Kriza muškosti
Page 27 of 48
Page 27 of 48 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 37 ... 48
Re: Kriza muškosti
Pa..Longi ima pravo..sve cura misle kako moramo padati na koljena,obecavati brda i doline pokazivati fillinge,jer eto,SAMO MI MUSKI VOLIMO SEKS..a one sirote se nećkaju kao nece..a dok sjednu na Kitonju,meskolje se i klanjaju Mu se,kao da je od boga...predu stenju i dive se lijepom osjecaju...
Guest- Guest
ma glume
2014-04-14
Da ne pobiliviš..eto,drzim se vec 20 godina sa jednom hrvaticom,..ebemo se bez obaveza..kad dojdem doli,na raspolaganju mi,.i bas to sto kazem..ne da reci da voli isto i treba isto seks kao mi moškije,ali dok se nabode na Pitona i on joj proruje malo utrobu,e da vis onda..druge spike dolaze..Winter is coming wrote:ma glume
Guest- Guest
to je nekoliko licnosti u jednoj
2014-04-14
A onda kad mi zaglume pa im ja lijepo kažem : cuj ja ti imam tri stana , kucu , vikendicu na Bracu pun kuraz nekretnina .....u prevodu mogla si mujsu majsu dobro unovcit al jbga .....onda pocme kmečanje ......pa nisam žensku hebava 10 godina ....netreba mi to ....AJ ODHEBI.bogomdani wrote:Pa..Longi ima pravo..sve cura misle kako moramo padati na koljena,obecavati brda i doline pokazivati fillinge,jer eto,SAMO MI MUSKI VOLIMO SEKS..a one sirote se nećkaju kao nece..a dok sjednu na Kitonju,meskolje se i klanjaju Mu se,kao da je od boga...predu stenju i dive se lijepom osjecaju...
Neš ti oce neka druga koja nepametuje.
Jednostavno.
Boli mene kuraz.
Ja jednostavno nepregovaram i to je sve.
Pregovore vodite sa debilima koji ce vas trpit a ti isti nek vam i placaju alimentaciju i ostalo.
TKO TE HEBE NEK TI PJESME PIŠE.
AJ BOG.
SRETAN PUT.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja cu se zaljubiti, nemojte vise..RayMabus wrote:A onda kad mi zaglume pa im ja lijepo kažem : cuj ja ti imam tri stana , kucu , vikendicu na Bracu pun kuraz nekretnina .....u prevodu mogla si mujsu majsu dobro unovcit al jbga .....onda pocme kmečanje ......pa nisam žensku hebava 10 godina ....netreba mi to ....AJ ODHEBI.bogomdani wrote:Pa..Longi ima pravo..sve cura misle kako moramo padati na koljena,obecavati brda i doline pokazivati fillinge,jer eto,SAMO MI MUSKI VOLIMO SEKS..a one sirote se nećkaju kao nece..a dok sjednu na Kitonju,meskolje se i klanjaju Mu se,kao da je od boga...predu stenju i dive se lijepom osjecaju...
Neš ti oce neka druga koja nepametuje.
Jednostavno.
Boli mene kuraz.
Ja jednostavno nepregovaram i to je sve.
Pregovore vodite sa debilima koji ce vas trpit a ti isti nek vam i placaju alimentaciju i ostalo.
TKO TE HEBE NEK TI PJESME PIŠE.
AJ BOG.
SRETAN PUT.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Winter is coming-
2014-04-14
Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2015-08-15
Pa da vadim glupačama mast.Winter is coming wrote:sta ce ti toliko stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Kajo boli me kuraz za tebe i toje osjecaje. Ne želi nikome loše niti mi je to smisao postojanja. Sama kreiraš život. Ja ti nisam nitko. NIsam ti ga umočio a nit ču. ZNaš zašto neču ? Jel ti još misliš da ne trebaš meni doči klečeči na koljenima. E pa onda lijepo nađi neku budalu koja če trčati za tobom i to je swe.
AJ BOG.
