moš jist ghovna ?
Pa oči bi mi iskopala.
A sad obrnuta situacija je ono e pa ti si muško ti moš jist ghovna.
Pa čovice na križ cu vas pribit jbte.
Pa oči bi mi iskopala.
A sad obrnuta situacija je ono e pa ti si muško ti moš jist ghovna.
Pa čovice na križ cu vas pribit jbte.
2014-04-11
vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
2014-04-19
I vrti se.prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
Ćuti i radi?Noor wrote:dzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
ćuti bre!
prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
pa i možemo sve...šta ćete nam
Guest- Guest
pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
2014-04-19
dzango wrote:Ćuti i radi?Noor wrote:dzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
ćuti bre!
ne to, nego..ne ometaj longija
Guest- Guest
prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
i šta sad imaš? cimericu!
Guest- Guest
Tako bezobrazno ponašanje koje još duboko ukorijenjeno da ti šta to govore niti ne idu za tim šta su rekli .....ma jel vi sebe cujete šta vi govorite ?
Znaci ja sad dođem i kažem : Ti si žensko i ti moš jist ghovna i to je normalno.
Pa ja da to nekoj kažem ja ocekujem da mi ta skoči na oči jbte jer to je jedina normalna reakcija na ovakvu izjavu ....ili ce me ta osoba pogledat i nece reagirat a u sebi če mi hebat sve po spiku i ono reč : daj makni se od mene kretenu heba ti ja malter šugavu.
Znaci ja sad dođem i kažem : Ti si žensko i ti moš jist ghovna i to je normalno.
Pa ja da to nekoj kažem ja ocekujem da mi ta skoči na oči jbte jer to je jedina normalna reakcija na ovakvu izjavu ....ili ce me ta osoba pogledat i nece reagirat a u sebi če mi hebat sve po spiku i ono reč : daj makni se od mene kretenu heba ti ja malter šugavu.
2014-04-11
e pa ti se vrti pas vidit kako ces zavrsitdzango wrote:I vrti se.prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
2014-04-19
Šta ti imaš protiv nas papučara? Ja volim kada ona zapoveda.prckov wrote:pa nije on papucar ko ti, tako sam ja svojoj reko, os ti zapovjedat ili ja...odluci sedzango wrote:Samo ga ti loži.prckov wrote:pa u pravu je longi
prckov wrote:e pa ti se vrti pas vidit kako ces zavrsitdzango wrote:I vrti se.prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
trebaš se znat vrtit...nije to svejedno kako
Guest- Guest
a kao vi nama trebate hahahahahahahahahahahaNoor wrote:prckov wrote:vi zene mislite da sve mozete I da se svijet vrti oko vasNoor wrote:prckov wrote:pa u pravu je longi
pa i možemo sve...šta ćete nam
2014-04-19
Page 21 of 48 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 34 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA