Turska kupelj (chat)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
vidila bi tifrakcija wrote:sve bi morale nosit hijab kad bi prcko došo.prckov wrote:sreca tvoja pa ja nisam tufrakcija wrote:pobiga prcko..uneredile ga norčine i moje odijevne kombinacije.darla wrote:Di ste? :p.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kako bi ti mudante poderoprckov wrote:vidila bi tifrakcija wrote:sve bi morale nosit hijab kad bi prcko došo.prckov wrote:sreca tvoja pa ja nisam tufrakcija wrote:pobiga prcko..uneredile ga norčine i moje odijevne kombinacije.darla wrote:Di ste? :p.
2014-04-19
jedino tebe moja golotinja asocira na sex..obično su asocijacije na grin pis, nasukane kitove, pomor morževa..etc..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
....a onda bi ih pojeo...frakcija wrote:jedino tebe moja golotinja asocira na sex..obično su asocijacije na grin pis, nasukane kitove, pomor morževa..etc..
I reko sam ti
2014-04-19
prckov wrote:....a onda bi ih pojeo...frakcija wrote:jedino tebe moja golotinja asocira na sex..obično su asocijacije na grin pis, nasukane kitove, pomor morževa..etc..
I reko sam ti
lucky me
2016-03-09
a u stvari laki mifrakcija wrote:prckov wrote:....a onda bi ih pojeo...frakcija wrote:jedino tebe moja golotinja asocira na sex..obično su asocijacije na grin pis, nasukane kitove, pomor morževa..etc..
I reko sam ti
lucky me
2014-04-19
frakcija wrote:jedino tebe moja golotinja asocira na sex..obično su asocijacije na grin pis, nasukane kitove, pomor morževa..etc..
Ti si opaljena sto posto
darla- Admin
2015-10-22
a nek se prcko malo skrije,
nestane sve te čarolije,
frakcija je opet kao prvo,
obično suho, debelo drvo.
nestane sve te čarolije,
2016-03-09
opet ti, jel to volis samarefrakcija wrote:a nek se prcko malo skrije,
nestane sve te čarolije,
2014-04-19
Sta je sad onako u toplesu osla pasa setat?
darla- Admin
2015-10-22
moze bit, ili joj je neko bano na vrata I vidio grin pisdarla wrote:Sta je sad onako u toplesu osla pasa setat?
2014-04-19
Glupi ih je zvati Ljetne olimpijske igre, jer je tamo sada zima.
A ne valja ni zimske.
A ne valja ni zimske.
crvenkasti-
2014-04-17
pa sta cemo sadcrvenkasti wrote:Glupi ih je zvati Ljetne olimpijske igre, jer je tamo sada zima.
A ne valja ni zimske.
2014-04-19
Tako Damir, on hoda onako, kao da se tek probudio, uvijek odsutan, oči mu napola zatvorene.
crvenkasti-
2014-04-17
Vulkanizer inače, nije stručnjak za vulkane, kako je moja žena mislila, nego za gume na autu.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Tako Damir, on hoda onako, kao da se tek probudio, uvijek odsutan, oči mu napola zatvorene.
Jel pjeva: "Opasno se drogiram al to nije vazno, vazno je da mi srce kuca snazno" ..
darla- Admin
2015-10-22
čer mi skuvala manistru..pokacala se dok sam jela, pa sam morala oprat drob.
2016-03-09
frakcija wrote:čer mi skuvala manistru..pokacala se dok sam jela, pa sam morala oprat drob.
Vis ti dobre i vridne cere, svaka cast ...
darla- Admin
2015-10-22
izgleda da bi I ja trebo nesto prigrist, valjda se necu pokacatfrakcija wrote:čer mi skuvala manistru..pokacala se dok sam jela, pa sam morala oprat drob.
eto me brzo
2014-04-19
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 20 of 50