Dacic proziva HR vlast
Page 3 of 32
Page 3 of 32 • 1, 2, 3, 4 ... 17 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
ima činjenica i 'činjenica'...ovo tvoje su 'činjenice'...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da pišeš pizdarije...problem je u tome što toga nisi svjestan...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, do 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
podmetanje bombe u beogradskom bioskopu, hvatanje ljube milosa,
dosta ranije. i sad, ja pisem pizdarije !
jebo sam mu mater tvojoj svesti,
to su sve istinite cinjenice !
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Dread_Pirate_Roberts wrote:ima činjenica i 'činjenica'...ovo tvoje su 'činjenice'...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:pa naravno da pišeš pizdarije...problem je u tome što toga nisi svjestan...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:
koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, do 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
dosta ranije. i sad, ja pisem pizdarije !
jebo sam mu mater tvojoj svesti,
to su sve istinite cinjenice !
a sta je od navedenog neistinito >??
Guest- Guest
Ubistvo ambasadora Rolovića
Vojislava Crnjanski Spasojević i Zagorka Uskoković | 02. decembar 2015. 18:58 | Komentara: 1Vlada Ulofa Palmea je oktobra 1985. preinačila doživotni zatvor ustaškom teroristi Miroslavu Barešiću, ubici ambasadora Rolovića, u osamnaest godina robije. Cilj ustaša je bio otmica ambasadora
Guest- Guest
pizzon wrote: beogradskom bioskopu,
samo da prevedem ovim mlađima koji ne znaju, bioskop je kino dvorana s biološki razgradivim sjedalima, nešto kao eko-kino.
Last edited by udba on 1/8/2016, 12:20; edited 1 time in total
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:pizzon wrote: beogradskom bioskopu,
samo da prevedem ovim mlađima koji ne znaju, bioskop je kino dvorana s biološki razgradivim sjedalima, nešto kao eko-kino.
znaju svi, vasi i nasi sta je kino i bioskop,
brzo sve ukapiraju
Guest- Guest
Pakao u bioskopu "20. oktobar"
Vojislava Crnjanski Spasojević i Zagorka Uskoković | 01. decembar 2015. 18:28 | Komentara: 1Hrkač je priznao da je podmetnuo bombu, ali je kasnije povukao priznanje. Pojavila se i sumnja da je on preuzeo krivicu brata Boža, istaknutog člana ustaške emigracije. Ustaški teror je išao u susret "Hrvatskom proleću"
JEDAN od najbrutalnijih terorističkih napada na tlu Jugoslavije bilo je postavljanje bombe u bioskop "20. oktobar" u centru Beograda 13. jula 1968. godine. Devet i po godina kasnije Miljenko Hrkač streljan je u Centralnom zatvoru u Beogradu, po presudi Okružnog suda u Beogradu zbog ovog sumanutog čina u kome je poginula jedna, a teško povređeno 85 osoba. Vest o streljanju nikad nije objavljena u štampi.
Guest- Guest
Bugojanska grupa
Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
[ltr]Bugojanska grupa ili grupa Feniks je neformalni naziv hrvatske paravojne grupe koja se probila na područje Jugoslavije 20. juna 1972. Poslana od strane hrvatske nacionalističke emigracije, cilj grupe bio je vršenje terorističkih akcija radi pokretanja gerilskog rata za rušenjeJugoslavije i obnovu NDH.
nisu bitna imena, to je nebitno !
[/ltr]
Sa Wikipedije, slobodne enciklopedije
[ltr]Bugojanska grupa ili grupa Feniks je neformalni naziv hrvatske paravojne grupe koja se probila na područje Jugoslavije 20. juna 1972. Poslana od strane hrvatske nacionalističke emigracije, cilj grupe bio je vršenje terorističkih akcija radi pokretanja gerilskog rata za rušenjeJugoslavije i obnovu NDH.
nisu bitna imena, to je nebitno !
[/ltr]
Last edited by pizzon on 1/8/2016, 12:27; edited 1 time in total
Guest- Guest
nađe se i ovih mlađih od 40-45 koji ne znaju, neki dan su za Piri-nač mislili da je to brat od Kosta Nađ.pizzon wrote:udba wrote:pizzon wrote: beogradskom bioskopu,
brzo sve ukapiraju
udba wrote:nađe se i ovih mlađih od 40-45 koji ne znaju, neki dan su za Piri-nač mislili da je to brat od Kosta Nađ.pizzon wrote:udba wrote:pizzon wrote: beogradskom bioskopu,
brzo sve ukapiraju
nasi su informisaniji, znaju, brzo povoezu
ima ko ne zna, normalno, po selima
ali, 40 45, tesko da nesto ne zna, a da zivi u gradu !?
to, kino i sl.
