Turska kupelj (chat)
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
kic wrote:sanjao sam da ste se posvadili..
Ti i tvoji snovi :p
Inace ubiti cu te, nakon dugog vremena i ja se sjecam sto sam sanjala i to Hasanceta od svih, jebote nocne more
darla- Admin
2015-10-22
ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
Ja se kupam u lokvi suza i smisljam kako cimerki ubaciti nekog trojanca u kupatilo umjesto fena.
darla- Admin
2015-10-22
ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.darla wrote:frakcija wrote:ne znam..nema ga..nekako je otvoreniji, topliji, nakloniji cimerki.. ja sam to u njemu potakla..da iziđe iz kukuljice ko leptir..sad ima pravo oblijetati cvijetove..veseliti se životu.. biti social butterfly..što je u leptirovoj prirodi. a ja imam pravo na luksuz mrvu tuge..ja to imam pravo!
Ja se kupam u lokvi suza i smisljam kako cimerki ubaciti nekog trojanca u kupatilo umjesto fena.
2016-03-09
frakcija wrote:
ma neka cimerke..neka ga čuva u ove ledena vremena..neka ga grije njezina utjeha..neka mu bude mirna luka za oluje..neka bude svjetlo što rastjeruje aveti..neka njene ruke budu nevinije..nek mu obrišu brige sa čela i vrate mladost. ja imam pravo na mali luksuz..skromni..ništa pompozno, dramatično, nikakva dernjava..samo pokoja suza što dati će đerdane, pokoji jecaj što postati će zlatnik..u njima je moja plaća.
Ti si svijetla strana naseg trokuta, ja sam onaj mracni dio koji veze cvrove od crvene vune i sapuce bajalice, prelijeva olovo, ubacuje zablje dlake u kotao i ciji krik iz duse stvara napukline kroze oceane i suhu australsku zemlju ...
darla- Admin
2015-10-22
misterij pizze: kutija je kvadrat, pizza je krug, a razrezana je na trokute..
Darla
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t10982p160-milosevic-agent-cia#487164
Guest- Guest
samo jos fali, dostavlja je kockastoglavi ili jajoglavi:)kic wrote:misterij pizze: kutija je kvadrat, pizza je krug, a razrezana je na trokute..
dijagram-
2015-08-09
psima je ovdje zabranjen pristup, a ne vidim ni vrecice:)Noor wrote:Darla
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:Darla
Ma ljuubim te! Super, moze na pp :)
darla- Admin
2015-10-22
ja sam u koroti i čamim u tišini, patim bez suze, živim bez psovke i mirno sam nesretna..al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.darla wrote:Noor wrote:Darla
Ma ljuubim te! Super, moze na pp :)
2016-03-09
dijagram wrote:samo jos fali, dostavlja je kockastoglavi ili jajoglavi:)kic wrote:misterij pizze: kutija je kvadrat, pizza je krug, a razrezana je na trokute..
paralelogramnoglavi :^^
frakcija wrote:al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.
frakcija wrote:
ja sam u koroti i čamim u tišini, patim bez suze, živim bez psovke i mirno sam nesretna..al moram primjetit da norči sabotira tvoj i treov izgledni pp.
Je, vidis da mi je sve i vec dogovorila i nazvala coeka .
darla- Admin
2015-10-22
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 29 of 50