Milosevic agent CIA
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milosevic agent CIA
Idealan lik za manipulaciju...emotivac i ne bas previs sklon promisljanju..
Guest- Guest
Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Niko ne moze da isplanira nista 100% ali da su imali prste u pumpanju atmosfere imali su sigurno.
Imali su i prste u pojedinim akcijama koje su imale za cilj da se Srbi okrive za ratne zlocine i u tim akcijama su bili placeni pojedinci sto ne znaci da nije bilo ostalih neistrumentalizovanih zlocina. Naravno tebi ne odgovara da je bbilo sta moguce izuzev da su Srbi onakvima kakve ti prizeljkujes.
Nista novo, poznat fenomen
kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Niko ne moze da isplanira nista 100% ali da su imali prste u pumpanju atmosfere imali su sigurno.
Imali su i prste u pojedinim akcijama koje su imale za cilj da se Srbi okrive za ratne zlocine
Kad je odletila trafostanica u Krvavcu 92-e govorilo se da su diverzanti :D ispalo je na kraju da nisu (probila septicka iz kuce do u temelje trafostanice te u samu trafostanicu....sve otislo u 3pm).
Guest- Guest
:)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Imali su i prste u pojedinim akcijama koje su imale za cilj da se Srbi okrive za ratne zlocine
Kad je odletila trafostanica u Krvavcu 92-e govorilo se da su diverzanti :D ispalo je na kraju da nisu (probila septicka iz kuce do u temelje trafostanice te u samu trafostanicu....sve otislo u 3pm).
Mislila sam od nečeg poznatijeg.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Ljudi su ubijeni, naravno da su krivi ali to i jeste poenta sto sad ti kazes Srbi...ja znam da su pojedinci uradili stavri za koje su dobili lovu da bi krivica bila pripisana Srbima.
a bas kad me viuces za jezik, naprimer Merkale..moj teco pokojni je bio visoko pozicionirani artiljerac (potpukovnik) Sarajevskog korpusa i cim se to desilo rekao mi je da su sami sebi Muslimani to namestili..isto se desilo u Racku na Kosovu, ono sto su Skorpioni radili je isto van njihove rutine al ne bih u detalje..Srebrenica..postoji video koji explicitno govori o nameri da se zrtvuje grad..ako su Srbi bad boys zasto im se jos i pakuje, kome je to u interesu bilo??
da smo imali budala jesmo, nazalost!
Guest- Guest
Regoč wrote:Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Imali su i prste u pojedinim akcijama koje su imale za cilj da se Srbi okrive za ratne zlocine i u tim akcijama su bili placeni pojedinci sto ne znaci da nije bilo ostalih neistrumentalizovanih zlocina. Naravno tebi ne odgovara da je bbilo sta moguce izuzev da su Srbi onakvima kakve ti prizeljkujes.
Srbi su manji zlocinci od nekih za koje sigurno tvrdis da nisu zlocinci.
Guest- Guest
Daj primjer.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
kaja_333 wrote::)MaximusDecimusMiridije wrote:kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Mislila sam od nečeg poznatijeg.
E jebiga sad :D
Guest- Guest
Regoč wrote:Daj primjer.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Njemci, Englezi, Talijani, Francuzi, Belgijanci, Hrvati jos uvek vode u broju ubijenih nad Srbima..
Guest- Guest
A jesi ti siguran da ti je teco rekao istinu? Istinu ti neće reci ni rođeni brat u takvim stvarima.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Ljudi su ubijeni, naravno da su krivi ali to i jeste poenta sto sad ti kazes Srbi...ja znam da su pojedinci uradili stavri za koje su dobili lovu da bi krivica bila pripisana Srbima.
a bas kad me viuces za jezik, naprimer Merkale..moj teco pokojni je bio visoko pozicionirani artiljerac (potpukovnik) Sarajevskog korpusa i cim se to desilo rekao mi je da su sami sebi Muslimani to namestili..isto se desilo u Racku na Kosovu, ono sto su Skorpioni radili je isto van njihove rutine al ne bih u detalje..Srebrenica..postoji video koji explicitno govori o nameri da se zrtvuje grad..ako su Srbi bad boys zasto im se jos i pakuje, kome je to u interesu bilo??
2015-08-15
Hrvati nikako, mi smo počeli tek 1941., a vi još 1804. Za ostale se slažem. Što veća civilizacija, to je veći zločinci.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Daj primjer.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.dzmrdz wrote:
Njemci, Englezi, Talijani, Francuzi, Belgijanci, Hrvati jos uvek vode u broju ubijenih nad Srbima..
kaja_333 wrote:A jesi ti siguran da ti je teco rekao istinu? Istinu ti neće reci ni rođeni brat u takvim stvarima.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:Ajde reci nam jednu akciju , gdje su Srbi okrivljeni a nisu bili krivi.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Ma, sve je to CIA isplanirala. I da nas Srbi napadnu, i da se mi branimo, i da Srbi izgube pa da napadnu Kosovu pa da izgube...Viš ti te CIA-e kako planira.
Recimo da nije, a sta ako jeste? Da li ti verujes svojim prijateljima ili si ti svuda bila prisutna pa znas sve iz prve ruke? Naravno da se ne moze nikome sve verovati ali je bio takav momenat i on covek kakvog sam znao nije bio lazov tako da mu ja verujem. Rekao je to prije nego je too postalo velika stavr..rekao je i druge stavri koje su se pokazale istinitim..
Ja znam da je tesko prihvatiti bilo sta sto menja sliku o necemu a konkretno Srbima onkvu kakvu odgovara nekome i kakvu neko prizeljkuje ali to vec nije moj problem. Ja pokusavam da gledam na sve objektivno a pogotov na srpske zlocine.
