Kriza muškosti
Page 29 of 48
Page 29 of 48 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 48
Re: Kriza muškosti
Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:onako,pala mi na pamet...Winter is coming wrote:
charry?kako si se nje sjetio? da imala je neku temu na putovanjima o plitvicama itd.a sjecas se iluzije i hillary
Lujza Khozoepka??..nes je Efbiaj gonjao preko fejsa,kasnije ne cuh sto je bilo dalje..
Hillary,cura u Jemerici ili Kanadi,draga zena..
Guest- Guest
A jebote jesi toljaga stvarno , aj nemoj .. Sad bi on filozofiraoRayMabus wrote:Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:
A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?
Ma ok ženska samo ja joj se nikad nisam upucava nit išta tako jbte.
Da jesam prizna bi al nisam.
Ozbiljno pitam. Koji su razlozi da to napravim ???!!!???
Ajmo opet iz početka : Koji stu to razlozi da bi se ja tebi upucavao ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a cuj ja se vodim za onom narodnom poslovicom "ko je zurio vrat je slomio" ionako je tempo zivota prebrz,juri vamo juri tamo...ja sam vise ono laganica hahabogomdani wrote:Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampabogomdani wrote:
onako,pala mi na pamet...
Lujza Khozoepka??..nes je Efbiaj gonjao preko fejsa,kasnije ne cuh sto je bilo dalje..
Hillary,cura u Jemerici ili Kanadi,draga zena..
2014-04-14
Pa normalno da necu.kaja_333 wrote:A jebote jesi toljaga stvarno , aj nemoj .. Sad bi on filozofiraoRayMabus wrote:Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:
A meni? Aj se meni upucavaj malo
Šta se ja imam upucavat nekome tko nema ništa zanimljivo meni ?
Šta nudiš jbte ?
MIslim ono jednostavno jbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
znam da si pitao kaju, ali i ja bih željala vidjet tvoje manipulacijske vještine kojima privlačiš naklonost po želji.. doduše ima dovoljno šarma i u dosadašnjem načinu..al baš bi bilo fora kad bi zauzeo ulogu kavaljera ili zaljubljenog i sl, samo zato jer to možeš..to bi bio vrhunski performansRayMabus wrote:Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:A meni? Aj se meni upucavaj maloRayMabus wrote:
A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?
Ma ok ženska samo ja joj se nikad nisam upucava nit išta tako jbte.
Da jesam prizna bi al nisam.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Mah.. Nek se vjenča sa winteromDread_Pirate_Roberts wrote:toljaga....
:)
2015-08-15
kaja_333 wrote:A jebote jesi toljaga stvarno , aj nemoj .. Sad bi on filozofiraoRayMabus wrote:Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:Zašto bi ?kaja_333 wrote:
A meni? Aj se meni upucavaj malo
ajd, jel sad čudo da je cura rađe učila nego se s njim seksala?
Guest- Guest
Fair Enough..Winter is coming wrote:a cuj ja se vodim za onom narodnom poslovicom "ko je zurio vrat je slomio" ionako je tempo zivota prebrz,juri vamo juri tamo...ja sam vise ono laganica hahabogomdani wrote:Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...Winter is coming wrote:
da da amerikanka haha,gdje li je sad kad traje ova predizborna kampanja da je ubjedim da glsa za trampa
Guest- Guest
Ma pusti, nisam te vrijedan!kaja_333 wrote:Zbilja? Mogu ja evo..deda gulenist wrote:ni meni se nitko tu na forumu ne upucava
Last edited by deda gulenist on 8/8/2016, 14:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
Nije, privlačnija je i matematika.Noor wrote:kaja_333 wrote:A jebote jesi toljaga stvarno , aj nemoj .. Sad bi on filozofiraoRayMabus wrote:Ja te pitam koji su to razlozi da se ja tebi uopće upucavam a ti meni da ti vidiš moju nježniju stranu ?!?!?!?kaja_333 wrote:Pa da vidim tvoju nježnu stranu ..RayMabus wrote:
Zašto bi ?
ajd, jel sad čudo da je cura rađe učila nego se s njim seksala?
