Turska kupelj (chat)
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
izgleda da bi I ja trebo nesto prigrist, valjda se necu pokacatfrakcija wrote:čer mi skuvala manistru..pokacala se dok sam jela, pa sam morala oprat drob.
eto me brzo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
je mašala, sunce materino.darla wrote:frakcija wrote:čer mi skuvala manistru..pokacala se dok sam jela, pa sam morala oprat drob.
Vis ti dobre i vridne cere, svaka cast ...
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
bogomdani wrote:Crvenkasti,vracaj Webera...
I meni nedostaje. I marcelus. Jebeš forum bez njih.
crvenkasti-
2014-04-17
Oni misle da ja imam nešto protiv njih, a nije.
To ja od milja.
To ja od milja.
crvenkasti-
2014-04-17
Ajme, al lupetam, i meni je glupo.
Ali, što ću?
Došlo mi nešto.
Ali, što ću?
Došlo mi nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
To je neki neobičan osjećaj, kao da ti krene iz trbuha, pa se brklja, onako, prijatno, pa ode dolje i imam nekoliko vjetrova, nježno, gotovo nečujno.
Onda polako, diskretno, se penje do grudi, pa me oblije ponos što sam Hrvat, pa tu stoji 5-6 minuta, i mislim, kako je dobro to. I onda mi dođe u glavu, pa mi se misli počnu rojiti. Padaju mi na pamet zdesna, slijeva, odozgo, odozdo, svakakve, lijepo, nježne poput lahora, snažne kao planinski lav, lukave kao prerijska lisica, podmukle kao kojot, brze kao zvečarka.
I one se množe, rastu, bujaju, pritisak raste, ne moš idržat.
Moraš doć do izražaja.
Tko razumije, luđi je od mene.
Onda polako, diskretno, se penje do grudi, pa me oblije ponos što sam Hrvat, pa tu stoji 5-6 minuta, i mislim, kako je dobro to. I onda mi dođe u glavu, pa mi se misli počnu rojiti. Padaju mi na pamet zdesna, slijeva, odozgo, odozdo, svakakve, lijepo, nježne poput lahora, snažne kao planinski lav, lukave kao prerijska lisica, podmukle kao kojot, brze kao zvečarka.
I one se množe, rastu, bujaju, pritisak raste, ne moš idržat.
Moraš doć do izražaja.
Tko razumije, luđi je od mene.
crvenkasti-
2014-04-17
darla wrote:crvenkasti wrote:Tako Damir, on hoda onako, kao da se tek probudio, uvijek odsutan, oči mu napola zatvorene.
Jel pjeva: "Opasno se drogiram al to nije vazno, vazno je da mi srce kuca snazno" ..
Uzima nešto za pitiespi, možda od toga ..?
crvenkasti-
2014-04-17
Po cijele dane tu, a blebećete bezbojno, jadno, svi su nešto ludi, ali jebeš to, samo napola, bezveze, nedostatno, nepotpuno. Bijeda.
Kad vam dođe pravi luđak i počne lupetati, svi se posramljeni povučete.
crvenkasti-
2014-04-17
ma ti si mali supciccrvenkasti wrote:Po cijele dane tu, a blebećete bezbojno, jadno, svi su nešto ludi, ali jebeš to, samo napola, bezveze, nedostatno, nepotpuno. Bijeda.
2014-04-19
umalo se nisam udavio
2014-04-19
prckov wrote:ma ti si mali supciccrvenkasti wrote:Po cijele dane tu, a blebećete bezbojno, jadno, svi su nešto ludi, ali jebeš to, samo napola, bezveze, nedostatno, nepotpuno. Bijeda.
Veći sam tri puta od tebe. I od frakcije. Ajde, od nje dvaput.
crvenkasti-
2014-04-17
ko diro
2014-04-19
u stvari znam to su eros i tanatos..i svakom začeću prethodi minijaturno umiranje..i svakom umiranju dani život prethodi.frakcija wrote:reci ti meni kako smo mi od ovoga došli na ovo :sprovod: ?
2016-03-09
frakcija wrote:u stvari znam to su eros i tanatos..i svakom začeću prethodi minijaturno umiranje..i svakom umiranju dani život prethodi.frakcija wrote:reci ti meni kako smo mi od ovoga došli na ovo :sprovod: ?
2014-04-19
vidim I dole si pisala
2014-04-19
jesmo li mi luđi od crvenog ili je on?prckov wrote:vidim I dole si pisala
ja bi da ovo ide na glasovanje.
2016-03-09
kruske I jabuke, on je supcicfrakcija wrote:jesmo li mi luđi od crvenog ili je on?prckov wrote:vidim I dole si pisala
2014-04-19
prckov wrote:kruske I jabuke, on je supcicfrakcija wrote:jesmo li mi luđi od crvenog ili je on?prckov wrote:vidim I dole si pisala
Bijedno, infantilno, nezanimljivo... popij kavu, napiši nešto živo, onako, da nas štrecne, da se nasmijemo, razljutimo, bilo što...
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:prckov wrote:kruske I jabuke, on je supcicfrakcija wrote:jesmo li mi luđi od crvenog ili je on?prckov wrote:vidim I dole si pisala
Bijedno, infantilno, nezanimljivo... popij kavu, napiši nešto živo, onako, da nas štrecne, da se nasmijemo, razljutimo, bilo što...
2014-04-19
kažu da samo gejevi imaju gej radare.prckov wrote:kruske I jabuke, on je supcicfrakcija wrote:jesmo li mi luđi od crvenog ili je on?prckov wrote:vidim I dole si pisala
2016-03-09
Dobili ste konStruktivne kritike od crvenog...njemu dosadno,pa bi da ga vi zabavljate...i fale mu marc i veber, koji su na GO...:D
TipicaN Hrvat,samo zna kukat,a nista ne poduzima 8-)
TipicaN Hrvat,samo zna kukat,a nista ne poduzima 8-)
2014-04-12
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 21 of 50