Dacic proziva HR vlast
Page 5 of 32
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Hrvatima u Srbiji je na osnovu stanarskog prava.dato da otkupe drzavne stanove za 100 deutsche mark a ja kao Srbin sipak.
Po tom vasem principu, sada bih trebao da isteram neke Hrvate i da si uzmem neko lepo stance u Centru ili Dedinju.
Pametni ste vi, samo na tudju stetu.
Po tom vasem principu, sada bih trebao da isteram neke Hrvate i da si uzmem neko lepo stance u Centru ili Dedinju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kakvo mesanje spominjes, kada vi prvi ne vadite nos.
Sad ce Djetici da vam zavuku sa nekim Pop Djujicem i slicno.
Sad ce Djetici da vam zavuku sa nekim Pop Djujicem i slicno.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ne možeš ni porušiti pola države i misliti kako to treba zaboraviti.Serbinho-3 wrote:Hrvatima u Srbiji je na osnovu stanarskog prava.dato da otkupe drzavne stanove za 100 deutsche mark a ja kao Srbin sipak.
5 godina ste mrcvarili, palili, i rušili vlastitu državu i sad od nje očekujete da vam ide na ruku.
Taman kad sam pomislio da postajete normalni, vi nastavili tamo di ste stali 1995.
Jbote, sad bi Zagreb trebao pitati BG kome može postavljati spomenik, koga osuditi i što slaviti...
Vas stvarno treba ostaviti na miru, kao što predlaže Vučić.
Eroo- Posts : 78967
2016-07-22
Eroo wrote:Ne možeš ni porušiti pola države i misliti kako to treba zaboraviti.Serbinho-3 wrote:Hrvatima u Srbiji je na osnovu stanarskog prava.dato da otkupe drzavne stanove za 100 deutsche mark a ja kao Srbin sipak.
5 godina ste mrcvarili, palili, i rušili vlastitu državu i sad od nje očekujete da vam ide na ruku.
Taman kad sam pomislio da postajete normalni, vi nastavili tamo di ste stali 1995.
Jbote, sad bi Zagreb trebao pitati BG kome može postavljati spomenik, koga osuditi i što slaviti...
najbolje bi bilo da su srbi u HR pustili da im se desi nova NDH i neki novi jasenovac...
ali dobro, sto kaze serbinho-pametni ste vi, na tudju stetu...
Last edited by Braćala on 1/8/2016, 19:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mogli smo opljačkati i više i uživati još koju godinu da se Srbi nisu onoliko opirali.
Last edited by crvenkasti on 1/8/2016, 19:52; edited 1 time in total (Reason for editing : 3)
crvenkasti-
2014-04-17
Nema veze, bilo je lijepo, bar smo bili Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
svetosavska bagra neda mira.a ruke su im jos krvave od 90ih.koljuci od slovenije,hrvatske,bosne do albanije.sa svetosavskim ciganima samo i iskljucivo silom,jer drugaciji jezik bagra nerazumi...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:svetosavska bagra neda mira.a ruke su im jos krvave od 90ih.koljuci od slovenije,hrvatske,bosne do albanije.sa svetosavskim ciganima samo i iskljucivo silom,jer drugaciji jezik bagra nerazumi...
vama su ruke krvave zadnjih 200 godina, pa nikome nista.
ali jebiga, obraz kao djon...
nista ne treba da cudi od najhrabrijeg naroda na svetu...
Guest- Guest
To ono dok ste klali i ubijali po BeogRadu i Srbiji? Stvarno vas treba,takve,protjerat i sve vam uzet ;)crvenkasti wrote:Mogli smo opljačkati i više i uživati još koju godinu da se Srbi nisu onoliko opirali.
2014-04-11
maggie13 wrote:To ono dok ste klali i ubijali po BeogRadu i Srbiji? Stvarno vas treba,takve,protjerat i sve vam uzet ;)crvenkasti wrote:Mogli smo opljačkati i više i uživati još koju godinu da se Srbi nisu onoliko opirali.
do beograda nisu stigli, sapcanima i macvanima je prenoseno sa kolena na koleno kako su hrvatski bojovnici harali po njihovom kraju, kako su razvili modus operandi svojim potomcima koje dekadu kasnije-doduse, potomci su to usavrsili do najsitnijih tancina...
Guest- Guest
Braćala wrote:Eroo wrote:Ne možeš ni porušiti pola države i misliti kako to treba zaboraviti.Serbinho-3 wrote:Hrvatima u Srbiji je na osnovu stanarskog prava.dato da otkupe drzavne stanove za 100 deutsche mark a ja kao Srbin sipak.
najbolje bi bilo da su srbi u HR pustili da im se desi nova NDH i neki novi jasenovac...
ali dobro, sto kaze serbinho-pametni ste vi, na tudju stetu...
