Milosevic agent CIA
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Milosevic agent CIA
tre911 wrote:resistance is futiledarla wrote:Regoč wrote:
Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.
Sad mozemo dalje ustasovati na miru kad je otisao lec, Noorka je ionako presla na dark side
puna sam iznenađenja...vidjecemo ;)
Guest- Guest
Zapravo sam ja pisao o dugoj kosi pa smo došli do vrele ljetne večeri. No, tu smo, pustimo njega, posvetimo se sebi.Noor wrote:Regoč wrote:Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".Noor wrote:Aha..nisam pratila :DRegoč wrote:Hvala, ali nije još, to ja odzdravljam Treovu prijanu što ga zemlja vuče.Noor wrote:
Noć..Regoč :)
Bit ce da sam i ja zrela za krevet :)
Tebi svetac da svakojake ideje :D
tre911 wrote:
Moram se raspitati, ovaj gdje sam ja nabavljao upravo nj. ovčare se više sa tim ne bavi, zaista u ovom trenu se ne mogu sjetiti nikoga, ni tko ih uzgaja niti ko ih trenira mada ovo drugo još teže budući da sam svoje ovčare sam trenirao za ono što sam želio od njih pa nisam nikada pošteno ni imao dodir sa njima.
Ma uzasno je tesko danas u Hrv naci radnu liniju, ja sam prije 15 godina ih imala, ali od kad je stric onemocao, smo prestali sa time. Izlozbenih koliko hoces, no nih su upropastili, svaki drugi displazija kukova, laktova i sjebana patela, a radnu liniju mozes svijecom traziti. Ok tnx vidi, jer bas sam ih se zazelila, pa nesto razmisljam, a za pocetak mi treba netko tko zna napredniji trening, a danas svi kao strucnjaci za PPD i K9, pa nisam bas nes povjerljiva.
darla- Admin
2015-10-22
Regoč wrote:Zapravo sam ja pisao o dugoj kosi pa smo došli do vrele ljetne večeri. No, tu smo, pustimo njega, posvetimo se sebi.Noor wrote:Regoč wrote:Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".Noor wrote:Aha..nisam pratila :DRegoč wrote:
Ti si umoran, kaj ne ?! ;)
Guest- Guest
Možemo i leći, prilagodljiv sam.Noor wrote:Regoč wrote:Zapravo sam ja pisao o dugoj kosi pa smo došli do vrele ljetne večeri. No, tu smo, pustimo njega, posvetimo se sebi.Noor wrote:Regoč wrote:Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".Noor wrote:
Aha..nisam pratila :D
Jok...evo dragi već lezi uz mene i cita sto pišeš...psssstRegoč wrote:Možemo i leći, prilagodljiv sam.Noor wrote:Regoč wrote:Zapravo sam ja pisao o dugoj kosi pa smo došli do vrele ljetne večeri. No, tu smo, pustimo njega, posvetimo se sebi.Noor wrote:Regoč wrote:
Sad da ti ponudim društvo, bilo bi kao za "četr konja debela".
Guest- Guest
U to ne sumnjamNoor wrote:tre911 wrote:resistance is futiledarla wrote:Regoč wrote:
Sad mozemo dalje ustasovati na miru kad je otisao lec, Noorka je ionako presla na dark side
Laku noć narode , ne mogu više, oči me ne slušaju dok nabadam po tipkovnici
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
tre911 wrote:U to ne sumnjamNoor wrote:tre911 wrote:resistance is futiledarla wrote:Regoč wrote:
Laku noć narode , ne mogu više, oči me ne slušaju dok nabadam po tipkovnici
Laku noć...sweet dreams :)
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Laku noć, cure. Poljubite svoje suložnike, makar i spavali godit će im.
kaja_333 wrote:Sta se praviš, u tom busu si bio ti ziher.jastreb wrote:Pričao mi je pok.prijatelj Srbin iz Kistanja (Poginuo u ratu kao pripadnik neke srpske jedinice) kako je išao u srednju školu u Šibenik (90/91),i kako su zaustavljali buseve i maltretirali ih.dzmrdz wrote:
Kajo, bio je i strah. Veliki strah, ja ga se secam. Mi smo bili manjina i ja licno sam iz skole isao kojekakvim precicama da me ne bi svaki jebeni klosar u gradu pitao jesam Srbin ili ne...
Jesi li čuo što o tome?
darth_vader-
2014-04-17
agent cia svakako nije bio, mogao je samo surađivati s njima kao i svi ostali, ili ne surađivati pa dobiti po pički, poznato je da uostalom milošević bio blizak rusima i da mu žena i okot i generali nisu zbrisali u SAD nego u Rusiju.
Ali svakako je bio antifašista
Ali svakako je bio antifašista
@darla ...znam ja pravu osobu za to, ima uzgajivacnicu i svjetske prvake, dresira za kaj ti treba.darla wrote:tre911 wrote:
vako nekako to pižon odradi
Hehe .
Nego htjela sam te nesto pitati, ali mogu i na privat, elaborirati, da ne zachatavam temu, jel ti znas koga slucajno tko prvo ima radne linije njemackih ovcara tamo u tvom kraju, a drugo da ih trenira u K9 stilu?
Tu je moj sugrađanin..mogu i dat kontakt, a s njim sam se već čula.
Guest- Guest
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» OTKRIVEN AGENT MOL-a
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu
» Milosevic predao Krajinu...
» Brazilski VD predsjednik agent CIA-e
» Slikovnica
» agent sova ponovo okuplja udbu
» Milosevic predao Krajinu...