Turska kupelj (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
a jebote..lako li je njega naljutit.. idemo ga omekšat i ukrutit..to je izazov..prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
australijadijagram wrote:pa di si ti, ja mislio u siroki il grude:)prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:
ideš li ti na plažu?
a pličak dugo ili ide strmije?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:da, gore sjevernijefrakcija wrote:a tamo ima puno opasnih morskih beštija, a i kopnenih..najviše izginete zbog meduza.prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:
idem ljeti, plaze su pjescane I duuuuge
prošli tjedan jedan roni i viče...ajmeee, kolike meduze...a ja šprint na obalu, jer pričala sam već...gadno me opekla...
al idući put kad sam ušla, pratim i ništa ne vidim, samo me odjednom dodirne neki vrag...ko komad tvrde hladetine, prozirno i gumasto...ček da izguglam..možda
al, nije peklo...uh
evo..ovo
Last edited by Noor on 8/8/2016, 10:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
ajd dobrofrakcija wrote:a jebote..lako li je njega naljutit.. idemo ga omekšat i ukrutit..to je izazov..prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
2014-04-19
..da te vidimoprckov wrote:ajd dobrofrakcija wrote:a jebote..lako li je njega naljutit.. idemo ga omekšat i ukrutit..to je izazov..prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
2016-03-09
u australiji su prilicno opasne te meduze, ljudi umruNoor wrote:prckov wrote:da, gore sjevernijefrakcija wrote:a tamo ima puno opasnih morskih beštija, a i kopnenih..najviše izginete zbog meduza.prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:
prošli tjedan jedan roni i viče...ajmeee, kolike meduze...a ja šprint na obalu, jer pričala sam već...gadno me opekla...
al idući put kad sam ušla, pratim i ništa ne vidim, samo me odjednom dodirne neki vrag...ko komad tvrde hladetine, prozirno i gumasto...ček da izguglam..možda
al, nije peklo...uh
evo..ovo
2014-04-19
au, s druge strane ove, kako se kaze, geoidaprckov wrote:australijadijagram wrote:pa di si ti, ja mislio u siroki il grude:)prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:
idem ljeti, plaze su pjescane I duuuuge
dijagram-
2015-08-09
evo idemfrakcija wrote:..da te vidimoprckov wrote:ajd dobrofrakcija wrote:a jebote..lako li je njega naljutit.. idemo ga omekšat i ukrutit..to je izazov..prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
2014-04-19
prckov wrote:
u australiji su prilicno opasne te meduze, ljudi umru
Gledao sam na NatGeo, tamo sve otrovno, meduze, ribe, zmije, pauci, mravi.. Ko bi tamo živio?
crvenkasti-
2014-04-17
skužit će.. pollako..Noor wrote:frakcija...ajd dole pikat raya....di si sad?
2016-03-09
kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
2016-03-09
Prcko je ranije bio prgav, nisi smio pisnut osim HB linijom .
Ja jednom nesto rekla da mislim kako bi nes trebalo, kad iz zbunja zaleti se, sta ti imas misliti!
Ja jednom nesto rekla da mislim kako bi nes trebalo, kad iz zbunja zaleti se, sta ti imas misliti!
darla- Admin
2015-10-22
o pile malo prgavo.darla wrote:Prcko je ranije bio prgav, nisi smio pisnut osim HB linijom .
2016-03-09
frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
ja ne znam...upoznala sam ga onog dana kad mi je reko da sam smeće
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 39 of 50