Upravo je to politika koju su u devedesetim širile vaše horde zla...Da sad ne vrtim već poznate snimke.
Širili su strah među vlastitim narodom, kako bi generirali mržnju...Upravo sad sam nešto napisao na tu temu.
2016-07-22
Kad bi moj glupi šogor došao do stana da nije bilo onog vremena.
Upadneš, ajmo, tražimo snajperiste.
Ako neće, ajmo deložacija.
Upadneš, ajmo, tražimo snajperiste.
Ako neće, ajmo deložacija.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo wrote:
Upravo je to politika koju su u devedesetim širile vaše horde zla...Da sad ne vrtim već poznate snimke.
Širili su strah među vlastitim narodom, kako bi generirali mržnju...Upravo sad sam nešto na tu temu.
vrti svoje, vrti izjave tudjmana i mesica-nista manje zapaljive od seselja i milosevica...
Guest- Guest
depresivna tema,ubi boze.da se malo opustimo..;)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Normalni ljudi se za parsto godina asimiliraju, posebno ako govore isti jezika kao većinski narod.crvenkasti wrote:Nema veze, bilo je lijepo, bar smo bili Hrvati.
No, Slaveni općenito nisu normalni...
2016-07-22
http://www.balkanuzivo.net/hrvatski-novinar-domagoj-margetic-sokirao-hrvatsku-gadi-mi-se-moja-hrvatska-ruke-su-joj-krvave-do-lakata-od-ubijanja-srba/
evo ga, jedan od normalnih ljudi preko dunava...
Guest- Guest
Ne,ne,nemoj utako pomirljivom tonu i oprastalacki,kako samo Srbin znade...treba kaznit sve te sto su unistavali po Srbiji 90-ih,a i te druge,iz bajki :DBraćala wrote:maggie13 wrote:To ono dok ste klali i ubijali po BeogRadu i Srbiji? Stvarno vas treba,takve,protjerat i sve vam uzet ;)crvenkasti wrote:Mogli smo opljačkati i više i uživati još koju godinu da se Srbi nisu onoliko opirali.
do beograda nisu stigli, sapcanima i macvanima je prenoseno sa kolena na koleno kako su hrvatski bojovnici harali po njihovom kraju, kako su razvili modus operandi svojim potomcima koje dekadu kasnije-doduse, potomci su to usavrsili do najsitnijih tancina...
2014-04-11
Nego. Na ljutu ranu-ljzu travu.Braćala wrote:Eroo wrote:
Širili su strah među vlastitim narodom, kako bi generirali mržnju...Upravo sad sam nešto na tu temu.
vrti svoje, vrti izjave tudjmana i mesica-nista manje zapaljive od seselja i milosevica...
Milošević je imao vojsku, zajedničko oružje i zajednički novac, mogao je birati između rata i mira.
Izabrao rat i i zgubio, jbga...Slaba orjentacija u vremenu i prostoru.
To isto se vam i sad događa...Svi u EU i NATO, osim vas.
2016-07-22
maggie13 wrote:
Ne,ne,nemoj utako pomirljivom tonu i oprastalacki,kako samo Srbin znade...treba kaznit sve te sto su unistavali po Srbiji 90-ih,a i te druge,iz bajki :D
svet ne postoji od devedesetih, draga megice...
Guest- Guest
Imamo mi svoju Orjunu, a bogami i vi svoju.Braćala wrote:http://www.balkanuzivo.net/hrvatski-novinar-domagoj-margetic-sokirao-hrvatsku-gadi-mi-se-moja-hrvatska-ruke-su-joj-krvave-do-lakata-od-ubijanja-srba/
Sloba je imao podršku 104% i ...ništa, tropa.
Vučić tu negdje oko 60%, skupa sa ekstremnim četnicima,
koji nikad neće biti zadovoljni s njegovim rezultatom.
A kako takvi na kraju završe-zna se.
2016-07-22
Eroo wrote:
Nego. Na ljutu ranu-ljzu travu.
Milošević je imao vojsku, zajedničko oružje i zajednički novac, mogao je birati između rata i mira.
Izabrao rat i i zgubio, jbga...Slaba orjentacija u vremenu i prostoru.
To isto se vam i sad događa...Svi u EU i NATO, osim vas.
i sta kaze francek, rata ne bi bilo da ga hrvatska nije zelela...
Guest- Guest
Page 5 of 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 5 of 32