Guest- Guest
Ma ima, pa imaju Hrvati lokalne izraze koje međusobno ne razumedu, recimo neki kažupizzon wrote:
to, kino i sl.
poglavlje dvaestri, neki dvacet-i-tri, neki dvajstri, dvoestri, ima deset načina za istu stvar,
2015-11-10
pokusavaju, sad, hrvati, muje i šiptari, da izvuku od srbije neku reakciju,
koja bi bila ishitrena, da to predstave kao nesto agresivno.
sad je zapad preokuiran dogadjanjima u svojoj sredini, i " ekipa "
veruje da mogu da nesto korisno odigraju. nema nista od toga.
to je sve uzalud !
sad je zapad preokuiran dogadjanjima u svojoj sredini, i " ekipa "
veruje da mogu da nesto korisno odigraju. nema nista od toga.
to je sve uzalud !
Guest- Guest
Sve su to elementi borbe za nacionalnu slobodu, neki nisu opravdani (bomba u kinu), neki su uobičajeni (ubojstvo udbaškoga čelnika).pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, zatim 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
dosta ranije. to je ono sto se prvo setih. i sad, ja pisem pizdarije !
udba wrote:Ma ima, pa imaju Hrvati lokalne izraze koje međusobno ne razumedu, recimo neki kažupizzon wrote:
to, kino i sl.
poglavlje dvaestri, neki dvacet-i-tri, neki dvajstri, dvoestri, ima deset načina za istu stvar,
hehe, a mi svi kazemo,
nema nista od toga,
" popušitit " cete na kraju ko i na početkU, hahahaha
Guest- Guest
Ne da se Vučić. One je kul i teško je njega isprovocirati, otkako je Crnogorac Vladimir ispo iz "Parova" cijel Srbija je puno smirenija.pizzon wrote:pokusavaju, sad, hrvati, muje i šiptari, da izvuku od srbije neku reakciju,
2015-11-10
Regoč wrote:Sve su to elementi borbe za nacionalnu slobodu, neki nisu opravdani (bomba u kinu), neki su uobičajeni (ubojstvo udbaškoga čelnika).pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:koja budalaština...zar ti nije već dosta pisati ovoliko pizdarija?pizzon wrote:hrvatska je ionako od prvod do poslednjeg dana uvozila terorizam na prostoru sfrj.
sta kenjas koji moj q !
od ubistva rolovica, zatim 71.g. kada je grupa ustasa pokusala ustanak,
dosta ranije. to je ono sto se prvo setih. i sad, ja pisem pizdarije !
sad bi smesta MOGLO da usledi kontra pitanje,
od strane srba.
ali, tako daleko ne zelim da idem, jer sam bio
i ostao protivnik fizckog nasilja, ratovanja i sl. akcija
Guest- Guest
Siguran sam da nemaju petlju Miljenku Hrkacu da dignu spomenika.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
[size=36]Nema zatvaranja poglavlja bez rešenja slučaja ambasade"[/size]
Brisel -- Nema zatvaranja pregovaračkih poglavlja bez sudskog epiloga napada na nemačku ambasadu u Beogradu u februaru 2008. godine, kaže Ginter Krihbaum.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 1.08.2016. | 11:45
I--Da je rešavanje slučaja ambasade jedan je od glavnih nemačkih zahteva poznato je još od 2009. godine. O njemu se spekulisalo nakon sastanka tadašnjeg predsednika Borisa Tadića i nemačke kancelarke Angele Merkel 2011. godine, a u naredne dve godine su svi nemački zahtevi jasno izneti pred srpsku javnost tokom poseta nemačkih zvaničnika.
II--Povodom ponašanja Hrvatske u pogledu otvaranja poglavlja 23, Krihbaum je ponovio da je za njega "neprihvatljivo da članica Evropske unije blokira pristupne pregovore sa državom kandidatom zbog bilateralnih sporova između njih dve"
koliko ja razum srpki, bitna je ambasada BRD !a hrvatski, tj Miletovi zahtevi, nebitni )
Brisel -- Nema zatvaranja pregovaračkih poglavlja bez sudskog epiloga napada na nemačku ambasadu u Beogradu u februaru 2008. godine, kaže Ginter Krihbaum.
IZVOR: TANJUG PONEDELJAK, 1.08.2016. | 11:45
I--Da je rešavanje slučaja ambasade jedan je od glavnih nemačkih zahteva poznato je još od 2009. godine. O njemu se spekulisalo nakon sastanka tadašnjeg predsednika Borisa Tadića i nemačke kancelarke Angele Merkel 2011. godine, a u naredne dve godine su svi nemački zahtevi jasno izneti pred srpsku javnost tokom poseta nemačkih zvaničnika.
II--Povodom ponašanja Hrvatske u pogledu otvaranja poglavlja 23, Krihbaum je ponovio da je za njega "neprihvatljivo da članica Evropske unije blokira pristupne pregovore sa državom kandidatom zbog bilateralnih sporova između njih dve"
koliko ja razum srpki, bitna je ambasada BRD !a hrvatski, tj Miletovi zahtevi, nebitni )
Guest- Guest
A ti srecan? Tebi vazno da te svaba kara, a sto te kara to te bole dupe? Nego, cujem da onaj sipac u 18h objavljuje sastav nove vlade, jel ti vlaze gacice?
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 3 of 32