agent sova ponovo okuplja udbu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
agent sova ponovo okuplja udbu
https://www.vecernji.hr/vijesti/pomirio-sam-se-sa-sanaderom-bebicem-i-hebrangom-ostali-su-mi-jos-mesic-i-manolic-1180114
Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Kermit-
2014-04-17
Re: agent sova ponovo okuplja udbu
aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Guest- Guest
...a di je milijan brkic?...sova mu ej podmetnuo anu rucner da je jebe...i utisao ga i maknuo od zize zbivanja unutar hdz-a..fino ga je neutralizirao..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jel to taj koji nam je pijan skrojio ustav da ga još dan danas nitko nije uspio prokužiti?
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:jel to taj koji nam je pijan skrojio ustav da ga još dan danas nitko nije uspio prokužiti?
A e...
Guest- Guest
vili40 wrote:jel to taj koji nam je pijan skrojio ustav da ga još dan danas nitko nije uspio prokužiti?
doduše šeks je tu car i kad je najpijaniji bolje kuži ustav nego bilo ko drugi, i zakone općenito
a u ustavu je ostavio namjerno rupe koje samo on i ekipa znaju zašto su tu i kako ih iskoristiti
Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Kermit-
2014-04-17
..inace ima za seksa jedna anegdota..kad ga je tuđman poslao onomad u selo kijevo da preko njega uputi rijeci podrske opkoljenim kijevljanima u petom mjesecu 1991...a jedino kako s emoglo doci u kijevo je ili helikopterom ili preko planine kozjak kozjim stazama...seks je tada gotovo zaplako prema zarkom domljanom..rekavsi da ga se tuđman zeli tako rijesiti jer kud je bas njega odabrao za taj zadatak..seks je cak molio tuđmana da ga posalje nedgje drugdje gdje nije toliko opasno ali tuđman nije htio ni cuti...kad je seks putovao policijskim helikopterom iz splita za kijevo..vele svjedoci da je popio pola viskija da se smiri...kad su dosli u kijevu u vec pripitom 'raspolozenju' i ohrabren odrzao je vatren govor...a kad su se vracali iz kijeva na njegov helic su odmah nakon polijetanja pucali srbi...
2015-09-08
marcellus wrote:vili40 wrote:jel to taj koji nam je pijan skrojio ustav da ga još dan danas nitko nije uspio prokužiti?
doduše šeks je tu car i kad je najpijaniji bolje kuži ustav nego bilo ko drugi, i zakone općenito
a u ustavu je ostavio namjerno rupe koje samo on i ekipa znaju zašto su tu i kako ih iskoristiti
u normalnim drzavam Zakoni i Ustravi su pisani tako da ih srednjoskolac dobro razumije...Odvjetnici su tu sam oda ih mogu naci i prezentirati,NE TUMACITI..nema tu sta da se tumaci,ako je profesionalno napisano..
no vjerujem da Pijana Guzica zna napamet i navece bizarnosti sto ih je napisao..
Guest- Guest
Nije to najgore već izborni sustav, kadroviranje, te uništavanje i to sistematski iole pravosudnog sustava od DORH-a pa do sudova, sudaca te na kraju pisanje zakona, praksa, te min. pravosuđa to je strašno nešto, a to je i glavni razlog našeg nazadovanjamarcellus wrote:vili40 wrote:jel to taj koji nam je pijan skrojio ustav da ga još dan danas nitko nije uspio prokužiti?
Kermit-
2014-04-17
...a skuplja gerijatriju...da bi u kakvoj birtiji uz dimi alkohol brstili politiku...a ne mogu vise ni cunu kvalitetno drzati
2015-09-08
poznati zakon SVI SU LJUDI PRED ZAKONOM JEDNAKI, na balkanu je preslozen,pa se nedotupavoj raji mora objasniti,jer su inace preglupi da bi shvatili tih nekoliko rijeci..
Guest- Guest
znaj ja o kome vi pričate, ali ti nisi u mogućnosti shvatiti moje pitanjeasilovski wrote:Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
a to babo...već ti je isfurano i otrcano, smisli kaj novoga, čimpanzo na lajni
Guest- Guest
on je samo ljubomoran...sjecas se kako ej onomad reagirao..Noor wrote:znaj ja o kome vi pričate, ali ti nisi u mogućnosti shvatiti moje pitanjeasilovski wrote:Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
2015-09-08
ma on je bolestan i zatrovan svojim otrovom, no nebitan je, neka bljuje i daljevuksadinare wrote:on je samo ljubomoran...sjecas se kako ej onomad reagirao..Noor wrote:znaj ja o kome vi pričate, ali ti nisi u mogućnosti shvatiti moje pitanjeasilovski wrote:Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Guest- Guest
Maliciozna gospođo u menopauzi i članice Čardaka širi svoje trolanje na svoje grupe o kurvanju, hekleraju i fucanju ili počni pisati o temi, nema treće...Noor wrote:znaj ja o kome vi pričate, ali ti nisi u mogućnosti shvatiti moje pitanjeasilovski wrote:Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Kermit-
2014-04-17
fak ofasilovski wrote:Maliciozna gospođo u menopauzi i članice Čardaka širi svoje trolanje na svoje grupe o kurvanju, hekleraju i fucanju ili počni pisati o temi, nema treće...Noor wrote:znaj ja o kome vi pričate, ali ti nisi u mogućnosti shvatiti moje pitanjeasilovski wrote:Babo ti uopće ne znaš o kome pričamo stoga uzmi vazelin i otrolajNoor wrote:aj jednom navedi nekog tko nije, ima li takvih?asilovski wrote:Čardak Aga hehehe taj je toliko zla učinio ovoj državi i naroda da je nemogućno sve pobrojati
Guest- Guest
"Municija" za Asilu i ostale petokolonaše.marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/pomirio-sam-se-sa-sanaderom-bebicem-i-hebrangom-ostali-su-mi-jos-mesic-i-manolic-1180114
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» agent sova kaže da nije imao veze s udbom
» agent sova isto misli da karamarko mora otić
» agent sova ustavni tvor bi smjenio Milanovića jer je psihički bolestan
» Mostar: Okuplja se vlada HercegBosne
» okuplja se desnica na nasadima franje tudjmana , 18+
» agent sova isto misli da karamarko mora otić
» agent sova ustavni tvor bi smjenio Milanovića jer je psihički bolestan
» Mostar: Okuplja se vlada HercegBosne