pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 24
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Jebote pa mi cemo osvojit medalja ko sve drzave iz ex yu zajedno......u jedrenju imamo realnih izgleda za dvije medalje, sinkovici su glavni favoriti za zlato u veslanju, sandra perkovic takodjer, blanka (nemam pojma sta je ona i stanju naprsviti) cilkan ima sanse ako je dobar u glavi, vaterpolo i kosarka su ne tako nemoguce misije, rukomet nikad neznas, mi kad popusimo na otvaranju odemo uvijek daleko mada mi ova generacija rukometasa ne dajebneko povjerenje....vjerovatno sam zaboravio nekog ko ce iz sjene uzet medalju
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
medalje sportaša za koje 99% ljudi nije nikada čulo,ja prvi puta jučer čuo za onoga lika koji je uzeo zlato...evo ni sad nemam pojma kako se zove...
nowitzki wrote:Jebote pa mi cemo osvojit medalja ko sve drzave iz ex yu zajedno......u jedrenju imamo realnih izgleda za dvije medalje, sinkovici su glavni favoriti za zlato u veslanju, sandra perkovic takodjer, blanka (nemam pojma sta je ona i stanju naprsviti) cilkan ima sanse ako je dobar u glavi, vaterpolo i kosarka su ne tako nemoguce misije, rukomet nikad neznas, mi kad popusimo na otvaranju odemo uvijek daleko mada mi ova generacija rukometasa ne dajebneko povjerenje....vjerovatno sam zaboravio nekog ko ce iz sjene uzet medalju
jos oni glineni golubovi.
sta sve danas nije na olimpijadi...
Guest- Guest
ugl. hrvati uzimaju medalju u najnebitnijim disciplinama...
Guest- Guest
Glasnović je još u Pekingu bio u finalu. Inače, Glasnovića u Dubravi ima pun kurac. Najpoznatije janjevačko prezime.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Medalja je medalja, i to pogotovo je lijepo uzet medalje iz sportova di nasa drzava ne ulaze nists, pisanje po drzavi i hoo-uBraćala wrote:ugl. hrvati uzimaju medalju u najnebitnijim disciplinama...
nowitzki-
2014-04-27
Mislim da sam negdje citao da je covjek brz kintebafalo wrote:šta je sa pašalovim jel još igra
nowitzki-
2014-04-27
i noćas rukometaši košarkaši u 3 ujutro...pušite kurac majmuni brazilsi i vaš raspored
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Pavic golman vaterpola
nowitzki-
2014-04-27
neka se učlani u neku stranku. mene su danas zvali iz ids-a kao anketa samo mene bi da dam glas i onda kuracnowitzki wrote:Mislim da sam negdje citao da je covjek brz kintebafalo wrote:šta je sa pašalovim jel još igra
tko tim klošarima uopće daje moj broj. osiguravajuće kuće, starnke, top shop.. to oni među sobom dilaju. jednom kad dođeš na listu nema ti spasa
kic wrote:ids zvao dalmatinca wtf
bafalo je wannabe dalmatinac...
Guest- Guest
dao sam im glas jednom i nikad više. mladost ludost. sad više ne glasujem, ne mogu se prisilit da odem i biram manje zloBraćala wrote:za koga si ti bafalo, za hdz?
Bilo bi cudo da ne uzmu, to je cak i sigurnije od perkovicke bilo i prije OITommy Ramone wrote:Braća Sinković uzimaju zlato.
nowitzki-
2014-04-27
Nema bolje kad si na G.O., na moru pa po noći gledat sport.muckodjubre wrote:i noćas rukometaši košarkaši u 3 ujutro...pušite kurac majmuni brazilsi i vaš raspored
Guest- Guest
Page 4 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 24