Turska kupelj (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
vidi sto me zezafrakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
2014-04-19
jel ti to mene oces ostavitfrakcija wrote:ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.darla wrote:frakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
Ja se kupam u lokvi suza i smisljam kako cimerki ubaciti nekog trojanca u kupatilo umjesto fena.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ah, ludice..ne znam što mi bi pa da od sreće tugu satkam.prckov wrote:jel ti to mene oces ostavitfrakcija wrote:ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.darla wrote:frakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
Ja se kupam u lokvi suza i smisljam kako cimerki ubaciti nekog trojanca u kupatilo umjesto fena.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kic wrote:zapravo ovako @darla
A zakaj aj to ne vidim kad me se taga?
darla- Admin
2015-10-22
samo vi zajebajite, bice vam vakodarla wrote:frakcija wrote:
ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.
Ti si svijetla strana naseg trokuta, ja sam onaj mracni dio koji veze cvrove od crvene vune i sapuce bajalice, prelijeva olovo, ubacuje zablje dlake u kotao i ciji krik iz duse stvara napukline kroze oceane i suhu australsku zemlju ...
2014-04-19
nisi to uključila..
odi u: profil > notifications, i stavi kvačicu na: Your username tagged on a topic
odi u: profil > notifications, i stavi kvačicu na: Your username tagged on a topic
darla wrote:I moramo nauciti Noor da mora staviti hastag kad me tagira inece ne vidim tag
Vako #darla
Sta nije s majmunom?
Guest- Guest
Noor wrote:darla wrote:I moramo nauciti Noor da mora staviti hastag kad me tagira inece ne vidim tag
Vako #darla
Sta nije s majmunom?
Je, ja sam krivo mislila.
darla- Admin
2015-10-22
vidi je, sve nesto dvosmisleno da se moram zamislit sta ona mislifrakcija wrote:ah, ludice..ne znam što mi bi pa da od sreće tugu satkam.prckov wrote:jel ti to mene oces ostavitfrakcija wrote:ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.darla wrote:frakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
2014-04-19
a ne mogu nikad znatprckov wrote:vidi je, sve nesto dvosmisleno da se moram zamislit sta ona mislifrakcija wrote:ah, ludice..ne znam što mi bi pa da od sreće tugu satkam.prckov wrote:jel ti to mene oces ostavitfrakcija wrote:ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.darla wrote:
2014-04-19
frakcija wrote:ja sam u koroti i čamim u tišini, patim bez suze, živim bez psovke i mirno sam nesretna..al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.darla wrote:Noor wrote:Darla
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10982p160-milosevic-agent-cia#487164
Ma ljuubim te! Super, moze na pp :)
Čitavu noc nisam spavala....aha ;P
Guest- Guest
Noor wrote:frakcija wrote:ja sam u koroti i čamim u tišini, patim bez suze, živim bez psovke i mirno sam nesretna..al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.darla wrote:Noor wrote:Darla
znam kako ti je. dobro da si spriječila pp.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ko zna sta bi bilo da nisam....pa da ;Pfrakcija wrote:Noor wrote:frakcija wrote:ja sam u koroti i čamim u tišini, patim bez suze, živim bez psovke i mirno sam nesretna..al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.darla wrote:Noor wrote:Darla
znam kako ti je. dobro da si spriječila pp.
Guest- Guest
Isla bi samnom kod Trea po pasica, ja bi uzela pasa i osla dalje, a ona ostala na festi, ovako ....
darla- Admin
2015-10-22
sta se to dogada
2014-04-19
nista rokfrakcija wrote:sevdaah prcko..
cijuče mi violina
2014-04-19
prckov wrote:sta se to dogada
Dogovaramo izlet u VK, ueti cemo ti i Frakciju
darla- Admin
2015-10-22
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 30 of 50