Turska kupelj (chat)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
ideš li ti na plažu?
Guest- Guest
a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
dijagram-
2015-08-09
jesi opet samo u mudantamafrakcija wrote:ove je mrvu zaladilo, skoro da bi se mogla i obuć.prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
2014-04-19
dijagram wrote:a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
mene jednom napuhala jer sam pretjerala....sva sma bila pokočena 3 dana i pila brufene
Guest- Guest
i kad se rugaju da je mit da promaja može ubit.Noor wrote:dijagram wrote:a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:
ladimo se...ladimo
mene jednom napuhala jer sam pretjerala....sva sma bila pokočena 3 dana i pila brufene
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
ideš li ti na plažu?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
čitala sam i elaborat o tome kako je to nemoguće...al na kraju se ipak i opet sve svelo na to da se radi o strujanju zrakafrakcija wrote:i kad se rugaju da je mit da promaja može ubit.Noor wrote:dijagram wrote:a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:
frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)
Guest- Guest
prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:
ladimo se...ladimo
ideš li ti na plažu?
a pličak dugo ili ide strmije?
Guest- Guest
ma ne u autu, u kucidijagram wrote:a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
2014-04-19
tu si stima svatko sebi, a u autu sam za sebe, cak i glazbu izaberem, pa i suvozacicu i onda nekako ideprckov wrote:ma ne u autu, u kucidijagram wrote:a da, najljepse mi u autu, vozao bih se cijeli dan:)prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:
ladimo se...ladimo
dijagram-
2015-08-09
ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
2016-03-09
da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:
frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)
ideš li ti na plažu?
2014-04-19
a tamo ima puno opasnih morskih beštija, a i kopnenih..najviše izginete zbog meduza.prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:
dzaba sve bez klime
ideš li ti na plažu?
2016-03-09
frakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
Guest- Guest
ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:
dzaba sve bez klime
ideš li ti na plažu?
tako je i u izraelu....pličak 20 m, onda najednom neka graba (iskopaju ih veliki valovi).....pa opet ideš gore do koljena...i tako redom...ne volim ja to
za mene su stijene i skok...
Guest- Guest
pa di si ti, ja mislio u siroki il grude:)prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:prckov wrote:
dzaba sve bez klime
ideš li ti na plažu?
dijagram-
2015-08-09
prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
prvo da...drugo sumnjam :D
Guest- Guest
mogu ja, mene ce poslusatiNoor wrote:prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
prvo da...drugo sumnjam :D
dijagram-
2015-08-09
da, gore sjevernijefrakcija wrote:a tamo ima puno opasnih morskih beštija, a i kopnenih..najviše izginete zbog meduza.prckov wrote:da, na nekim mjestima mozes ic daleko a voda je plitka, jednom moi je delfin doso iza leda a ja bio oko tri metra od obale u plicakuNoor wrote:prckov wrote:idem ljeti, plaze su pjescane I duuuugeNoor wrote:
ideš li ti na plažu?
2014-04-19
a jebote..lako li je njega naljutit.. idemo ga omekšat i ukrutit..to je izazov..prckov wrote:ajd, ja mogu naljutit mambusa izi, a mogu I trea dovuc ovdje mozdafrakcija wrote:ajmo igrat na penova.. ko omekša (il obratno) mambusa pobjeđuje..il ko dovuče treja.. il tak neš..
2016-03-09
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 38 of 50