Turska kupelj (chat)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Turska kupelj (chat)
s moje ..šćaćine, al bilo je rodbine i smaterine..ondnosno ova serodica tila udat za rođaka al je on zamirija mlaju..mlaja seke nije otila njega..sa jon je žaprckov wrote:jel ti rodak sa tatine ili mamine stranefrakcija wrote:pa u rođaka uziman sama jist šta mi padne na pamet. meni je sve švtski..ono idenvidit jesul zrile šljive, pa hop sa stabla glogi kukumar iz vrtla..po stoju razna riba..i takoprckov wrote:jel bar stol bija sveckifrakcija wrote:sa šveđanimaprckov wrote:s kim si isla u podstranu
pa prijateljima rodbinom i znancima
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sto joj je sad zaofrakcija wrote:s moje ..šćaćine, al bilo je rodbine i smaterine..ondnosno ova serodica tila udat za rođaka al je on zamirija mlaju..mlaja seke nije otila njega..sa jon je žaprckov wrote:jel ti rodak sa tatine ili mamine stranefrakcija wrote:pa u rođaka uziman sama jist šta mi padne na pamet. meni je sve švtski..ono idenvidit jesul zrile šljive, pa hop sa stabla glogi kukumar iz vrtla..po stoju razna riba..i takoprckov wrote:jel bar stol bija sveckifrakcija wrote:
sa šveđanima
pa prijateljima rodbinom i znancima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ah ta kajanjaprckov wrote:sto joj je sad zaofrakcija wrote:s moje ..šćaćine, al bilo je rodbine i smaterine..ondnosno ova serodica tila udat za rođaka al je on zamirija mlaju..mlaja seke nije otila njega..sa jon je žaprckov wrote:jel ti rodak sa tatine ili mamine stranefrakcija wrote:pa u rođaka uziman sama jist šta mi padne na pamet. meni je sve švtski..ono idenvidit jesul zrile šljive, pa hop sa stabla glogi kukumar iz vrtla..po stoju razna riba..i takoprckov wrote:
jel bar stol bija svecki
2014-04-19
jesi zaspala..
2014-04-19
laku noc
2014-04-19
ustaj frakcija jutro je
2014-04-19
os da ti donesem kavu u krevet
2014-04-19
možeprckov wrote:os da ti donesem kavu u krevet
2016-03-09
stize ljubavifrakcija wrote:možeprckov wrote:os da ti donesem kavu u krevet
2014-04-19
mogu li malo I prilec kraj tebe...nesto me noge boleprckov wrote:stize ljubavifrakcija wrote:možeprckov wrote:os da ti donesem kavu u krevet
2014-04-19
kako su ti svetac i kic došli pravit društvo sinoć
šta te noge bolu?
grmilo je i sivalo, sad puše
šta te noge bolu?
2016-03-09
eto malo se I druzimfrakcija wrote:kako su ti svetac i kic došli pravit društvo sinoć
šta te noge bolu?
ne bolu al bi se malo uvuka tu kod tebe pa ko fol
to tu kod tebe kisa?
2014-04-19
pale dvi kapi, al je scena bila epska..dica snimala dolazak oluje mobitelima.prckov wrote:eto malo se I druzimfrakcija wrote:kako su ti svetac i kic došli pravit društvo sinoć
šta te noge bolu?
to tu kod tebe kisa?
2016-03-09
volim ja takvo vrijeme, ovdje toga nema bar nema sa takvim ambijentomfrakcija wrote:pale dvi kapi, al je scena bila epska..dica snimala dolazak oluje mobitelima.prckov wrote:eto malo se I druzimfrakcija wrote:kako su ti svetac i kic došli pravit društvo sinoć
šta te noge bolu?
to tu kod tebe kisa?
2014-04-19
jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otislafrakcija wrote:kako sinoć nijedna divojka nije navratila?
sigurno ima prol...problem
2014-04-19
kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otislafrakcija wrote:kako sinoć nijedna divojka nije navratila?
2014-04-19
neš više morat prat mudante u lavandinuprckov wrote:kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otislafrakcija wrote:kako sinoć nijedna divojka nije navratila?
2016-03-09
u kadi, ima na prizemlju masine al meni mrsko tamofrakcija wrote:neš više morat prat mudante u lavandinuprckov wrote:kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otislafrakcija wrote:kako sinoć nijedna divojka nije navratila?
cek malo
2014-04-19
trta te sić u podrum sam?prckov wrote:u kadi, ima na prizemlju masine al meni mrsko tamofrakcija wrote:neš više morat prat mudante u lavandinuprckov wrote:kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otislafrakcija wrote:kako sinoć nijedna divojka nije navratila?
cek malo
2016-03-09
bez tebe me trta svuda, moras doc vamofrakcija wrote:trta te sić u podrum sam?prckov wrote:u kadi, ima na prizemlju masine al meni mrsko tamofrakcija wrote:neš više morat prat mudante u lavandinuprckov wrote:kazem ja njoj tekju fo d londri...ooo prcko dets natin...no voriz, enitajm....I takoprckov wrote:
jest, ona ista, dosla po neke tablet za stomak al odma je brzo otisla
cek malo
evo me nazad, moro sam obavit nesto
2014-04-19
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Turska kupelj (chat)
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» chat.net.hr
Page 16 of 50