Turska kupelj (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
a malkoc samo.prckov wrote:sta si opet muntala longijafrakcija wrote:prckov wrote:evo me ljubavi bas stigofrakcija wrote:a gdje je prcko?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jel se pripitomiofrakcija wrote:a malkoc samo.prckov wrote:sta si opet muntala longijafrakcija wrote:prckov wrote:evo me ljubavi bas stigofrakcija wrote:a gdje je prcko?
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
trampit će kompliment za slaju.prckov wrote:jel se pripitomiofrakcija wrote:a malkoc samo.prckov wrote:sta si opet muntala longijafrakcija wrote:prckov wrote:
evo me ljubavi bas stigo
2016-03-09
frakcija wrote:trampit će kompliment za slaju.prckov wrote:jel se pripitomiofrakcija wrote:a malkoc samo.prckov wrote:sta si opet muntala longijafrakcija wrote:
ke romantika
Guest- Guest
pa eto, I to je nesto. Ja ne mogu vise nekako mi zao, bolje da dovucem treafrakcija wrote:trampit će kompliment za slaju.prckov wrote:jel se pripitomiofrakcija wrote:a malkoc samo.prckov wrote:sta si opet muntala longijafrakcija wrote:
2014-04-18
ko da je to malen korak?Noor wrote:ke romantikafrakcija wrote:trampit će kompliment za slaju.prckov wrote:jel se pripitomiofrakcija wrote:a malkoc samo.prckov wrote:
sta si opet muntala longija
2016-03-09
Sto ima, jel moze kakav size, da ne citam sve?
darla- Admin
2015-10-22
darla wrote:Sto ima, jel moze kakav size, da ne citam sve?
Fraksn zavodi Rayautobusa..to ti je to
Guest- Guest
ma pripitomljavam..ko da i ti nisi malo pokušala, al ti brzo nestade motivacije, ko i kaji..sad su svi na zadatku no 2..dovlačenje treja.. to su bili zadaci iz igre penova.. ko prvi ostvari neki od zadataka..zadaje novi zadatakNoor wrote:darla wrote:Sto ima, jel moze kakav size, da ne citam sve?
2016-03-09
frakcija wrote:ma pripitomljavam..ko da i ti nisi malo pokušala, al ti brzo nestade motivacije, ko i kaji..sad su svi na zadatku no 2..dovlačenje treja.. to su bili zadaci iz igre penova.. ko prvi ostvari neki od zadataka..zadaje novi zadatakNoor wrote:darla wrote:Sto ima, jel moze kakav size, da ne citam sve?
ček malo..prvo prvi zadatak da dotjeramo kraju..pa ko živ ko mrtav
nisam odustala, obaveze me odvukle i ode sav trud u propast, sad ispočetka
moramo smislit neku taktiku
a s teme sam se i privremeno makla zbog velike količine primitivizma i kretenizma prosipavano od wannabe forumskog zavodnika
Guest- Guest
I onda meni nesto Fraksn o ljubavi, a ona sto je sjebaniji to vise upire
darla- Admin
2015-10-22
ma ok..sad će norči pokušat.. ja sam došla skoro do slaje..sad me malo trtadarla wrote:I onda meni nesto Fraksn o ljubavi, a ona sto je sjebaniji to vise upire
2016-03-09
frakcija wrote:ma ok..sad će norči pokušat.. ja sam došla skoro do slaje..sad me malo trtadarla wrote:I onda meni nesto Fraksn o ljubavi, a ona sto je sjebaniji to vise upire
Mene bi jedino bilo trta da ga ne zadavim golim rukama
darla- Admin
2015-10-22
[quote defaultattr=""]a tu ste tice[/quote]
2014-04-18
i prcko ga je bario, držao mu stranu.. njegov zadatak je bio dobit lajjk..ko pizzon...al sad veli da je humanije dovuć treja..eto prcko glas morala i razuma.+darla wrote:frakcija wrote:ma ok..sad će norči pokušat.. ja sam došla skoro do slaje..sad me malo trtadarla wrote:I onda meni nesto Fraksn o ljubavi, a ona sto je sjebaniji to vise upire
Mene bi jedino bilo trta da ga ne zadavim golim rukama
2016-03-09
crvenkasti wrote:Šta klafrate, babe?
Kad ces ti mene u Djuru odvesti, jebes Kakadu .
darla- Admin
2015-10-22
frakcija wrote:
i prcko ga je bario, držao mu stranu.. njegov zadatak je bio dobit lajjk..ko pizzon...al sad veli da je humanije dovuć treja..eto prcko glas morala i razuma.+
Koga je Prcko bario? Longija
darla- Admin
2015-10-22
a sve si propustila..opleo prcko po emancipaciji..ja nudila slaju od mužovi paradarla wrote:frakcija wrote:
i prcko ga je bario, držao mu stranu.. njegov zadatak je bio dobit lajjk..ko pizzon...al sad veli da je humanije dovuć treja..eto prcko glas morala i razuma.+
2016-03-09
frakcija wrote:
a sve si propustila..opleo prcko po emancipaciji..ja nudila slaju od mužovi para
I sta reka, nece slaju jel?
darla- Admin
2015-10-22
sta je smjesnodarla wrote:frakcija wrote:
2014-04-18
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 44 of 50