pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 24
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
jel istina da je kosovo uzelo medalju??
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Neka neko onu spodobu grobarsku pošalje kući sa onom svojom pokondirenom tikvom. Otkad je otišao tamo sve poraz za porazom...
Guest- Guest
Bracala, je vam ostao ko osim kosarkasa ko bi mogao medalju uzet?
nowitzki-
2014-04-27
I vaterpola
nowitzki-
2014-04-27
Španovićka, mandićka, streljaši, kajakaši, rvači, odbojkašice
Guest- Guest
nowitzki wrote:Glasnovic osvojio zlato u pucanju u glinene golubove drugo zlato u dvije olimpijade u tom "sportu" vidi se da je hrvatima pucanje iz puske u krvi, a da tu nema srbije na karti svijeta....herojska medalja
Upucali opet Talijane...leže nam u tom sportu kao i...još neki...
darth_vader-
2014-04-17
Braćala wrote: rvači
nowitzki-
2014-04-27
jeste skužili da igramo i rukomet i košarku protiv argentine praktički u isto vrijeme s utorka na srijedu
kakvo je to vrijeme u 3 ujutro,to je po njihovom 22h
9p,6a,12s i 3blokanowitzki wrote:[size=46]Koliko je zabio novopeceni maverick i hrvat bogut? Sigurno je najbolji[/size]
2014-04-15
hrvatsko novinarstvo:
Nakon 0:0 protiv Južnoafričke Republike Brazilci su odigrali utakmicu bez golova i protiv Irana.
Brazil - Irak 0:0
link
Nakon 0:0 protiv Južnoafričke Republike Brazilci su odigrali utakmicu bez golova i protiv Irana.
Brazil - Irak 0:0
link
2014-04-15
vidi kurvetine stopla pokazuje i još ih krasi. nadam se da će rođaci urgirat prije nego nekog ne navede na grijehmuckodjubre wrote:
kakve ima veze kad ionako ništa neću gledat. ne bi ni da se ujutro ne dižem. nabijem brazil i njihovu smiješnu zonu. svi bi trebali preć na europsko pa neka za vrijeme ručka pale svijećemuckodjubre wrote:jeste skužili da igramo i rukomet i košarku protiv argentine praktički u isto vrijeme s utorka na srijedu
čilić ako ne bude propuh u glavi mogao bi do polufinala pa da bude kakva bronca. monfils je klaun a nishikori stara mušterija
U košarci nemaju šanse za medalju ko ni mi. Jedina medalja koju će osvojiti će im biti u vaterpolu.nowitzki wrote:Bracala, je vam ostao ko osim kosarkasa ko bi mogao medalju uzet?
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:U košarci nemaju šanse za medalju ko ni mi. Jedina medalja koju će osvojiti će im biti u vaterpolu.nowitzki wrote:Bracala, je vam ostao ko osim kosarkasa ko bi mogao medalju uzet?
i tu skripi...
Guest- Guest
Jesu li i Đokovića sudije pokrale ?Braćala wrote:Strašno koliko kradu, strašno...
Zeko-
2015-08-26
Jebote pa mi cemo osvojit medalja ko sve drzave iz ex yu zajedno......u jedrenju imamo realnih izgleda za dvije medalje, sinkovici su glavni favoriti za zlato u veslanju, sandra perkovic takodjer, blanka (nemam pojma sta je ona i stanju naprsviti) cilkan ima sanse ako je dobar u glavi, vaterpolo i kosarka su ne tako nemoguce misije, rukomet nikad neznas, mi kad popusimo na otvaranju odemo uvijek daleko mada mi ova generacija rukometasa ne dajebneko povjerenje....vjerovatno sam zaboravio nekog ko ce iz sjene uzet medalju
nowitzki-
2014-04-27
Page 3 of 24 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 24