Turska kupelj (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
prckov wrote:reko sam poslije da si fina nemoj zezatNoor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
ja ne znam...upoznala sam ga onog dana kad mi je reko da sam smeće
a jesi, samo ja sam bila fina i onda, nisi svjestan kako sam te mogla satrat da sam htjela...al mislila sam...neeemoj, jadan ne zna što čini
Guest- Guest
jel sisamaNoor wrote:prckov wrote:reko sam poslije da si fina nemoj zezatNoor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
a jesi, samo ja sam bila fina i onda, nisi svjestan kako sam te mogla satrat da sam htjela...al mislila sam...neeemoj, jadan ne zna što čini
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:jel sisamaNoor wrote:prckov wrote:reko sam poslije da si fina nemoj zezatNoor wrote:frakcija wrote:kakav je prcko ranije bio, jel već bio zaljubljen na forumu? kome i kako je udvarao?
vidi ga
Guest- Guest
ili ko prcko provu.dijagram wrote:ne znam jel on vise volio tebe il crveni marcela:)prckov wrote:green legenda, zvani najbrza noga ilokadijagram wrote:istina, potvrdit ce to i sam prcko, ti to ne znas,nisi se smucala ovuda tih godinaNoor wrote:frakcija, ništa ne vjeruj...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
2014-04-12
maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
ovi iz T mobile su brži, moj je u VIPu i to traje li traje
Guest- Guest
T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
2014-04-12
maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
nisu valjda
Guest- Guest
pogađaj jesu li uspjeli..Noor wrote:maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
nisu valjda
2014-04-12
maggie13 wrote:pogađaj jesu li uspjeli..Noor wrote:maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:
moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..
a gdje si nosila?
nisu valjda
jel moram iz prve?
Guest- Guest
meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
2016-03-09
ni zrna žita mučkom okupatoru--Noor wrote:maggie13 wrote:pogađaj jesu li uspjeli..Noor wrote:maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:
a gdje si nosila?
nisu valjda
jel moram iz prve?
2014-04-12
niai im platila ništa, naravno...frakcija wrote:meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
2014-04-12
ma platila samoinicijativno moja rodica..preko 2000 kn.. ja se htjela parničit..ajme koji kuršlus..maggie13 wrote:niai im platila ništa, naravno...frakcija wrote:meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:
moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..
a gdje si nosila?
2016-03-09
frakcija wrote:meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:moš'si mislit...kažu još dva dana..ako ga ne nacrtaju do srijede, dat će novog, ja im kažem..Noor wrote:megi...jel stigo mob?
a gdje si nosila?
meni još nisu ništa, a od '98. sam kod njih.
jedino mi idu na živac kad me "nagrade" s 1000 besplatnih sms-ova (koje ni ne koristim, al ok)...a imam tarifu u kojoj mi je sve, ama baš sve neograničeno...prema svim mobilnim i fiksnim mrežama...ukuljučujući i 5 giga prometa po ugovornoj brzini, a dalje sporije, al opet ne košta
i oni mene nagrade s besplatnim sms-ovima
Guest- Guest
sad nisam na nikakvoj tarifi..ne sjećam se kad sam zadnji put kupila bon.. a i mob baš ni ne radi.
Last edited by frakcija on 8/8/2016, 13:58; edited 1 time in total
2016-03-09
Ja sam ih nazvala i rekla kako to nije neka cifra, ali da im iz principa neću platit za nešto što nisam ni naručila, ni koristila..ukoliko ne dokažu suprotno, da me trenutno oslobode tih potraživanja..frakcija wrote:ma platila samoinicijativno moja rodica..preko 2000 kn.. ja se htjela parničit..ajme koji kuršlus..maggie13 wrote:niai im platila ništa, naravno...frakcija wrote:meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:
a gdje si nosila?
2014-04-12
koristila sam ih ja kratko za jednu uslugu koju su na tom području samo oni provodili..inače ih ne koristim..mada znam da imaju najbolje 'poklone'...Noor wrote:frakcija wrote:meni su uvalili.. za mobitel koji ne postoji i broj koji nikad nije aktiviran..prijetili ovrhom zbog neplaćanja radijske frekvencije..maggie13 wrote:T mobile izbjegavam...otkad su mi pokušali uvalit neke nepostojeće račune..Noor wrote:maggie13 wrote:
a gdje si nosila?
meni još nisu ništa, a od '98. sam kod njih.
jedino mi idu na živac kad me "nagrade" s 1000 besplatnih sms-ova (koje ni ne koristim, al ok)...a imam tarifu u kojoj mi je sve, ama baš sve neograničeno...prema svim mobilnim i fiksnim mrežama...ukuljučujući i 5 giga prometa po ugovornoj brzini, a dalje sporije, al opet ne košta
i oni mene nagrade s besplatnim sms-ovima
2014-04-12
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:najbolji mobitel je službeni...kao i auto...
je, ako nemaš limit
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 41 of 50