Turska kupelj (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
ja ne znam...upoznala sam ga onog dana kad mi je reko da sam smeće
Guest- Guest
Noor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
bio ko longi maltene?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:Noor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
bio ko longi maltene?
longi je kamilica...
Guest- Guest
Bio je netko zaljubljen u prcka.frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
Redovito su komunicirali.
Kako ono bijase nick,...ah da,...green :)
dijagram-
2015-08-09
greeneyed?dijagram wrote:Bio je netko zaljubljen u prcka.frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
2016-03-09
Da, bila je to burna veza:)frakcija wrote:greeneyed?dijagram wrote:Bio je netko zaljubljen u prcka.frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
Idem dalje, Fraksn i Noorki pusa, muskima nista .
darla- Admin
2015-10-22
cmokdarla wrote:Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
2016-03-09
darla wrote:Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
Guest- Guest
dobro, ja tebi saljem jednu gdje najvise volisdarla wrote:Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
dijagram-
2015-08-09
a ja se taman namjestio....a vidim I ogovarate me dok se ja borim sa longijemdarla wrote:Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
2014-04-19
istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
dijagram-
2015-08-09
ti ne cmokaj I samo u moje oci gledajfrakcija wrote:cmokdarla wrote:Noor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
2014-04-19
reko sam poslije da si fina nemoj zezatNoor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
2014-04-19
ne znam jel on vise volio tebe il crveni marcela:)prckov wrote:green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
dijagram-
2015-08-09
a znao je dobro zajebavat, nije glupdijagram wrote:ne znam jel on vise volio tebe il crveni marcela:)prckov wrote:green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
2014-04-19
nije ni crveni, al je "bolestan" :)prckov wrote:a znao je dobro zajebavat, nije glupdijagram wrote:ne znam jel on vise volio tebe il crveni marcela:)prckov wrote:green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
dijagram-
2015-08-09
da, on nazalost kontinuirano mrzi, mozda je prejaka rijec ali tu je to negdje, pa onda to izgleda patoloskidijagram wrote:nije ni crveni, al je "bolestan" :)prckov wrote:a znao je dobro zajebavat, nije glupdijagram wrote:ne znam jel on vise volio tebe il crveni marcela:)prckov wrote:green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:
istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godina
2014-04-19
prckov wrote:reko sam poslije da si fina nemoj zezatNoor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
a jesi, samo ja sam bila fina i onda, nisi svjestan kako sam te mogla satrat da sam htjela...al mislila sam...neeemoj, jadan ne zna što čini
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 40 of 50