2015-08-15
bogomdani wrote:Fair Enough..Winter is coming wrote:a cuj ja se vodim za onom narodnom poslovicom "ko je zurio vrat je slomio" ionako je tempo zivota prebrz,juri vamo juri tamo...ja sam vise ono laganica hahabogomdani wrote:Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavnobogomdani wrote:
bila je nes skliznula niza stube u kutji,one klizave drvene i povela se doli,pa je nes malo valjda kicmu uhebala..ne znam sto je dalje bilo...
da,a omiljena mi je ona "lijepa rijec i gvozdena vrata otvara" tu sam naucio i neke domorodce malo mi smijesno kad se prevede ne engleski "Polite word will open iron gates"
2014-04-14
Zašto ?frakcija wrote:
znam da si pitao kaju, ali i ja bih željala vidjet tvoje manipulacijske vještine kojima privlačiš naklonost po želji.. doduše ima dovoljno šarma i u dosadašnjem načinu..al baš bi bilo fora kad bi zauzeo ulogu kavaljera ili zaljubljenog i sl, samo zato jer to možeš..to bi bio vrhunski performans
AKo neš ok , sve pet , idemo dalje.
Jako bitno.
2014-04-11
pa moran se malo branit..da se podignu tenzije, turbulencije..al ako ti neš tako..mogu se i predat.RayMabus wrote:Zašto ?frakcija wrote:
znam da si pitao kaju, ali i ja bih željala vidjet tvoje manipulacijske vještine kojima privlačiš naklonost po želji.. doduše ima dovoljno šarma i u dosadašnjem načinu..al baš bi bilo fora kad bi zauzeo ulogu kavaljera ili zaljubljenog i sl, samo zato jer to možeš..to bi bio vrhunski performans
Jako bitno.
2016-03-09
naravno..pristojnost uvijek,no samo sa istim takvima..ostalo,zgazi..Winter is coming wrote:bogomdani wrote:Fair Enough..Winter is coming wrote:a cuj ja se vodim za onom narodnom poslovicom "ko je zurio vrat je slomio" ionako je tempo zivota prebrz,juri vamo juri tamo...ja sam vise ono laganica hahabogomdani wrote:Pa kad si stvorio sliku tromog usporenog Mede..sto bi ti??Winter is coming wrote:
jebiga a meni stalno vikala da sa lijencuga i da necu nista raditi,bilo mi u neku ruko to i zabavno
da,a omiljena mi je ona "lijepa rijec i gvozdena vrata otvara" tu sam naucio i neke domorodce malo mi smijesno kad se prevede ne engleski "Polite word will open iron gates"
Guest- Guest
Ne predaješ se ti nego daješ onome tko ti izgleda najbolji kandidat za partnera i kao hranitelja i zaštitnika tvoje djece.frakcija wrote:pa moran se malo branit..da se podignu tenzije, turbulencije..al ako ti neš tako..mogu se i predat.RayMabus wrote:Zašto ?frakcija wrote:
Jako bitno.
Sa tvojom tj vašim odlukama ja nemam ništa.
To se mene ne tiče.
Evolucija.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne predaješ se ti nego daješ onome tko ti izgleda najbolji kandidat za partnera i kao hranitelja i zaštitnika tvoje djece.frakcija wrote:pa moran se malo branit..da se podignu tenzije, turbulencije..al ako ti neš tako..mogu se i predat.RayMabus wrote:Zašto ?frakcija wrote:
Jako bitno.
To se mene ne tiče.
Evolucija.
ne daj se, želi te iskoristiti...beštija jedna ženska
Guest- Guest
Ne, on ubija romantiku sjekirom ljudi.. Evo glava me boli
2015-08-15
Popij andol.kaja_333 wrote:Ne, on ubija romantiku sjekirom ljudi.. Evo glava me boli
2014-04-11
pa možemo se igrat zakobajagi..zauzet uloge.. ono ti si čudak i ja se baš osjećam prozvana intervenirati..samo ja te mogu razumjeti,eventualno smiriti..(žene nerijetko imaju takve tripove da su nekome potrebne, to im daje smisao).. ti smisli način na koji bi tvoja uloga profitirala..pa da simuliramo idiličan odnos..ono za udžbenike..RayMabus wrote:Ne predaješ se ti nego daješ onome tko ti izgleda najbolji kandidat za partnera i kao hranitelja i zaštitnika tvoje djece.frakcija wrote:pa moran se malo branit..da se podignu tenzije, turbulencije..al ako ti neš tako..mogu se i predat.RayMabus wrote:Zašto ?frakcija wrote:
Jako bitno.
To se mene ne tiče.
Evolucija.
2016-03-09
RayMabus wrote:Popij andol.kaja_333 wrote:Ne, on ubija romantiku sjekirom ljudi.. Evo glava me boli
2014-04-11
Page 29 of 48 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 38 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je