Turska kupelj (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
pa spavate li vi ljudi uopce tamoNoor wrote:frakcija wrote:insomnnija norči? pa kolko si spavala..ništa?
ah, ne pitaj :P
možda 2,5 sata
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:pa spavate li vi ljudi uopce tamoNoor wrote:frakcija wrote:insomnnija norči? pa kolko si spavala..ništa?
možda 2,5 sata
povremeno
tu su ti sada vrele ljetne noći...tko može spavat
koje je godišnje doba kod tebe?
Guest- Guest
zima, samo nikad nije puno hladnoNoor wrote:prckov wrote:pa spavate li vi ljudi uopce tamoNoor wrote:frakcija wrote:insomnnija norči? pa kolko si spavala..ništa?
možda 2,5 sata
povremeno
2014-04-19
prckov wrote:zima, samo nikad nije puno hladnoNoor wrote:prckov wrote:pa spavate li vi ljudi uopce tamoNoor wrote:frakcija wrote:insomnnija norči? pa kolko si spavala..ništa?
možda 2,5 sata
povremeno
vi i novu godinu slavite na plažama, a?
Guest- Guest
da, za novu godinu zna bit preko 40 CNoor wrote:prckov wrote:zima, samo nikad nije puno hladnoNoor wrote:prckov wrote:pa spavate li vi ljudi uopce tamoNoor wrote:
možda 2,5 sata
povremeno
2014-04-19
prckov wrote:da, za novu godinu zna bit preko 40 CNoor wrote:prckov wrote:zima, samo nikad nije puno hladnoNoor wrote:prckov wrote:
pa spavate li vi ljudi uopce tamo
povremeno
to si ne mogu zamislit...nije nova godina ak nema pol metra snijega
Guest- Guest
ja san par puta vidila snig.Noor wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ja san par puta vidila snig.Noor wrote:
a pred 3-4 godine si ga se i nalopatala, a?
ono kad je bilo proglašeno 3 neradna dana
Guest- Guest
a kolko nas je onda stradalo...lele me mene..a bilo je sveopće veselje..nismo se baš snašli..nismo znali da se to smrzne posli..Noor wrote:frakcija wrote:ja san par puta vidila snig.Noor wrote:
a pred 3-4 godine si ga se i nalopatala, a?
ono kad je bilo proglašeno 3 neradna dana
2016-03-09
sjećam se ja dobro, bila sam na FB u nekoj grupi o kuhanju (o svemu smo pisale više nego o kuhanju ) , a bilo dosta splićanki, ajme..što su zapomagale...mora ić doli odnit škovace, a niko ne čisti...nemaju ni lopate..a di se to može kupit
Guest- Guest
dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
Guest- Guest
jes im rekla, u konzuma:)Noor wrote:sjećam se ja dobro, bila sam na FB u nekoj grupi o kuhanju (o svemu smo pisale više nego o kuhanju ) , a bilo dosta splićanki, ajme..što su zapomagale...mora ić doli odnit škovace, a niko ne čisti...nemaju ni lopate..a di se to može kupit
dijagram-
2015-08-09
pa bilo preko 800 polomljenih.. ko da je bilo bombardiranje.. a jesu zato lipo skijali po cesti dok nije smrzlo..Noor wrote:sjećam se ja dobro, bila sam na FB u nekoj grupi o kuhanju (o svemu smo pisale više nego o kuhanju ) , a bilo dosta splićanki, ajme..što su zapomagale...mora ić doli odnit škovace, a niko ne čisti...nemaju ni lopate..a di se to može kupit
2016-03-09
pa ja kad sam bio tamo sam se vozio na snijeg u park prirode biokovo, parkirali auto I isli setat po snijegu.frakcija wrote:ja san par puta vidila snig.Noor wrote:
djeca prvi put vidili snijeg
2014-04-19
frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:jes im rekla, u konzuma:)Noor wrote:sjećam se ja dobro, bila sam na FB u nekoj grupi o kuhanju (o svemu smo pisale više nego o kuhanju ) , a bilo dosta splićanki, ajme..što su zapomagale...mora ić doli odnit škovace, a niko ne čisti...nemaju ni lopate..a di se to može kupit
ma koma su mi bile ...kod nas padalo i danju i noću...ujutro nemreš van s autom ak ne očistiš...pa onda prođe faking ralica i nagrne...aj opet na novo ...a oni cvilili zbog 15 cm koji su se i otapali
Guest- Guest
dijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
ae...neko treba i radit
Guest- Guest
dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
2014-04-19
ove je mrvu zaladilo, skoro da bi se mogla i obuć.prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
2016-03-09
prckov wrote:dzaba sve bez klimedijagram wrote:frakcija u more ti u bazen a ja,...u znoju svom, smrc:)Noor wrote:dijagram wrote:da nije vruce, u pol ljeta o snijegu
ladimo se...ladimo
ideš li ti na plažu?
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 37 of 50