Kriza muškosti
Page 28 of 48
Page 28 of 48 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 48
Re: Kriza muškosti
Pa..cura se nama upucavala..prvo meni pa onda tebi,ali posto smo skrti i pogani,brzo je odleprsala...curu respektiram jer je imala otvorenu namjeru...RayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Ma ok ženska samo ja joj se nikad nisam upucava nit išta tako jbte.
Da jesam prizna bi al nisam.
Guest- Guest
A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A tebi? A tko se tebi nije upucavao , jedino Miha mozdabogomdani wrote:Pa..cura se nama upucavala..prvo meni pa onda tebi,ali posto smo skrti i pogani,brzo je odleprsala...curu respektiram jer je imala otvorenu namjeru...RayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
2015-08-15
da,ali ovdje gdje sam ja bar nemaju tehnicke preglede a to mrzim organski,i npr kad ides polagati vozacku to je macji kasalj a tamo te hoce oderati i svi ocekuju da im das jos neku kintu da te kao poguraju...i stvari kao sto su prikljucak za struju,plin,vodu tu te isto deru ko musa jarca a u americi je to besplatno e ali kod nas nema te proklete property taxe ,ima ali je puno manjabogomdani wrote:Pogane i pohlepne drzave postale..Winter is coming wrote:svabija je drugo,u americi te ubiju sa "property tax" pored svih auto i kucnih osiguranja placas jos i to,zamisli,ono kao dobro se zaradjuje ali i ode u vjetarbogomdani wrote:najmis stanove..u svabiji je to trenutno bogovski biznis,izdavanje kutja i stanova..sjedis,lova curi,a qrcem ne mrdas,samo uzivas..Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2014-04-14
nisi pratila,mi smo fino gugutali dok si ti po obicaju se bavila nezenstvenim stvarima-politikom..mogli smo i nas dvoje,ali nas ista posvadjala..kaja_333 wrote:A tebi? A tko se tebi nije upucavao , jedino Miha mozdabogomdani wrote:Pa..cura se nama upucavala..prvo meni pa onda tebi,ali posto smo skrti i pogani,brzo je odleprsala...curu respektiram jer je imala otvorenu namjeru...RayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Guest- Guest
Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Ozbiljno pitam. Koji su razlozi da to napravim ???!!!???
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tako zenama jaca samopouzdanje i polira se Ego...time se osjecaju da sticu kontrolu odlucivanja..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Guest- Guest
da nas sve šokiraš.. da pokažeš da možeš zauzet ulogu koju godželiš..evo moš i meni ako ti je lakše.RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillarybogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
2014-04-14
Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
2015-08-15
Evo, samo mi ga nemoj preoteti zauvijek..frakcija wrote:da nas sve šokiraš.. da pokažeš da možeš zauzet ulogu koju godželiš..evo moš i meni ako ti je lakše.RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
2015-08-15
onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillarybogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Lujza Khozoepka??..nes je Efbiaj gonjao preko fejsa,kasnije ne cuh sto je bilo dalje..
Hillary,cura u Jemerici ili Kanadi,draga zena..
Guest- Guest
da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillarybogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Lujza Khozoepka??..nes je Efbiaj gonjao preko fejsa,kasnije ne cuh sto je bilo dalje..
Winter is coming-
2014-04-14
bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillarybogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Guest- Guest
Zbilja? Mogu ja evo..deda gulenist wrote:ni meni se nitko tu na forumu ne upucava
2015-08-15
Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Ajmo opet iz početka : Koji stu to razlozi da bi se ja tebi upucavao ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillarybogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Winter is coming-
2014-04-14
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:
charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillary
Guest- Guest
Page 28 of 48 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 38 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza