Milosevic agent CIA
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milosevic agent CIA
Laku noć i lijepo sanjajdzmrdz wrote:Gospodjice, gospodje i gospodo, zelim vam laku noc i hvala na ovako poiztivnim reakcijama! Mene zemlja vuce sebi a i nisam navikao na ovoliko dugo dopisivanje vise...sve najbolje mojim sugovornicima raznih provincijencija pa cak i neprijateljskih :P
Guest- Guest
dzmrdz wrote:Gospodjice, gospodje i gospodo, zelim vam laku noc i hvala na ovako poiztivnim reakcijama! Mene zemlja vuce sebi a i nisam navikao na ovoliko dugo dopisivanje vise...sve najbolje mojim sugovornicima raznih provincijencija pa cak i neprijateljskih :P
Laku noc i tebi ;)
Guest- Guest
znamNoor wrote:Dobro, dobro, dobices ti.....a znaš i zašto ;)tre911 wrote:Noor wrote:Daću ja tebi ujnu... :Ptre911 wrote:Na zapovjed ujna :DDNoor wrote:
Slažem se..no bojim se da ce ga pizzon trančirati.
Ima da ga braniš...jes čuo?! :)
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
tre911 wrote:
vako nekako to pižon odradi
Hehe .
Nego htjela sam te nesto pitati, ali mogu i na privat, elaborirati, da ne zachatavam temu, jel ti znas koga slucajno tko prvo ima radne linije njemackih ovcara tamo u tvom kraju, a drugo da ih trenira u K9 stilu?
darla- Admin
2015-10-22
Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.Noor wrote:Regoč wrote:Laku noć!
Noć..Regoč :)
Regoč wrote:
Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.
Sad mozemo dalje ustasovati na miru kad je otisao lec, Noorka je ionako presla na dark side
darla- Admin
2015-10-22
Aha..nisam pratila :DRegoč wrote:Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.Noor wrote:Regoč wrote:Laku noć!
Bit ce da sam i ja zrela za krevet :)
Guest- Guest
Izdajico :Ddarla wrote:Regoč wrote:
Sad mozemo dalje ustasovati na miru kad je otisao lec, Noorka je ionako presla na dark side
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Moram se raspitati, ovaj gdje sam ja nabavljao upravo nj. ovčare se više sa tim ne bavi, zaista u ovom trenu se ne mogu sjetiti nikoga, ni tko ih uzgaja niti ko ih trenira mada ovo drugo još teže budući da sam svoje ovčare sam trenirao za ono što sam želio od njih pa nisam nikada pošteno ni imao dodir sa njima.darla wrote:tre911 wrote:
vako nekako to pižon odradi
Hehe .
Nego htjela sam te nesto pitati, ali mogu i na privat, elaborirati, da ne zachatavam temu, jel ti znas koga slucajno tko prvo ima radne linije njemackih ovcara tamo u tvom kraju, a drugo da ih trenira u K9 stilu?
Guest- Guest
Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".Noor wrote:Aha..nisam pratila :DRegoč wrote:Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.Noor wrote:Regoč wrote:Laku noć!
Regoč wrote:Da, Noorica nam je najnovija akvizicija.
Svaki dan sam sve pametnija tu s vama...nije to tako lako :D
Guest- Guest
Regoč wrote:Da, Noorica nam je najnovija akvizicija.
Noorka nasa je carica
darla- Admin
2015-10-22
resistance is futiledarla wrote:Regoč wrote:
Guest- Guest
Regoč wrote:Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".Noor wrote:Aha..nisam pratila :DRegoč wrote:Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.Noor wrote:Regoč wrote:Laku noć!
Tebi svetac da svakojake ideje :D
Guest- Guest
Pamet je najbolja za dieljenje: daješ do mile volje, a nisi na gubitku.Noor wrote:Regoč wrote:Da, Noorica nam je najnovija akvizicija.
Svaki dan sam sve pametnija tu s vama...nije to tako lako :D
tre911 wrote:resistance is futiledarla wrote:Regoč wrote:
puna sam iznenađenja...vidjecemo ;)
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OTKRIVEN AGENT MOL-a
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu
» Milosevic predao Krajinu...
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu