pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 24
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Nema bolje kad si na G.O., na moru pa po noći gledat sport.muckodjubre wrote:i noćas rukometaši košarkaši u 3 ujutro...pušite kurac majmuni brazilsi i vaš raspored
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Ljudi su se trgli, poceli su glasat vise za manje, i onda svima zabe kurac u guzicu i odu u hdz
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Ljudi su se trgli, poceli su glasat vise za manje, i onda svima zabe kurac u guzicu i odu u hdz
kako si se ti nalozio, brate moj. secam se statusa na fejsu ,,pobeda malih ljudi'', a oni hop-u hdz...
Guest- Guest
ma prekasno mi je za gledati i da ne radim...ovako nemam dilemeTommy Ramone wrote:Nema bolje kad si na G.O., na moru pa po noći gledat sport.muckodjubre wrote:i noćas rukometaši košarkaši u 3 ujutro...pušite kurac majmuni brazilsi i vaš raspored
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Zao mi je sta necu gledat kako planina siluje scolu ofenzivnim skokovima
nowitzki-
2014-04-27
Scola 36, Nocioni 37, Ginobili blizu 40. Treba ih tempom ubit.nowitzki wrote:Zao mi je sta necu gledat kako planina siluje scolu ofenzivnim skokovima
Guest- Guest
Je im igra pridjoni, taj isto ima 100 godina
nowitzki-
2014-04-27
bome ako ovako nastave tempirati pitanje mogli bi natempirati amere odma u prvoj KO tekmiBraćala wrote:nowitzki wrote:Kakvo karanje ciganije, konacno kosarkasi pokazuju zajednistvo i vidi se da su klapa jos i sa kvala....
ne plasi se, kurvicki.
spanci uvek tempiraju formu za drugu fazu...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
o glavna priče te Angole je, dakle, Teresa Almeida. Ona ima 28 godina, 170 cm, ali teži nevjerojatnih 98 kilograma!
- Ponosna sam na to što sam debela - poručila je bez kompleksa Angolka, uz dodatak kako ipak kani smršavjeti...
- Ponosna sam na to što sam debela - poručila je bez kompleksa Angolka, uz dodatak kako ipak kani smršavjeti...
Pa kažu da u košarci ciljano gubite, kako bi izbjegli Amere kasnije ...?Braćala wrote:nas brazilci...
kakvo pušenje, na svim poljima...
http://www.index.hr/tema/oi-2016/poraz-koji-je-obradovao-navija%c4%8de-je-li-srbija-namjerno-izgubila-912077
sat2-
2015-09-28
srbi uvijek kad izgube neka zavjera a nama svaka egal utakmica suci krivi
vidi se da je aco srbin, cim svaku utakmicu kmeci za sudjenje...
Guest- Guest
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 24