Turska kupelj (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
sta je smjesnodarla wrote:frakcija wrote:
i prcko ga je bario, držao mu stranu.. njegov zadatak je bio dobit lajjk..ko pizzon...al sad veli da je humanije dovuć treja..eto prcko glas morala i razuma.+
Koga je Prcko bario? Longija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
oće..sad me trta..darla wrote:frakcija wrote:
a sve si propustila..opleo prcko po emancipaciji..ja nudila slaju od mužovi para
I sta reka, nece slaju jel?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
od muzovi para dacu ja tebi emancipaciju od muzovih parafrakcija wrote:a sve si propustila..opleo prcko po emancipaciji..ja nudila slaju od mužovi paradarla wrote:frakcija wrote:
i prcko ga je bario, držao mu stranu.. njegov zadatak je bio dobit lajjk..ko pizzon...al sad veli da je humanije dovuć treja..eto prcko glas morala i razuma.+
2014-04-19
prckov wrote:
sta je smjesno
Nisa, nista, nemam ja nista protiv ljubavi .
darla- Admin
2015-10-22
os da mu ja kupim hahafrakcija wrote:oće..sad me trta..darla wrote:frakcija wrote:
a sve si propustila..opleo prcko po emancipaciji..ja nudila slaju od mužovi para
I sta reka, nece slaju jel?
2014-04-19
frakcija wrote:
oće..sad me trta..
Cek sad, ko hoce slaju Prcko ili Longi, sva sam se pogubila .
darla- Admin
2015-10-22
longi je pristao trampiti kompliment za slaju.darla wrote:frakcija wrote:
oće..sad me trta..
Cek sad, ko hoce slaju Prcko ili Longi, sva sam se pogubila .
vidjeli bismo longijev kompliment upućen ženi, velik je to potez..nekako ko prekretnica foruma..mene strah tako kolosalne promjene.
2016-03-09
frakcija wrote:ma ok..sad će norči pokušat.. ja sam došla skoro do slaje..sad me malo trtadarla wrote:I onda meni nesto Fraksn o ljubavi, a ona sto je sjebaniji to vise upire
veliš...dalje može bit opasno
problem je u tome da kad krene nemere stat i sav se pogubi čovjek...
Guest- Guest
darla wrote:frakcija wrote:
je, držao mu je štangu, a nas dvije po njoj skakale...
Guest- Guest
ja sam se sad malo smela, kad si to rekla.. opala mi koncentracijaNoor wrote:darla wrote:frakcija wrote:
2016-03-09
hahahaha ako te uvatim samofrakcija wrote:ja sam se sad malo smela, kad si to rekla.. opala mi koncentracijaNoor wrote:darla wrote:frakcija wrote:
2014-04-19
frakcija wrote:
longi je pristao trampiti kompliment za slaju.
vidjeli bismo longijev kompliment upućen ženi, velik je to potez..nekako ko prekretnica foruma..mene strah tako kolosalne promjene.
A tako znaci .
Ne mogu se danas koncentrirati nekako na forum, bacila dole oko ... prevelik sum
darla- Admin
2015-10-22
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
di je juzna tribinaDread_Pirate_Roberts wrote:treba banirati cijelu južnu tribinu...
2014-04-19
prckov wrote:di je juzna tribinaDread_Pirate_Roberts wrote:treba banirati cijelu južnu tribinu...
na istoku
Guest- Guest
Noor wrote:prckov wrote:di je juzna tribinaDread_Pirate_Roberts wrote:treba banirati cijelu južnu tribinu...
na istoku
ti mala nemoj zezat ozbiljne ljude evo ti pirat on je neozbiljanNoor wrote:prckov wrote:di je juzna tribinaDread_Pirate_Roberts wrote:treba banirati cijelu južnu tribinu...
na istoku
2014-04-19
jesi jesi, samo zezas cure okoloDread_Pirate_Roberts wrote:of skroz neozbiljan...
2014-04-19
di mi je frakcija, jesi je vidio
2014-04-19
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 45 of 50