2014-04-11
najmis stanove..u svabiji je to trenutno bogovski biznis,izdavanje kutja i stanova..sjedis,lova curi,a qrcem ne mrdas,samo uzivas..Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Guest- Guest
ja mislim kad bi imao tolika imanja da bi poludio,treba to sve odrzavatikaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Winter is coming-
2014-04-14
svabija je drugo,u americi te ubiju sa "property tax" pored svih auto i kucnih osiguranja placas jos i to,zamisli,ono kao dobro se zaradjuje ali i ode u vjetarbogomdani wrote:najmis stanove..u svabiji je to trenutno bogovski biznis,izdavanje kutja i stanova..sjedis,lova curi,a qrcem ne mrdas,samo uzivas..Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Winter is coming-
2014-04-14
pa nije to toliki bed..ako iznajmljujes,u cijenu najma ubacis amortizaciju,koja se odvaja na stranu i recimo svakih toliko i toliko se nes renovira ili slicnoWinter is coming wrote:ja mislim kad bi imao tolika imanja da bi poludio,treba to sve odrzavatikaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Guest- Guest
Ne moraš se ti sa time zamarat. To tebe ne zanima. Ti si pametna a ona druga je glupa jer je klekla i popušila i dobila ga. Ti radi i pametuj. Ti si najpametnija. Pametuj i dalje i sve ok. Neka druga ne pametuje toliko i bolje če proči od tebe pametne jer eto ona je glupa a ti si pametna.kaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2014-04-11
Pogane i pohlepne drzave postale..Winter is coming wrote:svabija je drugo,u americi te ubiju sa "property tax" pored svih auto i kucnih osiguranja placas jos i to,zamisli,ono kao dobro se zaradjuje ali i ode u vjetarbogomdani wrote:najmis stanove..u svabiji je to trenutno bogovski biznis,izdavanje kutja i stanova..sjedis,lova curi,a qrcem ne mrdas,samo uzivas..Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
Guest- Guest
Ah, održavaju ovi sto žive u njima:)Winter is coming wrote:ja mislim kad bi imao tolika imanja da bi poludio,treba to sve odrzavatikaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2015-08-15
Prestani, zaljubicu se u tebeRayMabus wrote:Ne moraš se ti sa time zamarat. To tebe ne zanima. Ti si pametna a ona druga je glupa jer je klekla i popušila i dobila ga. Ti radi i pametuj. Ti si najpametnija. Pametuj i dalje i sve ok. Neka druga ne pametuje toliko i bolje če proči od tebe pametne jer eto ona je glupa a ti si pametna.kaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2015-08-15
A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Ma ok ženska samo ja joj se nikad nisam upucava nit išta tako jbte.
Da jesam prizna bi al nisam.
2014-04-11
to je sve upitnik,ako primis neke problematicne ljude mogu ti napraviti vise stete nego koristi,tako da je to mac sa dve ostrice,a ovdje u americi ako iznajmljujes tan gazda je duzan odrzavati a ako si home owner odrzavas sam i placas papreni porez na to vlasnistvokaja_333 wrote:Ah, održavaju ovi sto žive u njima:)Winter is coming wrote:ja mislim kad bi imao tolika imanja da bi poludio,treba to sve odrzavatikaja_333 wrote:Od babe od cace i od susjeda. Dobro oni žive tamo ali za 50 godina neće.Winter is coming wrote:sta ce ti toliki stanovi? da je kuca dobra i vuk bi je imo
2014-04-14
Pa..cura se nama upucavala..prvo meni pa onda tebi,ali posto smo skrti i pogani,brzo je odleprsala...curu respektiram jer je imala otvorenu namjeru...RayMabus wrote:A ha ha ha ja joj se nikad nisam upucava a ova nešto po forumu vamo tamo ono ja je slušam : O čemu ova priča jbte ?!?!?!?bogomdani wrote:sad se sjetih nas Charry...nema cure..steta...
Ma ok ženska samo ja joj se nikad nisam upucava nit išta tako jbte.
Da jesam prizna bi al nisam.
Guest- Guest
Page 27 of 48 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 37 ... 48
Similar topics
» U prilog muškosti kao struji zapadne civlizacije
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je
» Beyond Meats kriza
» Australski leftardi uvode trogodisnji program borbe protiv toksicne muskosti
» KRIZA
» Kriza je