pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 24
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
Bafalo jedini od vas ima stila....zaljubio se u Lanicu dok vi masturbirate na Nives i Severinu, ocvale radodajke....siguran sam da će ta ljubav završiti u stilu nekog lijepog romantičnog američkog filma....ili možda eventualno u zatvoru...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
sirotinje bez ukusa a i ne razumiju da ja lanu pored toga što cijenim što lijepim tijelom daje pozitivan primjer mladima pogotovo u ovim modernim vremenima gdje je prekomjerna težina sve veći problem pratim najviše radi glazbe jer su ograničeni seksisti koji u ženi vide samo meso pa nije ni čudo da ih sve doživljavaju kao prostitutke ali šta očekivat od navijača lopovskih đubrentusa i dinama to sve vuče jedno za drugim
Partizan si izostavio, ali njega ionako po defaultu smatramo klosarskom verzijom Juventusa...
darth_vader-
2014-04-17
samo jedan u nizu klubova kojima je Juventus idol.
po južnoj americi ima ih na stotine
po južnoj americi ima ih na stotine
Guest- Guest
bracala kad je bio mali umjesto sise je sisao kurac pa uslijed te zbunjenosti danas više ne zna za koga zapravo navija.
Guest- Guest
operw wrote:bracala kad je bio mali umjesto sise je sisao kurac pa uslijed te zbunjenosti danas više ne zna za koga zapravo navija.
za tvoju kevu kada mi pusi kurac, u tom je najjaca. vidi se na koga si pusikaronja, klosaru hendikepirani...
Guest- Guest
zmao da ima vrhunskih mladih pica,ali za ove znamo da su eskort damejasambrend wrote:O jebam vas u čelo pa dokle ćete više drkati bogvasjeba....pa koliko komada ima boljih od ovih polupismenih glupaca, a vi baš na drk partiju zapeli...aj kuzim Bafala jer se zaljubio, a ljubav je kao što svi znamo slijepa, ali Severina? Rozga? Celzijus? Stare olinjale rankace pa kako vam se da sliniti toliko za hodajućim prijenosnicama tripera, hepatitisaC i ko zna čega sve ne, a koliko mladih vrhunskih picica okolo lunja, samo treba izaći i brati...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
A niko ne komentira Maju Šuput Demo bil joj ga stavio i kolika joj je cijena?
bi
partizan je toliko mali i smiješan da mi je tlaka uopće davat mu pažnjujasambrend wrote:Partizan si izostavio, ali njega ionako po defaultu smatramo klosarskom verzijom Juventusa...
muckodjubre wrote:bi
Mene bi bilo strah išta u nju stavljati...ko zna čime je sve tretirana...
darth_vader-
2014-04-17
Page 24 of 24 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 24