Turska kupelj (chat)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
prckov wrote:sta se to dogada
Dogovaramo izlet u VK, ueti cemo ti i Frakciju
darla- Admin
2015-10-22
sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:prckov wrote:sta se to dogada
to je njoj daleko ona ide samo do srinjina I muca a iza one planine je za nju drugi svijet
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:prckov wrote:sta se to dogada
to je njoj daleko ona ide samo do srinjina I muca a iza one planine je za nju drugi svijet
Guest- Guest
A doci ce on k meni...dogovorili smo već ;)darla wrote:Isla bi samnom kod Trea po pasica, ja bi uzela pasa i osla dalje, a ona ostala na festi, ovako ....
Guest- Guest
prckov wrote:
sta je to....vukovar il vinkovci,
Vinkovci.
Osloboditi ce se ona pomalo
darla- Admin
2015-10-22
Noor wrote:A doci ce on k meni...dogovorili smo već ;)darla wrote:Isla bi samnom kod Trea po pasica, ja bi uzela pasa i osla dalje, a ona ostala na festi, ovako ....
Cool
darla- Admin
2015-10-22
moj muž obožava vinkovce..tamo se zaljubio u recepcionarku..uvijek sanjari o vinkovcimabogomdani wrote:vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:prckov wrote:sta se to dogada
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pa dobro,do rata je bio onako fin gradic,no nakon rata,cisto ziva jeza..a dobro,cure su tamo vrlo voljne..imaju one vinkovacke jeseni,mi tako jos nesto,pa odem odnosno prije sam odlazio...frakcija wrote:moj muž obožava vinkovce..tamo se zaljubio u recepcionarku..uvijek sanjari o vinkovcimabogomdani wrote:vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:prckov wrote:sta se to dogada
Guest- Guest
nemoj sad i ti ic mozda na recepciji bude neki muskifrakcija wrote:moj muž obožava vinkovce..tamo se zaljubio u recepcionarku..uvijek sanjari o vinkovcimabogomdani wrote:vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:prckov wrote:sta se to dogada
2014-04-19
ma prije rata smo svi bili maloljetni.. to je bilo u bližoj prošlosti..njemu ovakav romantičan grad skroz..sviđa mu se mentalitetbogomdani wrote:pa dobro,do rata je bio onako fin gradic,no nakon rata,cisto ziva jeza..a dobro,cure su tamo vrlo voljne..imaju one vinkovacke jeseni,mi tako jos nesto,pa odem odnosno prije sam odlazio...frakcija wrote:moj muž obožava vinkovce..tamo se zaljubio u recepcionarku..uvijek sanjari o vinkovcimabogomdani wrote:vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:sta je to....vukovar il vinkovci,darla wrote:
2016-03-09
uglavnom prebjegli Bosancerosi,u zadnjem ratu..prije toga opet iz Bosnije.,ima ti dio grada Mala Bosna-dovoljno receno..utociste nslo i nesto svercera,krimiđoza,ovih i onih,a najmanje pravih Šokaca slavonaca...toga na prste ruku nabrojati..frakcija wrote:ma prije rata smo svi bili maloljetni.. to je bilo u bližoj prošlosti..njemu ovakav romantičan grad skroz..sviđa mu se mentalitetbogomdani wrote:pa dobro,do rata je bio onako fin gradic,no nakon rata,cisto ziva jeza..a dobro,cure su tamo vrlo voljne..imaju one vinkovacke jeseni,mi tako jos nesto,pa odem odnosno prije sam odlazio...frakcija wrote:moj muž obožava vinkovce..tamo se zaljubio u recepcionarku..uvijek sanjari o vinkovcimabogomdani wrote:vK-.vinkovci..Rupa svih Rupa...prckov wrote:
sta je to....vukovar il vinkovci,
Guest- Guest
Ebao sam jednu zgodnu Lidiju,koja mi je uvalila gadnu Klamidiju...
Guest- Guest
čini se da kic preuzima glavnu rolu na četu..Noor wrote:Naslov teme je genitalan....
2016-03-09
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 31 of 50