Ja verujem samo sebi 100%
Guest- Guest
I svugdje postoje neke teorije, postoji i teorija da je Tuđman žrtvovao Vukovar ali ... Tko je došao i vukao ljude iz bolnice na streljanje?
2015-08-15
I jel ja vjerujem svojim prijateljima , pa ovisi, da je neki zločin u pitanju ne bi rekli sigurno.
2015-08-15
ja dovoljno volim i postivam svoje prijatelje da znam da im ne treba vjerovati nista :D
Guest- Guest
:)MaximusDecimusMiridije wrote:ja dovoljno volim i postivam svoje prijatelje da znam da im ne treba vjerovati nista :D
Posebno ako su bili u blizini kada se rezao luk..
2015-08-15
kaja_333 wrote:I svugdje postoje neke teorije, postoji i teorija da je Tuđman žrtvovao Vukovar ali ... Tko je došao i vukao ljude iz bolnice na streljanje?
Ne znam za Vukovar al znam da su ga Hrvati prakticki izgubili u roku od 20 dana i onda 16 primirja i povlacenja..to je samo kreten mogao da tako odradi i neka ti kaze neki slavonac iskreno da li su se cudom cudili zasto Srbi nisu isli dalje nakon pada Vukovara.
Imam prijatelje koji su bili na hrvatskoj strani i potvrdili su vise puta. Spasilo vas je cudo i ko zna sta a ne kazem da bi ostalo srpsko nego da je Vukovar bio mnogo brze skoro osvojen nego sto je na kraju ispalo. Onima sa Trpinjske ceste skidam kapu za hrabrost i to svaki Srbin kaze takodjer koji je ratovao ali da je neko obstruirao srpske napade jeste 100%
Ako zelis da banalizujes stavri mozes, sebe lazes a mene ne. pametna si, skuzices
Guest- Guest
A kako je opstruirao netko napade kad ste napadali iz svega mogućega dan i noc? Jedino jos da ste atomsku bombu bacili , sve drugo jeste.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:I svugdje postoje neke teorije, postoji i teorija da je Tuđman žrtvovao Vukovar ali ... Tko je došao i vukao ljude iz bolnice na streljanje?
Ne znam za Vukovar al znam da su ga Hrvati prakticki izgubili u roku od 20 dana i onda 16 primirja i povlacenja..to je samo kreten mogao da tako odradi i neka ti kaze neki slavonac iskreno da li su se cudom cudili zasto Srbi nisu isli dalje nakon pada Vukovara.
Imam prijatelje koji su bili na hrvatskoj strani i potvrdili su vise puta. Spasilo vas je cudo i ko zna sta a ne kazem da bi ostalo srpsko nego da je Vukovar bio mnogo brze skoro osvojen nego sto je na kraju ispalo. Onima sa Trpinjske ceste skidam kapu za hrabrost i to svaki Srbin kaze takodjer koji je ratovao ali da je neko obstruirao srpske napade jeste 100%
Ako zelis da banalizujes stavri mozes, sebe lazes a mene ne. pametna si, skuzices
2015-08-15
Regoč wrote:Hrvati nikako, mi smo počeli tek 1941., a vi još 1804. Za ostale se slažem. Što veća civilizacija, to je veći zločinci.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Daj primjer.dzmrdz wrote:Regoč wrote:
Srbi su točno onakvi kakvima ih ja zamišljam: himbeni zločinci. To, jasno, ne znači da nije bilo velikih igračah koji im nisu obećali Veliku Srbiju pa ih na kraju izjebali u Haagu.
Pa gde nadje 1804 sada jebote...U knjizi zvanoj The Serbs, novinar Tim Judah kaze kako bez obzira na sve sto je se dogadjalo negativno izmedju Srba i Hrvata do 1941 ne moze da objasni niti opravda nivo sistematskog ubijanja od 1941 pa nadalje. On je nezavistan istarzivac i svasta je rekao u toj knjizi i dobrog i loseg.
Guest- Guest
A 20 000 ubijenih i zatvorenih Hrvata u kraljevini? Mislis da to nije motiv nego nako , palo im na pamet bezvezedzmrdz wrote:Regoč wrote:Hrvati nikako, mi smo počeli tek 1941., a vi još 1804. Za ostale se slažem. Što veća civilizacija, to je veći zločinci.dzmrdz wrote:Regoč wrote:Daj primjer.dzmrdz wrote:
Pa gde nadje 1804 sada jebote...U knjizi zvanoj The Serbs, novinar Tim Judah kaze kako bez obzira na sve sto je se dogadjalo negativno izmedju Srba i Hrvata do 1941 ne moze da objasni niti opravda nivo sistematskog ubijanja od 1941 pa nadalje. On je nezavistan istarzivac i svasta je rekao u toj knjizi i dobrog i loseg.
2015-08-15
kaja_333 wrote:A kako je opstruirao netko napade kad ste napadali iz svega mogućega dan i noc? Jedino jos da ste atomsku bombu bacili , sve drugo jeste.dzmrdz wrote:kaja_333 wrote:I svugdje postoje neke teorije, postoji i teorija da je Tuđman žrtvovao Vukovar ali ... Tko je došao i vukao ljude iz bolnice na streljanje?
Slazem se, u tome i jeste poenta. Nepotrebno granatiranje koje je rezultiralo razarenjem i smrcu civila. Grad je mnogo brze mogao biti osvojen i profesionalnije i bez tolikih zrtava. Osvojeni delovi grada su se predavali bez razloga i bez logike kao da je neko hteo da se tamo roka do besvesti.
da je bilo do Srba iskljucivo grad bi bio brze osvojen ali je kadar JNA upleo prste
Guest- Guest
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OTKRIVEN AGENT MOL-a
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu
» Milosevic predao Krajinu...
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu
» Milosevic predao Krajinu...