pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 24
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Re: pitanje oko OLIMPIJSKIH IGARA
jos jedna medalja za srbijuuuu!
bravo tijana, lepotice nasa, ponosu nas!
bravo tijana, lepotice nasa, ponosu nas!
Guest- Guest
ako danci pobjede slovence znači da danas nije bilo ni jedno iznenađenje u rukometu i košarci što znači da bi noćas mogli izgubiti ameri ili srbi ili naši rukometaši
pa ne znam kako nije iznenadjenje onoliki poraz francuza od spanaca?
Guest- Guest
francuzi loše igraju cijeli turnir tako da mi nije iznenađenje njihov poraz,nisam očekivao +20 ali realno su španjolci jači i zahuktali su se
muckodjubre wrote:francuzi loše igraju cijeli turnir tako da mi nije iznenađenje njihov poraz,nisam očekivao +20 ali realno su španjolci jači i zahuktali su se
ne znam kada ce vise da crknu ona 3 fosila, gasol, navarro i reyes. ne znam koga mrzim vise od njih trojice...
Guest- Guest
ili kad će više omeyer u mirovinuBraćala wrote:muckodjubre wrote:francuzi loše igraju cijeli turnir tako da mi nije iznenađenje njihov poraz,nisam očekivao +20 ali realno su španjolci jači i zahuktali su se
ne znam kada ce vise da crknu ona 3 fosila, gasol, navarro i reyes. ne znam koga mrzim vise od njih trojice...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
ipak je rudy najgadljiviji
muckodjubre wrote:ili kad će više omeyer u mirovinuBraćala wrote:muckodjubre wrote:francuzi loše igraju cijeli turnir tako da mi nije iznenađenje njihov poraz,nisam očekivao +20 ali realno su španjolci jači i zahuktali su se
ja mislim da ce oni i iz penzije da igraju.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ipak je rudy najgadljiviji
on i ona nakaza delavedova
Guest- Guest
ne postoje odvratnije face od ovih plasticnih danaca. 11 pedera i jedan majmun (hansen)
Guest- Guest
osvetiti ćemo vas mi protiv australacaBraćala wrote:muckodjubre wrote:ipak je rudy najgadljiviji
2014-04-15
andy murray,diego costa i luis suarez su mi najodvratniji
muckodjubre wrote:osvetiti ćemo vas mi protiv australacaBraćala wrote:muckodjubre wrote:ipak je rudy najgadljiviji
mozda, na nekom drugom turniru...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:andy murray,diego costa i luis suarez su mi najodvratniji
rudy, busquets, mindzukic...
Guest- Guest
ovi slovenci imaju svi po 100 godina. kavticnik, zorman, skof...
koliko metuzalema na jednom mestu.
koliko metuzalema na jednom mestu.
Guest- Guest
vujke je cudo od trenera, i u pravu je bio kada je odjebao one lopurde iz naseg saveza.
Guest- Guest
ne diraj mi zvijerBraćala wrote:muckodjubre wrote:andy murray,diego costa i luis suarez su mi najodvratniji
rudy, busquets, mindzukic...
2014-04-15
[size=40]serijski silovatelj automobila iz Brazila pronašao je novu žrtvu[/size]
Ubio nas je
drugi poljski golman i raspali Bielecki. Kad smo konačno izjednačili onda smo sami sve usrali. Nije mi jasan Babić da mu Stevanović u cijeloj utakmici brani svega par minuta, a Pešić ne može ništa obraniti. Dušebajev je ipak puno veći trener od Babića, sjebao nas je.
drugi poljski golman i raspali Bielecki. Kad smo konačno izjednačili onda smo sami sve usrali. Nije mi jasan Babić da mu Stevanović u cijeloj utakmici brani svega par minuta, a Pešić ne može ništa obraniti. Dušebajev je ipak puno veći trener od Babića, sjebao nas je.
Guest- Guest
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Similar topics
» Rusija drakonski kažnjena.Izbačena sa Olimpijskih igara i Svjetskog prvenstva u nogometu
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
» NOVA FUNKCIJA Grabar-Kitarović izabrana za šeficu Povjerenstva MOO-a za izbor domaćina Olimpijskih igara
» Nepravda i užas: Američku plivačicu Lia Thomas izbacili sa Olimpijskih igara samo zato što je muškarac
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» tesko pitanje tj sudbonosno pitanje za kicinja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 24